Skip Pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 6. 2024 11:13

Ne.
Jinou kartou lze zaplatit jenom jednou mesicne a to plnou zustavajici castku. Jinak to bude odlozena platba a hned s poplatkem(urokem) za cele zbvyvajci obdobi.

Bud se zaplati vyuctovani castecne prevodem(nebo klidne postupne) a pote v prubehu mesice do data splatnosti zbytek kartou.
Nebo hned vse najednou kartou.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod d1vine 23. 6. 2024 16:44

Zvažuji zrušení Skippay. Váhám snad jen z toho důvodu, že jsem stále čekal možný příchod nové promo akce, ale hádám, že toho se nedočkáme. Co myslíte?

Jediné, co mě drží zpět, je věta na stránkách:
„Pokud balíček MAXI zrušíte, nebudete v budoucnu už nikdy moci využívat Skip Pay, a to bohužel ani na e-shopech jako platební metodu s platbou do 30 dní.“

Jinak hlavní důvod zrušení je ten, že kartu využívám pouze k převodu na spořák. S tím, jak nyní klesají úroky, to už ale není bůh ví co. Zároveň alespoň trochu uvolním úvěrovou angažovanost - jsem OSVČ, banky mě mají za bezdomovce.:lol:
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mojmax 23. 6. 2024 19:55

Je to jednoduché, pokud zrušíš, již nikdy nezaložíš, takže bych nic nerušil.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 23. 6. 2024 20:00

Já Skippay využívám k převodu na běžný účet a k výběrům z bankomatu ČSOB.
Splácím pak další kreditkou kde tím splním obrat po vedení zdarma.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 6. 2024 11:01

Zadne jine platby? Nehrozi zruseni KK ze strany banky?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 24. 6. 2024 11:12

Jo nějaké další platby tam mám taky, ale touto platbou mám splněno to minimum.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 6. 2024 17:45

Ono vse s mirou...neresilo se, ze SP se dotazovalo, jestli uzivatel chce jenom "vyuzivat" vybery z ATM a prevody na jiny ucet?
I kdyz to neni proti obch. podminkam, ale banka muze zrusit produkt bez vysvetleni...

Minimalne to i tak chce aspon 5 plateb kartou za celkem 10k, aby clovek mohl narokovat 100Kc slevu na vyuctovani za 400b(kdyz ma nastradano). Takze zopar nizkych plateb(u mne idealne 1-99Kc, kde nemam CB od CSOB KK) a zbytek pripadne pretahnout pres Revolut...
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 25. 6. 2024 13:52

Podařilo se v poslední době někomu navýšit úvěrový rámec řekněmě z 30 kKč na 35-40 kKč po několika letém používání v mezích zákona a řádném splácení v bezúročném období?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Dvorik 25. 6. 2024 15:17

Balicek Maxi ma normalne 50tis. automaticky (jde snizit v zadosti).
Odmena 3000 Kc u Raifky, 1200 Kc u Ceske sporitelny, SkipPay 500 Kč, Plutus 45$. Napiste si o odkaz.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 25. 6. 2024 15:37

Nejde mne o snizeni, naopak o zvyseni soucasnoho uveroveho ramce. Jestli pri zrizeni KK uverovy ramec snizila z 50 na 30 kKc banka nebo zadazel, jiz si nepamatuji.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zedna1 25. 6. 2024 16:05

Nekdy zacatkem roku tvrdili, ze zmena limitu (uveroveho ramce) neni mozna, ale ze do budoucna to planuji umoznit. Zadnou informaci o implementaci od te doby jsem nezaznamenal.
Standardne jde zmenit (navysit) limit jen par mesicu po zrizeni kreditky, dle jejich nabidky.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rop 25. 6. 2024 16:26

Jak se vlastně mění limit?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 26. 6. 2024 17:45

Nijak. Jde to pouze pro nové klienty do 3 měsíců od založení.
Při pořízení balíčku MAXI si sami zvolíte výši limitu, kterou si v následujících 3 měsících můžete ještě navýšit až do maximální povolené částky. Poté už není možné s limitem hýbat.

Což mne docela štve, protože poté, co spořka zprasila kartu exHB a tudíž ji zruším, bych potřeboval limit zvýšit.
Pravý Tomáš Marný
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 27. 6. 2024 10:39

Dle aktualni informace ze SkipPay na navyseni UR pro stavajici klienty stale pracuji. :-(
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod 123123123 27. 6. 2024 12:42

Ja bych potreboval spis snizit UR.
123123123
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka