All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 10. 6. 2008 09:22

Alanalan: no hlavne, pokud by nekdo umel takhle vydelavat, tak nepotrebuje par susnu od ceskych stradatelu, kterym by musel vyplacet takova procenta. Ale jak rikas, lidi si nevidi do pusy a chteji rychle zbohatnout a potom to tak vypada.

Ne nadarmo se rika, ze kdo se smeje naposled, ten se smeje nejvic.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod autorkaP 10. 6. 2008 10:00

Nejvíce mimo je Alanalan - asi ho žere, že nemá žádné výnosy...

Nova ??? hahaha, zaplacená média, která dělají reportáže na zakázku...
...musím to říct tvrdě a na rovinu, ale bohužel média působí masově na lid, což je cíl a záměr, takové pořady se tváří seriózně, ale skutečnost bývá jiná.
Nic, co by mělo být úspěšnější než zkorumpovaná česká ekonomika a politika - nic se nesmí prosadit - žijme dál ve chlévku s omezenými možnostmi a lží, plaťme ty největší poplatky a buďme národ hloupého stáda, nevěřme odborníkům, ale rádoby ználkům... nejlépe se sfalšovaným titulem. Místo osobní zkušenosti hltejme pasivně média a zkusme nepřemýšlet, tato činnost je příliš namáhavá...

:idea: dávám přednost protipólu :idea:
autorkaP@LN
autorkaP
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sinjakupre 10. 6. 2008 12:37

Alanalan: ty máš fakt bujnou fantasii. Nevím kde jsi nabral, že média jsou spolehlivým rádcem :-D . Pro tebe jsou média strůjce tvého života asi :-D . No jen tak dál chlape, řadíš se k většině pitomců, kteří jim to žerou.
sinjakupre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4honza 10. 6. 2008 12:59

sinjakupre píše:My dobře víme na kolik je toto pojištěno a zajištěno majetkem společnosti. Tyto fakta akorát nebudeme roztrubovat na veřejnost. APL není banka, která roztrubuje reklamu atd. O tom to celé je :D . Proto se divím, že se tím ještě zaobíráte S474N, 4Honza a jiní rejpalové? Když se Vám to nelíbí, tak se o to nestarejte. Ha, že byste byli až tak solidární a chtěli chránit jedince, kteří se o tom doví formou doporučení od známého či rodinného příslušníka? Ale no ták, pánové, to byste si trochu protiřečili :-D


Kazda normalni investicni spolecnost funguje tak, ze investor do ni vlozi penize, investicni firma jej zhodnoti/znehodnoti vlozenim do nejake investice a strhne si z podilu investora nejakou castku. Investicni fond vydela, i kdyz investor prodela a investor ji za to vetsinou odmeni tim, ze penize vybere a jiz do toho zadne penize nevlozi. A protoze investicni spolecnost zije z penez investora, snazi se poskytovat maximum dostupnych informaci, jez zvysuji duveru v jeji fungovani, opacne chovani je nelogicke a tedy opet vyrazne podezrele.

"Takovi rejpalove" jsou samozrejme ve vsech vyspelych statech a provadeji dozor nad investicnimi spolecnostmi, vydavaji povoleni k investicni spolecnosti na uzemi daneho statu, vyzaduji od nich reporty, oddelene ucetnictvi, auditovane uzaverky, dbaji nad dodrzovanim zakonych pravidel. Napriklad investicni spolecnost nemuze byt kazda s.r.o s 200tisici vkladu, ale pouze a.s. Penize klientu musi byt vzdy ulozeny oddelene od uctu investicni firmy u DEPOZITARE (banky), ktery ze zakona provadi dohled nad tim, ze investicni firma investuje podle statutu fondu a depozitar ma pravomoc prosetrovat a zabranovat podezrelym transakcim investicni spolecnosti. Pokud by depozitar tak necinil, bude za poskozeni investoru zodpovedna sama a bude platit skodu.

To je alespon zakladni ochrana investora pred libovuli cinnosti investicni firmy. Da se to vubec srovnat s investovanim u APL?

Pokud se vam nelibi, ze se o to starame, tak to je bohuzel ciste vas problem.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod autorkaP 10. 6. 2008 14:55

4honza píše:"Takovi rejpalove" jsou samozrejme ve vsech vyspelych statech a provadeji dozor nad investicnimi spolecnostmi, vydavaji povoleni k investicni spolecnosti na uzemi daneho statu


Ano, a právě Ti samí rejpalové z ČNB nedovolili ani Tourexu, který fungoval 13 let, aby se komerčně veřejně propagoval. Mezi ČNB a Tourexem fungovala léta tichá dohoda, ovšem než byly zablokované účty (neprávem), společnost se nesměla veřejně propagovat a investorů v Tourexu naštěstí nepřibývalo mnoho, to se dalo tolerovat, ovšem... Nebudeme mluvit o jiných společnostech, ale o tom, jak naše milá ČNB dozoruje investiční společnosti. Pokud se ukáže na trhu jakákoli společnost, která nemá povinnost být u ČNB zapsána, tedy Offshore společnost (např. All Property), a navíc tak konkurenční, zajímá se především o to, aby tato informace neprosákla příliš na veřejnost. Tisková média, TV a internet se postarají o medializaci. Vše jde ruku v ruce. Pokud se tato společnost začíná v ČR rozmáhat (a to All property nikoli), začíná být milé ČNB trnem v oku. Proč? Protože investiční prostředky neplynou do státní pokladny ani do českých institucí a bank, ale pouze do zahraničí a zpět českým investorům. A navíc, pokud je zde legální možnost nedanění zisků (o čemž lze do budoucna uvažovat), tak to je vrchol všeho! To už prostě nelze tolerovat! Všichni, komu leží na srdci blaho českého státu, české ekonomiky, musí být POCHOPITELNĚ jako na trní. Ano, to chápu. Mnoho investorů v APL je majiteli firem a investují částky v řádech milionů. To jsou pro českou ekonomiku opravdu bolestivé ztráty. Kdo by potom neloboval proti společnosti, která dokáže garantovat zisky. A to jakkoli! - Ale pozor, stát by neměl být tak proti, vždyť samotní investoři tím zvyšují svůj nákupní potenciál, budují kapitál proto, aby mohli více utrácet, tudíž česká ekonomika dostává zpět své dávky, pouze v jiné formě! ... ovšem, banky čeká poněkud smutnější vývoj. :-|

All property není běžná investiční společnost, nevznikla jako cíl, ale jako důsledek.
Důsledek hospodaření a ziskového obchodování majitele společnosti. Který se po letech práce pro sebe rozhodl nabídnout podílet se na ziscích také velkým investorům (tehdy známým z vyšších kruhů, velkým investorům, přátelům od 1.000.000€ výše). Zájem o podílu na ziscích sílil, díky zájmu zvenčí vzešla myšlenka poskytnout tuto možnost malým investorům, byla založena společnost All Property Ltd, byl umožněn přístup s minimálním kapitálem 1.000€. Proč toto umožnil je tou nejlogičtější věcí: Pokud by dál obchodoval pouze s vlastním kapitálem, má limity - pokud nabídl možnost podílet se na ziscích, sám získává další kapitál a to díky jednorázové provizi, tzv. ažio, které činí z výše vkladu 3%, u vkladů vyšších 2,5% nebo 2%. Navíc získává podíl na denních ziscích z realizovaných obchodů, tedy dalších 10%. Tím pádem jako každá jiná společnost, zvyšuje svůj kapitál a otevírají se jí tak mnohé možnosti, jako je např. realizace vlastních developerských projektů.

Ráda bych také upozornila na mylnou informaci, která zde na fóru koluje, banka AUSTRO SWISS INVESTMENT BANK nesídlí ve Švýcarsku, jedná se pouze o jednu z prvních poboček, což jsem zprvu také nevěděla.

Udivuje mě útočnost, s kterou zde někteří diskutéři obhajují svá negativní stanoviska a nepodložené spekulace :pozor
autorkaP@LN
autorkaP
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 4honza 10. 6. 2008 15:34

Takze jen v bodech.

CNB nemuze a nema pravo zakazovat nikomu prezentaci. Dohlizi pouze nad dodrzovanim zakona o kolektivnim investovani, kde je jasne napsano, ze jako investicni spolecnost se muze prezentovat pouze firma, jez ma k tomu na nasem uzemi platnou licenci a nikdo jiny.

Zisky z APL je nutno zdanit a uvadet v danovem priznani, pokud jste ceskym danovym rezidentem, a tedy pokud by APL melo dlouhodobe tak skvele vysledky, tak z toho stat urcite neco ma (prave dane z toho zisku). To, ze spolecnost sidli v offshore lokalitach nema nejmensi vliv na vasi danovou povinnost vuci statu.

Veta, ze majitel spolecnosti se rozhodnul nabidnout podil na ziscich ostatnim investorum, to asi neni ze sveta byznysu, ale ze sveta NGO, kdy komercni firmy v ramci spolecenske zodpovednosti vraci cast penez spolecnosti pomoci charitativnich organizaci a projektu. Ve svete byznysum se nekomu neco nabizi proto, abych bud udrzel svuj zisk nebo ho zvysil (alespon v dlouhodobem horizontu), tady zadna charita nefunguje.

Tvrzeni o tom, ze mnozi investuji milionove castky je dle mne spise zboznym pranim majitelu a vejicka na ty, kteri nic netusi o investovani. Tomu tvrzeni se bude dat verit, az jej overi nejaka nezavisla autorita v ramci auditu.

Dale nechapu, proc se spokoji jenom s 10% z obchodu. Pokud bylo v minulosti obchodovani majitele tak ziskove a firma jede na plne obratky, dostane uver na mene nez 36%, ktere musi vyplacet soucasnym veritelum.

Jak skoncil Tourex, jez mel vsechno 100% zajistene, pojistene, si jiste laskavy ctenar muze dohledat. Veritele uz rok nevideli penize, ktere tam vlozili.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod libol 10. 6. 2008 20:02

1)
Alanalan píše: A ještě jedna informace, kdyby tohle nebylo letadlo, má tam peníze každý a nemusíme mít u nás vůbec žádnou banku. Stačilo by Vám si vydělat tolik peněz, kolik by jste chtěli mít příjem za rok, ty vložit do tohodle projektu a už nikdy více do práce, peníze by se Vám množily a množily.

Ona "krása" toho je, že prakticky nemusíš vydělat vůbec nic - vezmu si půjčku a díky šlechetnosti toho pána, který se chce podělit o své zisky ji budu z výnosů v pohodě splácet a ze zbytku si nadprůměrně žít. A udělají to i moje děti a děti mojich dětí a potom ...budeme na světě všichni šťastní.
2) já jsem třeba strašně rád, že je to v Dubaji a česko s tím nemá nic společného. Moje známa si kdysi vzala půjčku a tu vložila do kampeličky - krásně ji to neslo a divila se, co jsem za hlupáka, že to nedělám taky. Když krachla kampelička a zůstaly ji dluhy, tak nadávala co je to za bordel a že stát stojí za ***** a ať ji vrátí její "těžce vydělané" peníze - a populistický stát (i z mojich daní) vracel.
Protože jsem si celkem jist, že žádny ze zdejší přispěvatelů není voličem v Dubai - tak by snad měli být čeští i dubajští daňoví poplatníci v klidu. A klienti ALP vlastně taky, když jim to tak sype ;-)
3) myslím, že by se ta diskuse mohla přerušit. Rozumný člověk si tady svoje najde. A zbytečně se prokousává horou střetů argumentů a víry.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod lemming 10. 6. 2008 21:17

libol: Jenze ti "investori" to budou chtit samozrejme po nasi vlade, s nejakym "chytrym" argumentem jako treba ze jim nezabranila do toho "investovat". :-S
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod sinjakupre 11. 6. 2008 06:25

4honza: S tím daněním to vidíš moc naivně v prospěch ČR, řekl bych až natolik propagasticky až si myslím, že jsi snad člověk z ČNB :-D . No o tom my víme svoje, vy si tvrďte taky svoje a budeme všichni spokojení.
Jak tady někdo zmínil " To bychom všichni investovali a byli bychom všichni šťastní" tak to je právě ono: -není to pro každého- a to ve smyslu, že každý do toho nejde ať už z jakéhokoliv důvodu je prostě tomu tak. Tak to je a díky tomu to může fungovat a teď nemyslím APL, ale celkovou světovou situaci. Vždycky byl, je a bude nějaký poměr "90/10" (bráno orientačně). Přeberte si to jak chcete, já problém nemám, tudíž nemám co řešit :D
sinjakupre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4honza 11. 6. 2008 08:21

To neni naivita, to je konstatovani skutecnosti. Jestli nekdo dane v tomto pripade neplati nebo nebude platit, to je otazkou jeho svedomi a pripadneho stesti, ze se na to neprijde.

Pokud na to FU prijde, stat si prijde na sve - krome doplaceni dane bude krasne naskakovat penale. Zalezi na zamlcene danove povinnosti, ale kraceni dane muze byt v CR kvalifikovano jako trestny cin, za ktery muze nasledovat odneti svobody.

Jinak doporucuji nastudovat zakon o dani z prijmu, kde se dovite, proc tyto prijmy podlehaji zdaneni v CR.

A "nejlepe" na tom v tomto pripade budou ti, kteri tam uz penize nekolikrat otocili a ALP najednou prestane vyplacet jako v pripade Tourexu.

Nicmene pokud se vracim k tematu, nic ze skutecnosti ohledne APL nelze vubec spolehlive overit. Jedine, ceho se lze dockat jsou sliby a "garance" zisku, garantovana ovsem do vyse vkladu spolecniku (ktery porad nevime kolik je)
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sinjakupre 11. 6. 2008 09:09

4honza: S tím daněním máš pravdu, ale pouze částečně za určitých předpokladů, které se na nás nevztahují. Jak jsem říkal my víme svoje a nebudu to více rozvádět stejně jako výši kapitálu společnosti.
My jsme spokojení, fakta víme, tak se nemáme o čem bavit ;-]
sinjakupre
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alanalan 11. 6. 2008 09:37

Jak zarobit za 2000 Eur slušný balík.

představme si, že se sejde několik kamarádů - nefachčenků a vymyslí další odnož ponziho systému.

Princip :

nebudeme nic vymýšlet, okopírujeme hlavní lákadla z TOUREXU a dotáhneme ho k dokonalosti. (švýcarsko, dubaj, zlato, diamanty,zázračný investor z Německa, který se rád podělí o své zisky, samozřejmě s čechama a pod. jsou pojmy, které jsou IN). Založíme 2 společnosti, jednu někde v EVROPĚ (HSBC ...), druhou v Dubaji (APL), dáme do toho 2000 EUR. Teď zbývá najít zázračného mága, který bude množit peníze v Dubaji (černoští kouzelníci už neletí, bude to pan Hartmann). Nyní každý vložíme např. 25 000 Eur a necháme je v systému po dobu 6 měsíců. Po tuto dobu nám investice virtuálně povyskočí (7-9% měsíčně) např. na 40 000 EUR, větší část základu si pošleme domů (to jsou naše skutečně vložené peníze např. 20 000 EUR pošleme jakoby domů) a virtuálně máme připravený dostatečný základ pro další akci(20 000 EUR je virtuálně, ve skutečnosti jen 5000 EUR). Nyní pozveme volavky na prezentaci, kde jim ukážeme náš zázračný projekt a kolik už jsme vydělali a jak jsme si poslali investici zpět a všechno zázračně funguje. To, že tyto lidi chceme obrat jim samozřejmě nesdělíme, tak jako to, že peníze jsou pouze virtuální. Samozřejmě nezapomeneme sdělit, že je to jen pro vyvolené, je tajná dohoda mezi ČNB a APL a pod. Další princip, pokud budou volavky zvát další volavky a tyto volavky budou platit peníze do systému, můžeme si posílat peníze domů z virtuálního vkladu (jsou to již skutečné peníze od volavek). A samozřejmě se všude chlubit a pasovat se na roli zasvěcených investorů. Jediný problém je v tom, že rychlost tohodle systému je závratná a jede se pořádně z kopce, vždyť za rok by chtěly volavky již vyplatit minimálně celou vloženou částku. Ale jsme v ČR, kde kvete závist a lidé nemyslí, místo toho, aby si po vzoru nefachčenků poslali peníze zpět, mají pořád málo a virtuální peníze naskakují a to je podpoří v dalších vkladech a tímto prodlouží životnost ponziho systému. Vcelku jednoduché a geniální, samozřejmě v poměru 10:90 ve prospěch nefachčenků a prohru volavek. Cílem je nalákat hodně volavek a moci si přeposílat hodně moc peněz. A když to krachne, myslíte si, že doženete někoho z nefachčenků k zodpovědnosti. Kdepak, Ti pouze zdokonalí ponziho systém do další podoby. A když se někdo ptá opravdu jak to funguje ? Samozřejmě výmluvy ve stylu oddálit pád. Žádné výroční zprávy o hospodaření společnosti, žádné audity, pouze registrace za blbých 1000 EUR na společnost, která v případě krachu ručí pouze 1000 EUR. No není to pecka. Samořejmostí je alespoň slušná znalost psychologie, v případě čechů stačí minimální, komunismus se podepsal výrazně. Očekávám křik zmanipulovaných volavek o tom, že je to samozřejmě jinak a zázračný Němec je dobrodinec.
Alanalan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod autorkaP 11. 6. 2008 09:45

Kdo tady mluví o krácení daně? Zase se jeden chytrolín snaží poučovat poučené :pozor , nebo lépe řečeno pohanit to, co tak nebylo myšleno. Bohužel pláčete na špatném hrobě! Protože nic, co by bylo v rozporu s FÚ a týkalo by se zamlčení daňové povinnosti v úmyslu nemá zde nikdo, aspoň nikoho takového neznám! Dávejte si laskavě pozor, na to, co zde předkládáte :!: :!: :!:
autorkaP@LN
autorkaP
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lemming 11. 6. 2008 09:51

sinjakupre: Jediny predpoklad je, ze pobyvate po vic jak 180 dni na uzemi CR. Pokud ten splnujete, tak proste danite v CR; muzete mit dalsich predpokladu plnou komoru ale je vam to prd platny :D Jedine jak byste se mohli dani vyhnout je pokud by investice do APL splnovala kriteria investice do cennych papiru, pak by platil 6M danovy test.

Jinak si neplette dve veci - jedna vec je zdaneni zisku APL jako takoveho a druha zdaneni vasich zisku z "investice" - to jsou dve uplne rozdilne a spolu nesouvisejici veci.

(Jo, a CNB nema se zdanenim vubec co delat.)
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alanalan 11. 6. 2008 10:00

Ještě k pádu a případné zodpovědnosti.

Kamarádi nefachčenka jsou krytí, pouze poukazovali na skvělé výnosy z dob minulých, podívejte se jak jsme si v minulosti nádherně namnožili virtuální peníze, my to nikomu nedoporučujeme, pouze poukazujeme na to,jak nám to v minulosti nádherně fungovalo, ono to krachlo, ale vždyť jste podepsali, že souhlasíte a rozumíte podmínkám! A kde je to zlato a 100 % krytí našich investic ve švýcarské bance ? Na tuhle otázku to bude chtít trošku zapřemýšlet a vymyslet nějaké spiknutí bank vůči APL, třeba že zlato ukradli z trezoru pracovníci banky nebo něco podobného.
Alanalan
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků