od Mufinmufi 19. 8. 2020 13:42
Pročetl jsem si x stran vlákna zde i ve vláknu s KK, ale nenašel jsem co jsem hledal, tak přidám dotazy zde. Jsem po roce pro RB opět "nový klient", tak zvažuji založení několika služeb.
1) Jde nějak aktuálně obejít poplatek 50 Kč / měs. za Mall kartu? Tzn. vyjma úhrady 2.500 Kč.
2) Je banka v případě premiového účtu ochotna vydat jak Mall kartu, tak RB premium kartu?
3) Má RB ošetřeny u Mall karty internetové platby přes Curve, tzn. tyto nepřipisují bonus? Příp. jsou nějaké další platby u kterých není bezúročné období na které je potřeba si raději dát pozor (viz např pošta, pojištění u HB KK).
4) Ty "odměny" jsou vypláceny normálně na kartu (příp. na běžný účet) ve formě peněz, tzn. nejsou to žádné body na slevy, ano?
5) Platí stále, že si je potřeba dát pozor při sjednání na to, aby neúčtovali pojištění? Tzn. provést opt out (pokud už jim to vůbec jde). Jsou ještě nějaké další skryté poplatky o kterých se dozvím až po zřízení a bylo by vhodné je zrušit? Např. automatické inkaso, nebo kredit info.
6) Považuje banka příchozí platbu mezi účty klienta "mimo RB" za splnění podmínky 50.000 Kč pro vedení premiového účtu zdarma?
7) Jde HB KK a RB Premium založit na dálku? Všiml jsem si tu diskuze na to, že s tím lidé měli v poslední době problém.
Díky moc.
Funkční odkaz pro 5 GBP na Curve, -10% na provizi na krypto Binance,15 USD na Booking.com a 20 EUR na Degiro (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).