Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Milos píše:K běžnému účtu Equa nejde zřídit Bonusový SÚ, ani nejde přeměnit spořicí účet Equa Max na Bonusový SÚ.
Milos píše:Informace o počtu plateb kartou se zobrazuje přímo u spořicího účtu...
hyper9 píše:Milos píše:K běžnému účtu Equa nejde zřídit Bonusový SÚ, ani nejde přeměnit spořicí účet Equa Max na Bonusový SÚ.
Ahoj Miloši, odkud jsi čerpal tuto informaci? Já mám bonusový SÚ k běžnému účtu Equa. Normálně jsem si to naklikal v aplikaci.
Mufinmufi píše:Tak mám info přímo z RB, že platby kartou je potřeba řešit KK a to se pak vztahuje na všechny SÚ. Pokud to řešíte DK, tak je potřeba mít DK ke každému BÚ na který je navázaný daný SÚ zvlášť.
Jinými slovy kreditka pokryje z pohledu plnění podmínky pro přiznání vyššího úroku všechny spořáky napříč účty, ale debetka ne.
Pak mi dorazilo info, že mám 2x bonusový SÚ, ale jeden do 1,5 a druhý do 500 tis. (netuším proč zrovna 500 tis.), tak čekám na odpověď jak dosáhnout toho, aby to bylo více.
Mufinmufi píše:Dnes mi prozměnu z RB psali, že pokud chci na druhém SÚ navázaném na BÚ víc jak 500 tis. musím upgradovat na aktivní, nebo exkluzivní konto. Předpokládám, že bych pak ty podmínky musel plnit 2x?
panPeněženka píše:Nevíte, s jakým spožděním se v aplikaci u spořáku ukáže, že ty 3 platby jsou splněny? Dnes mám od začátku července již 3 platby kartou zaúčtované, ale u spořáku vidím stále 0 ze 3.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků