Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Naopak, vláda ty vouchery zavedla, předtím nic takového nebylo. Rušíš zájezd, vrať peníze, hotovo.dr._lukas píše:Vláda měla udělat jediné, zrušit tu hovadinu v podobě voucheru a nechat vyčistit trh.
Z webu a dokumentace zmizely zmínky o hotovostní směně kun.PatrikChrz píše:v létě to bývá nejlepší místo ke koupi chorvatských kun (dokonce lepší, než arabské směnárny), pokud jste klienti a nakupujete za devizy.
suram píše:Patří jim to, když rozfofrují všechny úspory na dovolenou.
vlaju píše:Případ s nedodržením garance 1,6 do 30.6. se pro mě uzavřel, nebudu dále pokračovat s fin.arbitrem. Po zamítnutí reklamace jsem byl kontaktován telefonicky k urovnání situace a po diskuzi jsme se dohodli, že mi úrok 1,6 vrátí, i zpětně. Jako kompenzaci (čas k řešení problému, nemožnost úročení již odčerpaných prostředků a pod.) zlatou kartu k běžnému účtu na 3 roky zdarma. Úrok aktivován on-line zásahem, pro kartu nutno navštívit pobočku (ještě ji nemám).
Samozřejmě bych byl rád, aby toto bylo nabídnuto všem postiženým klientům. Vzhledem k tomu, že to nedokáže zařídit ani arbitr, pak už mi další boj nestojí za námahu. Mohu jen předat informaci dál, že ozvat se proti tomuto postupu má smysl. A myslím, že pokud by Creditas hned reagovala v tom smyslu, že její marketingové oddělení odeslalo chybný email a vydalo chybné prohlášení o garanci úroku, které nebylo opřeno o závazné dokumenty, dokázalo by to dost klientů možná přijmout lépe, než urážející vysvětlování, že český jazyk zná mnoho významů čísla 1,6.
retron píše:tak tady pořád kritizovaná RB zatím drží 1,25% do 150tis na spořáku bez keců. Creditas se u mě zdiskreditovala především jejich implementací "okamžitých" plateb, kdy se mi několikrát stalo, že nešly buď vůbec anebo dokonce duplicitně, jak okamžitá tak standardní platba. Naštěstí všech x variant spořáků šlo zrušit online, ponechal jsem si pouze Richee, zatím.
dr._lukas píše:Na jak dlouho ti těch 1,6% aktivovali?
Fox21 píše:__Pavel
Pouze pokud si podepisoval smlouvu na pobočce nebo přes kurýra a mají tvůj podpisový vzor. Pak lze odeslat formou zprávy přes IB podepsané dokumenty, které ti banka pošle.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků