All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod sac11 1. 7. 2008 11:48

Titulek: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Jsem zmaten!!!!!
Od: OTTO
Datum: 22.5.2008 21:09
Reagovat | Zobrazit vlákno


Oni maji velkou spolecnost i velkou kancelar. Vsak uvidite sam.Nenapsal jsem schvalne kolik kancelari na tom patre je.

"Titulek: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: APL
Od: OTTO
Datum: 1.7.2008 10:30

Napsal jsem ze APL je velka firma a ma i velkou kancelar.
Take jsem napsal ze jsem schvalne nerekl kolik kancelari na patre je.
Vylozili jste si to tak jak se vam to hodilo do kramu.
Takze pro poradek : APL ma v Dubaji 7 kancelari.
Sidlo spolecnosti na zminene adrese je virtualni kancelar takze pan Hartmann tam neni.
Muzu vas ubezpecit ze firem ktere tam maji sidlo jsou desitky.
sac11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lupes 8. 7. 2008 18:39

Pane Ruprecht001,tady máte důkaz jak funguje All-property v Dubai a jak píše pan sac11 má pravdu, nevím kolik můžete vydělat na domácích akciích když česká burza je v červených číslech ,tak to jsou opravdu jen šušně a potom Vám nic jiného nezbývá než kritizovat to co funguje, opakuje se znovu, dejte své šušně do penzijních fondů a budete na tom určitě lépe, aš prodá stát letiště budete na tom ještě lépe a tuneláři alespoň budou mít co dělat. Kde se povoluje registrace banky , to by jste měl vědět když obchodujete s akciemi.Opravdu jste asi začátečník .
lupes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 8. 7. 2008 18:52

lupes: Budete se divit, ale přestože je řada burz v červených číslech a pražská burza dokonce momentálně prožívá nejhorší období za posledních 12 let, tak já jsem v plusu :-) (nikdo vás nepochválí tak dobře a tak upřímně, jako vy sami) a dokonce se těším na další nákupy, protože teď je celá řada titulů za babku a jen díky negativnímu sentimentu ze zámoří, který se ČR 2x netýká.
Dále jen opakuji, že PF nejsou pro mne nijak zajímavé, psal jsem to tu několikrát...
Až stát prodá letiště... kdoví jestli, komu a za kolik a jakým způsobem... Osobně by mne potěšilo, kdyby se z letiště stal další cenný papír na Pražské BCP, rozšířil by mé portfólium.

PS: Mě nezajímá povolování registrace bank... co já s tím? Měl bych si nějakou založit, nebo co? To si mne s někým asi pletete... Ale zkuste si třeba nastudovat článek 28 Směrnice Evropského Parlamentu a Rady 2006/48/ES o bankách poskytujících v služby v rámci volného pohybu služeb.
Ruprecht001
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slávek 8. 7. 2008 23:36

Když si svoje prachy projedu na burze, je to má chyba, nepravděpodobná a dá se napravit, pokud někomu projede prachy all property, je to jeho chyba, ale už s tím nic nenadělá.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sac11 9. 7. 2008 10:09

lupes píše:Pane Ruprecht001,tady máte důkaz jak funguje All-property v Dubai a jak píše pan sac11 má pravdu, nevím kolik můžete vydělat na domácích akciích když česká burza je v červených číslech ,tak to jsou opravdu jen šušně a potom Vám nic jiného nezbývá než kritizovat to co funguje, opakuje se znovu, dejte své šušně do penzijních fondů a budete na tom určitě lépe, aš prodá stát letiště budete na tom ještě lépe a tuneláři alespoň budou mít co dělat. Kde se povoluje registrace banky , to by jste měl vědět když obchodujete s akciemi.Opravdu jste asi začátečník .


Aký dôkaz preboha ? Citoval som nejakého pána Otta, ktorý najprv písal aké má APL veľké kancelárie na danej adrese a dokonca tam aj bol a keď sa zistilo , že tam kanceláriu má aj x ďalších firiem zrazu to otočil a napísal , že APL tam má iba virtuálnu kanceláriu a má v Dubaji ďalších 6, čo je jasná blbosť. Ktorá firma si preboha dá sídlo do virtuálnej kanc. , keď má v danom meste 6 ďalších ? To všetkým obch. partnerom vysvetľujú , že adresa ich firmy je iba P.O. box a kancelárie majú inde ?
sac11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 9. 7. 2008 21:00

Ruprecht001 píše:lupes: Budete se divit, ale přestože je řada burz v červených číslech a pražská burza dokonce momentálně prožívá nejhorší období za posledních 12 let, tak já jsem v plusu :-)


Dovolím si říct, že toto je další typická vlastnost zkušených investorů investujících v Dubai ;-) - nechápou, že k vydělávání na burze nazáleží jestli roste, klesá a o kolik.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod funnyali 14. 7. 2008 22:59

Tak já nevím,co tady ještě psát.All Property Limited zase všem vyplatili statisíce eur.Oni se snad zbláznili.Pořád vyplácet dokola.Co s těma penězma budou všichni dělat.To už je fakt nuda.Radši jdu spát.Ráno moudřejší večera.
funnyali
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sac11 16. 7. 2008 10:10

funnyali píše:Tak já nevím,co tady ještě psát.All Property Limited zase všem vyplatili statisíce eur.Oni se snad zbláznili.Pořád vyplácet dokola.Co s těma penězma budou všichni dělat.To už je fakt nuda.Radši jdu spát.Ráno moudřejší večera.


A čo si čakal ?? Vyplácať sa prestane až keď príde deň D a lietadlo doletí, dovtedy bude všetko O.K..
sac11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Letocha 21. 7. 2008 15:37

Ahoj také jsem členem Blue Chip i APL - ale ted mě ani nedělá tak velká starost jak se tu neustále hovoří jestli to není podvod či přijdete o Eura...

Vse faka na 100% ale jediné co mě ted moc moc mrzí jak Euro slábne vuči koruně a takle o dost přicházím... má někdo radu jak z této šlamastiky ven ???

Děkuji za každou radu...
Letocha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 21. 7. 2008 15:56

Letocha: no kdyz vsechno facha na 100%, tak tam nalej jeste vic, abys svou ztratu na kurzu minimalizoval :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod libol 21. 7. 2008 19:46

Letocha: mrzet tě to nemusí, ty výdělky máš i proto, že brokeři zkušeně odhadují pohyb měny, obchodují a přinášejí zisky :twisted: . Jak radí S474N nalej tam toho víc - výhoda - čím déle budete lít, tím déle to bude fachat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S474N: faktická 1 - jak pomocí většího objemu investice snížíš kurzovou ztrátu?
faktická 2 - pokud někdo nepochopí ironii, tak ti poděkuje :-(
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 21. 7. 2008 19:49

Myslim, ze na toto vam da urcite kvalifikovanou odpoved nejaky zastupce APL nebo nektery z jejich zkusenych a profesionalnich investoru.

Napriklad by ted mohlo APL "investovat" v Zimbabwskem dolaru, tam je ted zajisteno nominalni zhodnoceni v radech vice nez tisicu procent :-)
Naposledy upravil 4honza dne 21. 7. 2008 19:51, celkově upraveno 1
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 21. 7. 2008 19:51

libol: no vic naleje a tim padem zmensi prece ztratu z kurzu :mrgreen:

Temto lidem je zbytecne cokoliv racionalne vysvetlovat, pokud to nepochopil, dobre mu tak :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 21. 7. 2008 20:20

4honza píše:Napriklad by ted mohlo APL "investovat" v Zimbabwskem dolaru, tam je ted zajisteno nominalni zhodnoceni v radech vice nez tisicu procent :-)


Ale podmínkou by muselo být, že každý akcionář bude mít vlastní kolečko pro odvoz miliard dividend.
Ruprecht001
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JePeSk 22. 7. 2008 22:08

Ještě k těm kancelářím:
Ať hledáte jak dlouho chcete, v dubajských Zlatých stránkách firmu All Property nenajdete. Ale při tom hledání zjistíte, že se mačká nejenom ve stejné kanceláři ale i ve stejném P.O. Boxu s nějakou firmou, co dělá do aromatherapie :-).

http://www.yellowpages.ae/profile/MTExM ... ution.html

A jak je to vlastně s těma kancelářema ve Fairmont Hotel na Sheikh Zayed Road, si můžete přečíst tady:

http://www.rakbc.com/3005.html

Máte tam prostě telefonní službu, která odpovídá jménem Vaší firmy dle Vašeho zadání. Například: "Dobrý den, pane. Lituji, ale všech 49 členů top managementu All Property je dnes na slavnostním otevření paláce Dubai Pyramis, na jehož výstavbě se společnost významně podílela". Nebo: "Dobrý den, pane. Lituji, ale nemohu Vás spojit, pan Hartman odletěl do Honkongu nakoupit pár lodí rýže".

A co se týče Icon Tower, v seznamu společností podílejících se na její výstavbě se All Property nenachází. A ani u druhé věže téhož jména. Viz:

http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=str ... abemirates

Podvodníci se prostě začínají dopouštět chyb. Začalo to investiční bankou ve Švýcarsku, která není v seznamu švýcarských bank, pokračuje to odkazem na fiktivní účast na reálných projektech.

Kdo chce věřit AutorceP nebo panu Ottovi, ať tedy věří. A pro ty ostatní mám několik dobrých rad:
1. Vymyslete ještě nějakou pohádku, aby pár dalších českých blbců nalilo do toho letadla nějaké peníze (aby bylo na Vaše výplaty).
2. Všechno z All Property vyberte
3. Na golfu potom můžete vypravovat o tom, jaký máte čich na investice, když jste v APL vydělali 100% a vyskočili těsně před tím než to spadlo.
JePeSk
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků