Ad Patrik: A jsou ty zkušenosti teda pozitivní, nebo negativní?
(jinak pro vysvětlení: mně u nich účet vznikl přes Rondu coby CitFin a před pár měsícema se změnil na Paymont, tak jsem myslel, že CitFin úplně zmizel).
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Je akorát dost blbé, že i v TOP nabídce je zahrnuto jen vedení eurového účtu, jakékoli transakce jsou zpoplatněné, případné vydání karty by se mělo řídit také sazebníkem (KB multiměnu neumí), leda se lze na tom "individuálně" s bankéřem domluvit - kdysi jsem si chtěl nechat vydat "výměnou" za Visu Platinum dvě zlaté MC debetky (jednu k TOP nabídce, druhou k eurovému účtu) a bankéř na mě vybafl, že ta k eurovému účtu by byla placená, ale díky tomu, že jsem nechtěl "platinovou", tak by to mohlo jít domluvit, ale na základě výjimky (od ředitele pobočky tuším), ale i díky dalším nevýhodám (zejména ty odchozí SEPA platby po 6 Kč jsem to nechal být, vím, že bych takový účet používal jako ten v UCB - tedy nijak). Jedinou výhodou by mělo být to, že třetí měny jsou vůči eurovému účtu při platbě kartou přepočítány kurzem karetní asociace bez přirážky.jumpmans píše:taky jsem koukal. Jedine top nabidku a tocit tam tech 100000 mesicne.
Rad68 píše:Ad Patrik: A jsou ty zkušenosti teda pozitivní, nebo negativní?
(jinak pro vysvětlení: mně u nich účet vznikl přes Rondu coby CitFin a před pár měsícema se změnil na Paymont, tak jsem myslel, že CitFin úplně zmizel).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků