Poštovní spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod A1rh- 22. 4. 2020 14:52

dnes jsem rušil na pobočce a mám trochu OT. Všude strašně přísné podmínky, aby se vůbec mohly otevřít cykloshopy a stánky na Zelňáku a ... a pak přijdete do pobočky banky, nikde žádná dezinfekce, chlap tam má sice přes pusu cosi přetažené, ale občanku bere a vrací, podpis se dělá propiskou, na kterou před chvílí kdosi sahal, ... prostě až na roušku se nic neděje. Co by na to řekl Primula? Nemám z toho nervy, ale se.e mě trochu, že firmy nesmí fungovat, sám jsem půl každého týdne na překážkách v práci za 60%, protože zákazníci mají zavřeno a v bance jako by se nechumelilo.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod dinkylinky 22. 4. 2020 16:27

A proč to nezrušíš přes Airbank?
dinkylinky
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Klient ps 22. 4. 2020 16:54

A1rh- píše:dnes jsem rušil na pobočce a mám trochu OT. Všude strašně přísné podmínky, aby se vůbec mohly otevřít cykloshopy a stánky na Zelňáku a ... a pak přijdete do pobočky banky, nikde žádná dezinfekce, chlap tam má sice přes pusu cosi přetažené, ale občanku bere a vrací, podpis se dělá propiskou, na kterou před chvílí kdosi sahal, ... prostě až na roušku se nic neděje. Co by na to řekl Primula? Nemám z toho nervy, ale se.e mě trochu, že firmy nesmí fungovat, sám jsem půl každého týdne na překážkách v práci za 60%, protože zákazníci mají zavřeno a v bance jako by se nechumelilo.


Tohle je na pár facek. Účet v poštovni spořitelně sis zakládal určitě kvůli litrovému bonusu, po třech měsících ho jdes rušit a ještě máš tu drzost se pozastavovat nad hygienickými podminkami na pobočce banky? Zamysli si sám nad sebou blbečku, nad svou sobeckostí, bezohlednosti a pak někoho kritizuj.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod čulibrk 22. 4. 2020 17:29

Musím se A1rh zastat. To jsi asi na špatným místě, já to udělal taky a myslím že tohle fórum je o tom jak ojebat banky, když oni horší věci zkouší na běžné klienty. A nafackovat by zasloužila Poštovní spořitelna, když nelze v jejich IB zrušit účet, jako to umí Wuestenrot, hlavně, že všude píší, že skoro vše lze zařídit online. No a teď mají otevřeno jen do 16:00.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod XRPD 22. 4. 2020 17:41

Co byste chtěli od hrdý "KLIENT PS" :D
XRPD
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 4. 2020 18:17

On tím asi A1rh- ani nechtěl špinit PS (ono to jinak asi nebude v jiných bankách), ale poukázat na to, jak na hlavu jsou některé zákazy otevření provozoven/podnikání kvůli koronaviru. Takže reakce poněkud neadekvátní. :) A upřímně, nemaj takhle "blbý" akce dělat. Jako klienta mě to spíš štve, nebýt klient, tak bych to využíval taky. (Je ale fakt, že mBank za 1200,-, resp. 2400,- je lepší kšeft.)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod bodyczech 22. 4. 2020 18:28

@Klient PS: Piješ? To by leccos vysvětlilo, pokud ne, nech se vyšetřit. Ten tvůj hloupý útok sem snad nepatří.
bodyczech
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Klient ps 22. 4. 2020 18:51

čulibrk píše:Musím se A1rh zastat. To jsi asi na špatným místě, já to udělal taky a myslím že tohle fórum je o tom jak ojebat banky, když oni horší věci zkouší na běžné klienty. A nafackovat by zasloužila Poštovní spořitelna, když nelze v jejich IB zrušit účet, jako to umí Wuestenrot, hlavně, že všude píší, že skoro vše lze zařídit online. No a teď mají otevřeno jen do 16:00.


Když se ti něco nelíbi na poštovni spořitelně, tak si tam nezakládej účet, ne? Ale litr je litr. A ty máš dobrej pocit, žes ojebal banku.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Surik4t4 22. 4. 2020 21:52

Já se zeptám. Je tu někdo, kdo zakládal účet v březnu a jako já ještě nedostal ten litr od banky? Manželka ho zakládala v březnu později než já a tu odměnu jí připsali už asi před 3 dny.
Surik4t4
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod suram 23. 4. 2020 06:22

A1rh- píše:... podpis se dělá propiskou, na kterou před chvílí kdosi sahal, ...

Docela proklientský přístup, když sis nepřinesl vlastní propisku. Sousedka si chodí pro důchod na poštu, převzetí tam musí podepsat, propisku jí odmítli půjčit, nabídli jí, ať přijde znovu s vlastní propiskou, nebo si u nich může koupit novou. Koupila si novou.
:oops:
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod drkarel 23. 4. 2020 06:59

Jako hnát důchodce zpět domů pro propisku, to mi přijde drsný. Docela dobře jí může pošťačka vydezinfikovat.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Kubika1 23. 4. 2020 07:02

Surik4t4 píše:Já se zeptám. Je tu někdo, kdo zakládal účet v březnu a jako já ještě nedostal ten litr od banky? Manželka ho zakládala v březnu později než já a tu odměnu jí připsali už asi před 3 dny.


Já zakládal v půlce března přes IB a zatím taky nic...
Kubika1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod čulibrk 23. 4. 2020 08:31

Bacha na to, že ještě následující měsíc musíte udělat povinný obrat, jinak se naúčtuje poplatek za vedení účtu, účet se dostane do mínusu a oni ho pak nezruší. Tak mi to 2x tvrdila bankéřka na pobočce. Účet a IBse prý zruší za 30 dní.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Adam.mis 23. 4. 2020 09:17

Zakládal jsem v březnu a odměnu už mám na účtě. Lze účet zrušit bez návštěvy pobočky?
Adam.mis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod čulibrk 23. 4. 2020 09:36

Ne, jen na pobočce, nebo mobilita.
čulibrk
Diskutér
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků