Nevím, jestli je to nějaký specifický problém mého PC, ale nevidím žádné menu. Dokonce ani tlačítko pro odhlášení!
Mám účty asi v 10 bankách, ale tohle IB je z nich nejhorší. Dokonce překonává i mBank.

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
milanBrno píše:Hlavne jde o to, ze predchozi prispevek se necituje...
Zdenk2 píše:Tak jsem se neprozřetelně přihlásil do nového IB a nestačím se divit. Původně jsem chtěl zjistit číslo nově vydané virtuální karty. Jenže Detail karty vede na výpis transakcí. K číslu jsem se prostě nedostal.
Zdenk2 píše:Nevím, jestli je to nějaký specifický problém mého PC, ale nevidím žádné menu. Dokonce ani tlačítko pro odhlášení!
Zdenk2 píše:Mám účty asi v 10 bankách, ale tohle IB je z nich nejhorší. Dokonce překonává i mBank.
mbodlak73 píše:Zdenk2 píše:Tak jsem se neprozřetelně přihlásil do nového IB a nestačím se divit. Původně jsem chtěl zjistit číslo nově vydané virtuální karty. Jenže Detail karty vede na výpis transakcí. K číslu jsem se prostě nedostal.
"Platební údaje" na "kartě" platební karty. Myslím, že celé číslo jen tak nezobrazuje žádné bankovnictví, ne?
marvy píše:tom brava: souhlas, take mam ten nazor, ze IB Monety je prakticke a nepreplacane. Nechci omalovanky a proto mi
IB vyhovuje a dle meho take TOP.
tom brava píše:mbodlak73: "Já za mnohem horší považuji UCB nebo Monetu, ale to už se asi bavíme o subjektivním názoru."
Doufám, že ses jen přepsal a myslels UCB a mBank. IB Monety (až na ten fail s poněkud drsným auto-logoutem) řadím mezi TOPy u nás.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků