Vcera jsem zazadal pres IB o predcasne splaceni, dneska dorazil dokument do IB. Nasypu teda na bezny ucet pozadovanou castku (zustatek plus urok z planovane treti splatky, ktera byla planovana na 25.11) a snad si to co nejdrive strhnou a pak uz jen cekat na vraceni 3x urok, do konce roku.
V Olomouci, dne 20.11.2024
Sdělení k žádosti o předčasné splacení úvěru
Vážený kliente,
na základě oznámení Vašeho záměru předčasně uhradit úvěr poskytnutý na základě smlouvy
č. xxxxxxxxxx si Vám níže dovolujeme sdělit bližší informace k jeho provedení.
Dle vyčíslení částky potřebné ke splacení úvěru k datu 24.11.2024 činí její výše 1 125 172,69 Kč. Tato částka se skládá z následujících položek:
Zůstatek jistiny v Kč 1 117 610,20
Úrok v Kč 7 562,49
Poplatek za měsíční správu v Kč 0,00
Poplatek za pojištění úvěru v Kč 0,00
Poplatek za zpracování předčasného splacení v Kč 0,00
Pohledávka po splatnosti v Kč 0,00
Celkem Vás žádáme o úhradu v Kč: 1 125 172,69
Celkovou částku potřebnou k předčasné úhradě úvěru je nezbytné nejpozději do data 24.11.2024
poukázat nebo vložit na účet č. xxxxxxxxxxx/5500 jehož prostřednictvím je úvěr splácen. Jestliže k
uvedenému datu nebude označený účet vykazovat dostačující kladný zůstatek, nedojde k provedení
předčasného splacení a úvěr bude třeba nadále splácet dle dohodnutých smluvních podmínek, anebo
nám oznámit záměr provést částečné mimořádné splacení úvěru.EDIT:
penize se ani dneska nestrhly. Tak jsem volal na infolinku a slecna mi rekla ze se to strhne az k 24.11.
Tim padem je zbytecne drzet na BU tu castku a lepsi nechat urocit.
Jo a taky mi nabidla, abych si znovu vzal minutovou pujcku za stejnych podminek. Zkusim pristi tyden