ripper6 píše:ROlda78 píše:a tak pravda je jako vždy někdy mezi

sám jsem udělal větší objednávku oblečení a očekávám, že si cca polovinu zboží nechám
(např. buď mi budou boty vel. 44' nebo 45')
Ja si taky nechal, vis jak slo ziskat Hello kreditky?
To se koupil treba HDD za 3000czk v Alza prave se zadosti o kk. Karta schvalena snadno (firma Hello dela jinak problem pokud se to zadalo primo), disk se doma nechal ulezet 13dnu a potom jsem sel do Alza ze ho vracim. Prodavac se i zeptal copak? Jsem mu rekl no kamarad sehnal vyhodnejsi

Karta zustala.
Potom jsem koupil v Mall treba vetrak za 3000 na vodu se zavlazovanim s otevrenim na uver bez navyseni.
Ejhle k tomu kk takova ta bila kreditka, kdo ji ma asi vi

Ventilator i fungoval, ale potom se rozbilo to na tu vodu, takze jsem to po roce dal zpet, prisel z reklamace a krapnuty - jako kdyz tim nekde prasti. Resil jsem to s Mall, prodavac to odepsal, ze jsou neschopny v servisu blbouni i kdyz se poskozene zbozi (fyzicky) bezne neuznava. Vratil 3000czk zpet a kk zustala taky. Takze jsem to vse pouzil, vopotreboval a vratil. Stejne tak mikrovlnka, jsem ji 1rok a 7 mesicu doma pouzival, pak to nedala, tak sup do servisu a vraceni penez a chtel jsem hezky vratit i postovne

Nejlepsi ale bylo ziskat grafiku za 9tisic. Jsem otevrel hned dva uvery, jeden v Hello a druhej zadost v Home Credit. Home Credit zaplatil zbozi a u Hello jsem protacel kreditku aby vzdy byla vratka 600czk a tim splacel HC. Takze jedna firma splacela druhe
Podobne to zdejsi delate s botama, sahnete si do svedomi, koupe bot nekde od Bati ci kde to jde snadno reklamovat, 7 mesicu to umyslne prochodite a pak prachy zpet a huraaa pro nove jen aby to bylo zadarmo
V USA se takto reklamuje kure. Sezere to, vrati kus a dostane nove zadarmo ze jo
Naposledy ale super kauf Playstation 5, kdo objednal (zachvat klikani kde to slo) a skoupil neprohloupil
-- 11. 1. 2022 16:12 --minarjo píše:tj. i při nesplnění nulového dluhu koncem měsíce), nemají ale také žádné odměny (a možná ani jiné marketingové akce). I zde na fóru to už v minulosti padlo, že po telefonu to takto někomu nabízeli.
Nejaka zahada, ted uz ale by to uctovali a moc bych na to nesazel

Kdysi tam byla urcita tolerance, ze poplatek se neuctoval, ale uz nejaky ten rok je to rezervace uverovych zdroju a to tam fakt naskoci

Takze na to davam taky uz bacha, kdysi pohoda a neresilo se.