All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod lupes 14. 6. 2008 09:44

Pane libol, Vy jste opravdu začátečník a nebo o investování na kapitálovém trhu nic nevíte a jen píšete co Vám naše zdělovací prostředky řeknou. All-property-dubai má od 1.6.2008 založenou svou vlastní banku ve švýcarsku, ale jestly je Vám známo tak veškeré kroky s registrací od Evropské banky trvá 10měsíců je třeba si přečíst mezinárodní právo zakládání bank.Dále byl dotaz co se děje s penězy, poslané Vaše peníze leží v arabské bance na jméno a ředitele all-property-dubai,tato banka je pod přísným dozorem centrální banky v dubai,takže Vaše peníze nekolují po světě, ale jsou připraveny pro případ krachu společnosti nebo jiných událostí na kap. trzích.Asi jsem špatný obchodník , ale s all-property-dubai spolupracuji již třetím rokem, nakupuji zlato,diamnty, a ukládám peníze do švýcarské banky dalšímu zhodnocení,veškeré investice jdou přes all-property-dubai,a mám tam dost peněz a mnohem víc se mi vrátilo, nikdy jsem neměl problémy s odesláním peněz, vždy včas a jak má být.Vše co jsem nakoupil mám certifikát od banky, a banka se zlatem a diamanty sídlí v Londýně myslíte,že by si tam nechali jen tak obchodovat, vemte jen selský rozum.Nemají potřebu přivádět další lidi ani to není povinností členů all-property-dubai k ničemu Vás nenutí. Určitě máte své peníze v naší bance a každý měsíc se těšíte svého zisku a hlavně dejte do banky 60kč na vedení účtu, nebo to dejte do penzijního fondu,a na důchod si budete muset půjčit v bance .
Asi by bylo lepší to zkusit a dát alespoň malo část Vašich ,, šušní ,, na Váš účet u all-property-dubai a potom pište své přihlouplé dotazy.Aby jste potom stačili si vyzvednou své ,,šušně,, z našich bank, aš padnou. 8-D 8-D 8-D :tleskani :tleskani
lupes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lupes 14. 6. 2008 09:52

Pane 4Honzo, to jste si někde přečetl chytroui věc , to je každému snad jasné. Ale all-property Vaše peníze drží ve své bance, a peníze které jsou jejich Vám získávají zisk, za měsíc květen to bylo 42,5% s vkladu, můžete jen psát o něčem co někde na stránkách internetu někdo napsal,a vy tomu věříte, vemte prachy a dejte je do spořitelny ta Vám dá určitě dost a pozor na hekry aby se Vám nedostali na účet. :oboze :oboze :oboze
lupes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lemming 14. 6. 2008 10:45

lupes: To je fakt dobra snusna nesmyslu :D

Co ma Evropska banka co kecat do nejake svycarske banky, kdyz Svycarsko neni clenem EU ani EMU? :?:

A proc tedy All Property potrebuje nase penize, kdyz ji jenom lezi na uctu a nic s nimi nedela? :?: Nebo "pripraveny pro pripad krachu" znamena "az majitele All Property usoudi, ze je jich dost, tak zcela v souladu s podminkami vyhlasi krach a penize si bez nahrady vezmou"? :D
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alanalan 14. 6. 2008 11:17

Jak zarobit za 2000 Eur slušný balík.

představme si, že se sejde několik kamarádů - nefachčenků a vymyslí další odnož ponziho systému.

Princip :

nebudeme nic vymýšlet, okopírujeme hlavní lákadla z TOUREXU a dotáhneme ho k dokonalosti. (švýcarsko, dubaj, zlato, diamanty,zázračný investor z Německa, který se rád podělí o své zisky, samozřejmě s čechama a pod. jsou pojmy, které jsou IN). Založíme 2 společnosti, jednu někde v EVROPĚ (HSBC ...), druhou v Dubaji (APL), dáme do toho 2000 EUR. Teď zbývá najít zázračného mága, který bude množit peníze v Dubaji (černoští kouzelníci už neletí, bude to pan Hartmann). Nyní každý vložíme např. 25 000 Eur a necháme je v systému po dobu 6 měsíců. Po tuto dobu nám investice virtuálně povyskočí (7-9% měsíčně) např. na 40 000 EUR, větší část základu si pošleme domů (to jsou naše skutečně vložené peníze např. 20 000 EUR pošleme jakoby domů) a virtuálně máme připravený dostatečný základ pro další akci(20 000 EUR je virtuálně, ve skutečnosti jen 5000 EUR). Nyní pozveme volavky na prezentaci, kde jim ukážeme náš zázračný projekt a kolik už jsme vydělali a jak jsme si poslali investici zpět a všechno zázračně funguje. To, že tyto lidi chceme obrat jim samozřejmě nesdělíme, tak jako to, že peníze jsou pouze virtuální. Samozřejmě nezapomeneme sdělit, že je to jen pro vyvolené, je tajná dohoda mezi ČNB a APL a pod. Další princip, pokud budou volavky zvát další volavky a tyto volavky budou platit peníze do systému, můžeme si posílat peníze domů z virtuálního vkladu (jsou to již skutečné peníze od volavek). A samozřejmě se všude chlubit a pasovat se na roli zasvěcených investorů. Jediný problém je v tom, že rychlost tohodle systému je závratná a jede se pořádně z kopce, vždyť za rok by chtěly volavky již vyplatit minimálně celou vloženou částku. Ale jsme v ČR, kde kvete závist a lidé nemyslí, místo toho, aby si po vzoru nefachčenků poslali peníze zpět, mají pořád málo a virtuální peníze naskakují a to je podpoří v dalších vkladech a tímto prodlouží životnost ponziho systému. Vcelku jednoduché a geniální, samozřejmě v poměru 10:90 ve prospěch nefachčenků a prohru volavek. Cílem je nalákat hodně volavek a moci si přeposílat hodně moc peněz. A když to krachne, myslíte si, že doženete někoho z nefachčenků k zodpovědnosti. Kdepak, Ti pouze zdokonalí ponziho systém do další podoby. A když se někdo ptá opravdu jak to funguje ? Samozřejmě výmluvy ve stylu oddálit pád. Žádné výroční zprávy o hospodaření společnosti, žádné audity, pouze registrace za blbých 1000 EUR na společnost, která v případě krachu ručí pouze 1000 EUR. No není to pecka. Samořejmostí je alespoň slušná znalost psychologie, v případě čechů stačí minimální, komunismus se podepsal výrazně. Očekávám křik zmanipulovaných volavek o tom, že je to samozřejmě jinak a zázračný Němec je dobrodinec.
Alanalan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Alanalan 14. 6. 2008 11:18

Ještě k pádu a případné zodpovědnosti.

Kamarádi nefachčenka jsou krytí, pouze poukazovali na skvělé výnosy z dob minulých, podívejte se jak jsme si v minulosti nádherně namnožili virtuální peníze, my to nikomu nedoporučujeme, pouze poukazujeme na to,jak nám to v minulosti nádherně fungovalo, ono to krachlo, ale vždyť jste podepsali, že souhlasíte a rozumíte podmínkám! A kde je to zlato a 100 % krytí našich investic ve švýcarské bance ? Na tuhle otázku to bude chtít trošku zapřemýšlet a vymyslet nějaké spiknutí bank vůči APL, třeba že zlato ukradli z trezoru pracovníci banky nebo něco podobného.
Alanalan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lemming 14. 6. 2008 11:33

Alanalan: Hlavne lidi co stoji za All Property nejsou moc chytri, mne napadl dobry zpusob jak cele schema ucinit podstatne duveryhodnejsi. Ale radit jim ho nebudu :-D
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alanalan 14. 6. 2008 11:58

Napadla mne super myšlenka, pošleme státní rozpočet do Dubaje, on se nám každý rok namnoží a už nikdy nebudeme muset nikdo platit daně, ten člověk co to množí je opravdu dost dobrý.

Myšlenka je úžasná, sežeňte si Váš roční požadovaný příjem a my Vám ho každý rok namnožíme a už nikdy více do práce, všichni budeme užívat důchodu.

Investiční banka založena, od 1.6. funguje ale ve švýcarsku o ní ani vidu, ani slechu. Ale zase bude určitě nějaká výmluva...

Výroční zpráva o hospodaření, audity, nic jenom sladké kecy

I to krytí formou nedoporučení, ale poukazování na minulé výnosy je super, nikdo nemá zodpovědnost a v okamžiku dne D, kdy přiteče do systému méně peněz než se bude vyplácet jsou všichni mimo hru a nikdo nikomu nic nedoporučoval, pouze poukazovali na skvělé výnosy z dob minulých. A to že nikdo nic nedostane si paradoxně každý odsouhlasí v podmínkách. No nemá to chybu.

APL for ever.
Alanalan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod libol 14. 6. 2008 18:44

lukes: tak začátečník sice nejsem, ale je fakt, že o investování na kapitálovém trhu moc nevím - například mne dosud nenapadlo pohlížet na peníze v bance, jako na investici - děkuji za rozšíření obzorů zkušeným investorem. Určitě nebudu zkušeným investorem, když neinvestuji tak, že "zasílám peníze do arabské banky NA JMÉNO ŘEDITELE ALP"

Já si fakt nejsem jistý, jestli jsem ve vašich slovech nepochopil ironii, nebo myslíte tu snůšků žvástu co jste napsal vážně.

Chápu, že chcete abych "malou část svých šušní" přesunul k vám a POTOM se ptal - ale v reálném světě to chodí naopak (selský rozum). Krach našich bank mne nevzrušuje (selský rozum), ALP drží peníze v bance s úrokem 42,5% p.m. - taková hloupost nemůže být ani v propagační brožurce (selský rozum) - zkuste si ji pročíst ještě jednou a pokuste se pochopit obsah!

ALP se (pokud mohu posoudit) snaží vystupovat seriózně a ty vaše žblebty jsou fakt k smíchu - když už na ty školení chodíte, tak se sakra snažte poslouchat a papouškujte to správně! Já celkem věřím, že to připravili odborních (otázka na co), takže jim to nekažte tím, že do toho vkládáte vlastní invenci a výsledkem je hovadina.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod alexandros777 14. 6. 2008 22:18

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo našel nějaké zmínky o činnosti All property limited ve Spojených arabských emirátech????? Hledal jsem přímo přes oficiální stránky SAE a vyhledávání jen v SAE. Nevyjel mi ani jeden odkaz o činnosti a investování APL do místní infrastruktury. Nemyslím si, že by bylo možné, aby se toto stalo,, pokud by APL skutečně investovala miliardy nebo jak to píší....Navíc pokud by APL byla dohlížena vládou a CB SAE, tak by se rovněž musela o to manjít nějaká zmínka. Pana Hartmana to taky neznalo:))))) Takový bokáč by jistě neunikl pozornosti.
Další podezřelý fakt je kombinace češtiny na of.str. APL, neexistence help linky pro případ problému s převodem peněz.....I ta naše "málo výdělečná" PAtria má aspon jednu help linku......
Z této kombinace bych řekl že jde o klamání a poškozování investorů. Navíc se celý projekt nápadně podobá TOUREXU. Zajímavé je, že jedna brněnská společnost:
http://www.godprosperity.com/Zhodnoceni.html
nabízí úplně stejnou investici,akorát se nejmenuje APL, no akorát podrobný popis už radši stáhli tento víkend z webu.
alexandros777
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod libol 15. 6. 2008 09:36

alexandros777: Takových "společností" je, já jsem například dostal nabídku "investovat" do Blue Chip - Dubajská společnost, jede forex, 100% zajištění bankou ve švýcarsku. Proti ALP žádný rozdíl, kromě názvu.
Ono když to sype, proč měnit formát - byly tady kampeličky, diamanty, zlaté doly, teď je Dubai. Za rok, za dva bude nová "platforma na tahání peněz".
Lidí, kteří rádi odevzdají své vydřené peníze je stále dost, takže toto "podnikání" bude mít furt budoucnost.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Slávek 15. 6. 2008 14:41

Všechny záporné názory mohou být pravdivé, pravda je ale i ta, že kamoš tam má asi 2,5 roku prachy a bez problémů mu posílají to co slíbili, takže zatím vám to nevychází.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod steve407 15. 6. 2008 18:26

zaujímal by ma príspevok na NOVE k APL , môže niekto napísať link ? Nechytáme tu totiž Novu :(

Okrem iného, - ani ja som nedostal na stôl , že musím dodať nejaké ovečky do systému .. :) a funguje . Ono totiž pesimisti majú vždy navrch- ked niečo nevyjde , tak vykrikujú , že to hovorili. Ked to vyjde, tak uznanlivo pokyvujú hlavou , že chceli len poukázať na prípadné nedostatky , takže sú znova na vrchu. No povedzte - oplatí sa byť v tomto štáte optimistom ? :)))) a ešte PS. jem ijedno , čo si o tom všetkom myslia rozny ludia, myslím si ,že aj tak nikto nezistí, kde pchá banka moje prachy , ked jej ich náhodou nechám. Alebo to už niekomu prezradila ? ???
steve407
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 15. 6. 2008 19:00

steve407 píše:zaujímal by ma príspevok na NOVE k APL , môže niekto napísať link ? Nechytáme tu totiž Novu :(

Na nově žádný příspěvek o APL nebyl. jenom o Tourexu a byly to víceméně známé věci.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 15. 6. 2008 19:44

No, když se na to kouknu z jiné strany...

Tyto pofidérní společnosti nabízely zhodnocení vkladu tak, že po 5-6 letech měl člověk na výnosech to, co tam kdysi vložil. Když to spočítám, tak to dělá cca 20% výnosu ročně. To není až tak přehnané. Myslím, že je možné bez problémů takovýto výnos dosáhnout na akciových obchodes s nízkou mírou rizika. Ovšem pokud bych podobný výnos chtěl komerčně nabízet svým klientům, musel by být ve skutečnosti dvojnásobný, abych pokryl vlastní režii a to znamená mnohem vyšší míru rizika.
Ruprecht001
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod alexandros777 15. 6. 2008 21:27

To že kamarádovi chodí výnosy už přes 2 roky neznamená, že se nejedná o systém pyramida, Tourex apod......APL se nápadně podobá Tourexu. Pokud by bylo vše kryté a APL investovalo tolik jak udává, tak by to muselo být někde vidět. Zatím jsem nenašel žádnou aktivitu APL v Spojených arabských emirátech. Pokud někdo našel, tak se pochlubte:))
alexandros777
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků