Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 6. 11. 2022 14:51

500 Kč při doporučení, 2000 Kč za 1. nákup na czc.cz (všude jinde jen 1500 Kč) a pak těch 2x 500 Kč za přidání do mobilu a 5 plateb po 2 měsíce. Tedy pokud se něco z toho vzájemně nevylučuje.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 11. 2022 14:59

Co jsem četl podmínky tak jediná odlišnost u CZC je ta výše slevy u prvního nákupu, jinak by to mělo být stejné.
Jakou cestou skippay založíte je podle podmínek jedno.

Jinak to ověření přes jinou banku je přesně to před čím všechny banky varují, proklik z cizí stránky, zadání přihlašovacích údajů... :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod filas81 6. 11. 2022 15:05

no ještě by to možná šlo založit s bonusem za účet u ČSOB, asi na to manželku ukecám, jelikož už mám obojí;
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 11. 2022 15:07

@regin: V podmínkách mají uvedeno: "Slevu (moneyback) nelze kombinovat s jinými slevami (moneybackem) od Skip Pay (dříve mallpay). Omezení se nevztahuje na slevové kódy pro měsíční vyúčtování a na Odměny." A pokud se nepletu, tak těch 500Kč doporučenému je realizováno jako sleva z vyúčtování, tedy moneyback :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod JakubAsgard 6. 11. 2022 15:10

Nestačí počkat s odměnou za doporučení na další vyúčtování? :)
JakubAsgard
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 6. 11. 2022 15:17

@Milos
"... Omezení se nevztahuje na slevové kódy pro měsíční vyúčtování"
A pokud to je "sleva z vyúčtování", tak je to OK, ne?

V nejhorším případě dostanu kód na slevu 500 Kč za doporučení, pak dostanu zpět 2000 Kč za nákup na czc.cz. Pak další měsíc zkusím uplatnit ten kód na 500 Kč a buď půjde nebo nepůjde. Nebo použiju 500Kč kód za 5 nákupů a kód za doporučení použiju až další měsíc. Druhý kód za 5 nákupů použiju jako poslední.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 6. 11. 2022 15:30

Podle toho, co se píše v Zákaznické zóně, tak odměna 500Kč pro doporučenou osobu a pro doporučitele má jinou formu:
Doporučená osoba: Přes odkaz projde obdarovaný do Zákaznické zóny a založí si ověřený účet Plus. Následně mu z jakéhokoliv nákupu odečteme 500 Kč. To je podle mě sleva (moneyback).
Doporučitel: Do e-mailu vám pošleme dárkový poukaz na 500 Kč, který uplatníte v Zákaznické zóně při placení objednávky nebo vyúčtování. Celkem můžete získat až 5 000 Kč. To je podle mě slevový kód.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod regin 6. 11. 2022 15:47

K tomu by se měl vyjádřit někdo, kdo byl v pozici Doporučené osoby, jakou formou těch 500 Kč dostal. Co má uvedené ve výpisu transakcí v kolonce "Typ transakce".
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod .void 6. 11. 2022 20:51

Když už se mluví o bonusu za doporučení, tak neměli bychom opomenout toho, že přes nejmenované cashbackové affiliate portály lze získat:

• 420 Kč cashback + 260 Kč jako bonus za registraci na portálu [= 680 Kč] + nějaké peníze za doporučení doporučiteli
  • 1 500 Kč za první platbu kartou / 2 000 Kč pokud to bude v CZC
  • 3× 500 Kč slevový kupón portálu za první vyučtování a následně kupony za 5× platbu mobilem v měsíci [= 1 500 Kč]
→ celkem až 4 180 Kč

———

Taky mě zajímá, jestli je možné dosáhnout 2 000 Kč slevy z CZC bez toho, aby se v CZC skutečně nakoupilo (vrátí se zboží v lhůtě 14 dnů od dodání). V podmínkách je napsáno, že:

Skip Pay píše:Pokud zboží z vašeho prvního nákupu se Skip kartou, na který jste uplatnili slevu dle těchto podmínek, vrátíte v zákonné lhůtě a bude vám ze strany e-shopu jeho cena vrácena (v plné či částečné výši), pak zpětně ztrácíte i nárok na poskytnutí této slevy.

Na infostránce CZC.cz pro odstoupení od smlouvy je následně napsáno, že:

CZC.cz píše:Ze zákona jsme povinni peníze vyplatit do 14 dnů ode dne Vašeho odstoupení od smlouvy, vždy však ne dříve než po doručení zboží zpět k nám. Peníze můžete dostat osobně na vybraných kamenných prodejnách CZC.cz nebo bezhotovostně převodem na bankovní účet po zadání čísla bankovního účtu v příslušené sekci uživatelského profilu na webových stránkách, sdělením čísla účtu zákaznickému servisu či na pobočce v případně osobního vyřízení. (část zdůrazněná mnou)

Teď mě zajímá, jak Skip Pay zjistí, že někdo odstoupil od smlouvy, když CZC nevrací peníze na kartu, ale přímo na bankovní účet určen ve formuláři; jestli si sdílejí informace jako v případě bank, kteří využívají Dateio. :hm
.void
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 11. 2022 21:30

Předpokládal bych, že informace sdílejí.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Thom 6. 11. 2022 23:24

Opravdu vrací na BÚ? Mně to vraceli někdy před pár měsíci na kartu.
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod servpack 7. 11. 2022 08:54

V CZC jsem letos vracel zboží dvakrát. Poprvé se ptali na číslo účtu, ale peníze stejně vrátili na kartu, ze které bylo zboží placeno. Podruhé se neptali a rovnou vrátili na kartu. Informace na svém webu tedy nemají aktuální, dříve na účet vraceli.
servpack
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maeth_u 7. 11. 2022 11:54

Zajímalo by mě, jak to bude s nákupem na Mall.cz, mají tam se SkipPay jinou akci, která je složitější a míň výhodná (vrací procenta do výše 1000 Kč), ale mě by se spíš hodilo těch 1500 paušálně. V prokliku z mall.cz jsou nějaké parametry v URL, ale jestli to berou jako rozlišující prvek pro určení akce, to se asi nedozvím.
maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod regin 7. 11. 2022 14:03

Milos píše:Podle toho, co se píše v Zákaznické zóně, tak odměna 500Kč pro doporučenou osobu a pro doporučitele má jinou formu:
Doporučená osoba: Přes odkaz projde obdarovaný do Zákaznické zóny a založí si ověřený účet Plus. Následně mu z jakéhokoliv nákupu odečteme 500 Kč. To je podle mě sleva (moneyback).
Doporučitel: Do e-mailu vám pošleme dárkový poukaz na 500 Kč, který uplatníte v Zákaznické zóně při placení objednávky nebo vyúčtování. Celkem můžete získat až 5 000 Kč. To je podle mě slevový kód.
Tak podle odpovědi přímo od Skip Pay je jak u doporučujícího tak i u doporučeného odměna ve formě kódu a přímo uvádějí, že odměny lze využít obě, protože "moneyback" je jen těch 1500 Kč.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod t3kko 8. 11. 2022 11:49

Zdravím, někdo doporučující odkaz? Kdyžtak poprosím do zpráv, děkuji. :)
t3kko
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka