od SP 27. 5. 2008 07:51
Paneboze, co to melete? To uz snad vazne nemuze byt pravda! A tak to dopada, kdyz si laici hraji na odborniky ve statistice.
Videl jste nekdy graf Poissonova rozdeleni pravdepodobnosti? A dokazal byste alespon nacrtnout jaky tvar ma rozdeleni pravdepodobnosti sponzorovacich aktivit jednotlivych distributoru? Asi ne, protoze jinak byste nebyl schopen napsat takovou NEBETYCNOU KRAVINU - a to se s tim oznacenim hodne krotim.
Takze aby bylo jasno - dokud nevyberete urcitou skupinu lidi, kteri maji stejnou uroven aktivity, tak s zadnym rozdelenim pravdepodobnosti pocitat nemuzete, protoze pak Vam neaktivni lide budou narusovat symetrii tohoto rozdeleni a dojdete k nesmyslum.
Ale ostatni uz doufam chapou, proc tyto hodnoty nejsou zverejnovany. Je to jednoduche -nikomu by k nicemu nebyly, a jediny vysledek by byl, ze by se marvertin ponoril do svych sahodlouhych uvah o tom, ze vlastne nema smysl nic delat - tj. stalo by se presne to, co jsem psal o nekolik prispevku zpatky.
Podle Vasi vlastni definice, to, co jste Vy spocital, je totiz stredni doba cekani cloveka, ktery bude mit zajem o toto podnikani, na to, kdy k nemu dorazi distributor, nikoliv doba, po kterou prumerny distributor hleda noveho cloveka. Tyto 2 hodnoty nelze zamenovat! Zatimco sponzorovany clovek tuto dobu nema sanci ovlivnit jinak nez nahodne, distributor dobu mezi dvema uspesnymi sponzoringy ovlivnuje svou urovni aktivity. A to uplne pomijim to, ze jste si jednu z tech 2 hodnot (prumerny pocet vstupu jednoho cloveka do Amway) doslova opet vycucal z prstu a ani neuvazujete, ze byste mel "ocesat" lidi, kterym jeste nebylo 18 let... Proste kravina na n-tou.
A jeste jedna vec - kazdy, kdo ma dnes zasponzorovaneho alespon jednoho cloveka, se Vam ted smeje, protoze vi, ze na nej nemusel cekat 40 let. Jiste, Vy namitnete, ze jini (chudaci) budou muset cekat dele nez 40 let. A jen dodam, ze to jsou presne ti neaktivni. Pokud nekdo neukazuje plany, tak muze cekat 100, 200, 300 let a stejne nikoho nezasponzoruje. Vy to povazujete za "dukaz", ze tento business nema smysl delat, ja to povazuji za zcela logicky dusledek jejich neaktivity.