Hello bank! (pokračujte v tématu Česká spořitelna)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod cz01 14. 1. 2022 21:34

Přišlo někomu prodloužení Hello asistence pro rok 2022, ať už na auto, nebo domov, kterou dávali na rok zdarma?

První pozvánku jsem dostal na rok 2020 a potom prodloužení i pro rok 2021. Pro letošní rok mi nic nepřišlo, tak mě zajímá, zda jsem v tom sám, nebo to máte i ostatní, kteří jste mívali toto pojištění, nebo ne.

https://www.hellobank.cz/paticka/hello_ ... ign=80863#!#auto
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 14. 1. 2022 22:35

Nic neprislo
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 15. 1. 2022 11:36

U mě jen 2020, pak už žádná nabídka pojištění/asistence.

Jinak k té aktivaci karet: musí zkrátka proběhnout online komunikace s kartovým centrem banky, a na to pouhé zadání PIN nestačí (si někdy zkuste v atm zadat PIN špatně, o chybě se dozvíte ne hned, ale až po té online komunikaci vyvolané nějakou transakcí). Je to proto, že atm dává přednost PINu uloženému v systému banky a ten na čip nahraje (proto mnohé banky umožňují měnit PIN v IB a pak je třeba taková kontaktní transakce), není to jako u bezkontaktní platby, kde se rovnou typicky kontroluje PIN z čipu karty.
Tato komunikace v atm by tedy měla synchronizovat PINy v systému banky s tím v čipu karty, aktivovat bezkontaktní čip, pokud ještě aktivní není, a tím tedy i plnohodnotně kartu.
Není třeba ani vybírat ani měnit PIN, stačí udělat nereálný výběr, tedy zadat že chcete vybrat víc než kolik je zůstatek, třeba 50 tisíc. Online komunikace s oživením karty proběhne a nestojí vás to ani v cizím atm ani korunu, protože se vrátí chybová hláška o nedostatečném zůstatku.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Ondrasz 17. 1. 2022 11:28

@cz01 bohuzel neprislo. Prisla mi mailem 07.01. nabidka na 5% z nakupu na netu max.500Kc za cely mesic.
S pojistenim jako takovym je asi konec:(

@minarjo diky za info, jak to vlastne funguje s piny, overovanim atd. To je urcite uzitecne vedet;)

-- 17. 1. 2022 11:49 --

ripper6 píše:
ROlda78 píše:a tak pravda je jako vždy někdy mezi :-D
sám jsem udělal větší objednávku oblečení a očekávám, že si cca polovinu zboží nechám
(např. buď mi budou boty vel. 44' nebo 45')

Ja si taky nechal, vis jak slo ziskat Hello kreditky?
To se koupil treba HDD za 3000czk v Alza prave se zadosti o kk. Karta schvalena snadno (firma Hello dela jinak problem pokud se to zadalo primo), disk se doma nechal ulezet 13dnu a potom jsem sel do Alza ze ho vracim. Prodavac se i zeptal copak? Jsem mu rekl no kamarad sehnal vyhodnejsi :D Karta zustala.

Potom jsem koupil v Mall treba vetrak za 3000 na vodu se zavlazovanim s otevrenim na uver bez navyseni.
Ejhle k tomu kk takova ta bila kreditka, kdo ji ma asi vi :) Ventilator i fungoval, ale potom se rozbilo to na tu vodu, takze jsem to po roce dal zpet, prisel z reklamace a krapnuty - jako kdyz tim nekde prasti. Resil jsem to s Mall, prodavac to odepsal, ze jsou neschopny v servisu blbouni i kdyz se poskozene zbozi (fyzicky) bezne neuznava. Vratil 3000czk zpet a kk zustala taky. Takze jsem to vse pouzil, vopotreboval a vratil. Stejne tak mikrovlnka, jsem ji 1rok a 7 mesicu doma pouzival, pak to nedala, tak sup do servisu a vraceni penez a chtel jsem hezky vratit i postovne :)

Nejlepsi ale bylo ziskat grafiku za 9tisic. Jsem otevrel hned dva uvery, jeden v Hello a druhej zadost v Home Credit. Home Credit zaplatil zbozi a u Hello jsem protacel kreditku aby vzdy byla vratka 600czk a tim splacel HC. Takze jedna firma splacela druhe :lol:

Podobne to zdejsi delate s botama, sahnete si do svedomi, koupe bot nekde od Bati ci kde to jde snadno reklamovat, 7 mesicu to umyslne prochodite a pak prachy zpet a huraaa pro nove jen aby to bylo zadarmo :lol:
V USA se takto reklamuje kure. Sezere to, vrati kus a dostane nove zadarmo ze jo :lol:

Naposledy ale super kauf Playstation 5, kdo objednal (zachvat klikani kde to slo) a skoupil neprohloupil 8-)

-- 11. 1. 2022 16:12 --

minarjo píše:tj. i při nesplnění nulového dluhu koncem měsíce), nemají ale také žádné odměny (a možná ani jiné marketingové akce). I zde na fóru to už v minulosti padlo, že po telefonu to takto někomu nabízeli.

Nejaka zahada, ted uz ale by to uctovali a moc bych na to nesazel :) Kdysi tam byla urcita tolerance, ze poplatek se neuctoval, ale uz nejaky ten rok je to rezervace uverovych zdroju a to tam fakt naskoci :)
Takze na to davam taky uz bacha, kdysi pohoda a neresilo se.

Ripper pripominas mi jeden dil ze Simpsonu, kde Homer chodil po obchodech kupoval si drahe a znackove veci obri plazmu, masazni bazen normalne je pouzival a poradal s nima doma a jinde party atd.a pak je rozbite vracel s tim, ze mu nevyhovuji a chtel vracet prachy.

Tak jen bacha, at nedopadnes jako on. :D))
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 18. 1. 2022 17:53

A jak dopadl?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lafayette16 18. 1. 2022 20:50

Špatně... :-)
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 19. 1. 2022 11:40

koukám do IB a vypadá to, že se mi volné prostředky na kreditce zvedly o 100Kč. Předpokládám bonus za gpay platby. V transakční historii ale zatím nic vidět není.

Sice nedorazil email s potvrzením, ale vypadá to, že odměna asi jo...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 1. 2022 11:43

Potvrzuji, 100 Kč akce Zelený strom za pět mobilních plateb je na úvěrovém účtu kreditky. V historii to možná nebude vidět ani zpožděně, takové speciální bonusy byly v minulosti často vidět jen v měsíčním PDF výpisu (jako korekce zůstatku, nemají na to extra položku historie), ale ze zůstatku je to jasné.
Naposledy upravil minarjo dne 19. 1. 2022 11:50, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 19. 1. 2022 11:48

Totéž.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 19. 1. 2022 15:30

Aha, tak proto se mi na dvou kreditkách objevila stovka navíc.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 1. 2022 19:36

Ještě dodatečně chci poděkovat za vánoční hru, zejména za kupony do Expert. 8-P
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod culti 19. 1. 2022 19:48

Co sis koupil hezkýho? :)
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod čulibrk 20. 1. 2022 08:13

Kupony do Experta jsou trochu na nic, tam si člověk musí kupovat věci kolem 100 Kč, protože lze vložit jen 1 kupon, a stanovit doručení na místní výdejnu, takže já koupil jen nějaké kabely, nabíječky, baterky atd. To samý Planeo. To Online-shop, Alza, Datart umožnuje vložit víc kupónů. Jojo, byla to dobá hra, 40 kuponu doma. 8-) :D
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 20. 1. 2022 10:13

Já už ty kupóny do Experta využil všechny, pravda jednou mi objednávku stornovali, ale dostal jsem náhradní slevu. Tu chybu pořád neopravili.
Planeo máme u nás u Kauflandu kam běžně chodím nakupovat a už si asi zvykli, mám ty zvláštní slevy.
Alzu nebo Onlineshop jsem ještě nevyužil, je čas.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Viamala 20. 1. 2022 16:09

Požádal jsem přes ten odkaz o KK, volala mi něáká panmáma z HB, dala na výběr z dvou variant KK, ale s poplatkem, tak jsem řekl že si to ještě rozmyslím.
Už jsem si to rozmyslel, tady objasnil a jak mě ta panmáma povídla znovu zadal žádost na jejich webu. Už se však z HB neozvali i když jsem tu žádost vyplnil znovu a urgoval, s tím že dokumenty už mají podané s 1. žádostí.
Vhodili na to bobek ? Tu akci bonus mají do konce ledna, pak je pošlu někam, jestli mi zavolají už ted.
Viamala
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka