Síťový Marketing (nemoderováno)

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Slavek69 6. 11. 2008 00:10

jj, je mi to jasné. Jinak hezký obrázek :-)
Slavek69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr1968 6. 11. 2008 00:12

je červený jako krev co mi teče z huby
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SP 6. 11. 2008 00:16

Zakladni marvertinuv problem je, ze vinu za veskere sve neuspechy se snazi hodit na druhe. Kdyz normalni clovek v necem neuspeje, zatimco jini ve stejnem oboru dosahuji uspechu, mel by mit v sobe dostatek sebekritiky, aby si dokazal priznat, ze chyba muze byt v nem samotnem.
Ne tak marvertin. Marvertin je neomylny, marvertin delal vse spravne, marvertin vi vsechno nejlip, marvertin je veleuspesny - dosahl 6% a pak spadl na nulu. To znamena, ze chyba neni v marvertinovi, chyba je v systemu, chyba je v MLM, chyba je ve sponzorovi, chyba je v uplinech, chyba je ve vyrobcich, chyba je tom, ze mu na pomoc neprileteli ufoni, chyba je v tom, ze Zeme je 3. planetou nasi slunecni soustavy a ne ctvrtou, chyba je v tom, ze tu nemame komunismus, chyba je v tom, ze nikdo marvertinovi nevenoval skupinu 1000 lidi... Jen nas velky marvertin je bezchybny. Je preci nemozne, aby on udelal nejakou chybu. Vzdyt prece vedel vic nez vsichni ostatni, o cem MLM je, kdyz do nej vstupoval!
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod Petr1968 6. 11. 2008 00:53

Co máš pořád s tím komunismem? 8-) Běž chrápat ,máš vyděláno. :D
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lubyk 6. 11. 2008 12:34

čau,

jen jedna otázka mimo (třeba se konečně na něcem shodneme):
myslíte si, že existují nějaké principy, kterými je možné úspěchu dosáhnout (myslím nějaké všeobecně fungující) (nebo, že by byl život každého člověka souhrnem náhod, které on nemůže nijak ovlivnit)?
A protože je představa o úspěchu pro každého něco jiného, tak to trochu zúžíme do:
váš pasivní příjem je větší než výdaje (neboli jste bohatí)
máte harmonický vztah se svým nejbližším okolím
máte čas na to, abyste se věnovali svým koníčkům

Mějte se

Lubyk
Lubyk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr1968 6. 11. 2008 15:54

člověk musí mít i určitý talent. Když není,tak alespoň štěstí. Policajti a AMWAY bere každého. :D :D
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slavek69 6. 11. 2008 16:00

Souhlas, ale tomu štěstí se musí alespoň trošičku pomoci.
Slavek69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr1968 6. 11. 2008 16:39

To ano.Ale někdo už po úspěchu netouží.Stačí mu šťastný život.
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slavek69 6. 11. 2008 17:20

Také souhlasím. Tak nějak to teď vidím také. Jen tvrdím, že kdo po úspěchu netouží, ať neleze do MLM.
Slavek69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr1968 6. 11. 2008 17:44

A kdo touží ano? :hm Aby neztratil víc než může dát. 8-)
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod drkvetinky 6. 11. 2008 23:04

Docela zajímavý článek vyšel dnes v příloze Hospodářských novin. Jmenuje se: Přímý prodej má velkou budoucnost. Doporučuji všem negativům na MLM jeho přečtení. :-)
drkvetinky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 6. 11. 2008 23:57

Já myslel,že se jmenujeme NEGÁČI.Ne negativové :D :D :D A já četl v novinách z roku 1953,že budeme v roce 1980 bydlet na Marsu :D
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod marvertin 7. 11. 2008 08:10

Slavek69 píše:Mám návrh. Co kdybychom začali marvetina ignorovat, jako by tady nebyl. Vážně už mne nebaví číst jeho bláboly.
Budu jenom rád. :lol: :lol: :lol:
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvertin 7. 11. 2008 10:16

Slavek69 píše:Vy jste vážně demagog a nevíte, o čem píšete. Proč jste do MLM vůbec lezl, když NECHCETE prodávat. To, co tady pořád melete postrádá jakoukoliv logiku a smysl. Chtěl jste být úspěšný, ale neudělal jste proto vůbec nic.

Jednou byla ve městě manželka s kočárkem oslovena, zda si nechce trochu přivydělat. Ta paní jí nechtěla nic říct, na přímou otázku však odpověděla, že se nejedná o místo prodejce, ale že jde jen o nějakou organizační činnost na pár hodin týdně. Manželka dostala předtištěný korespondenční lístek. Čekali jsme ještě na telefon a mimino bylo moc malé, tak jsem lístek založil. Asi za rok jsme lístek poslali. Paní byla v našem věku a byla sympatická. Pozvala nás a jen nás do svého bytu a dál to znáte. Namítal jsem, že slibovala, že se nebude jednat o prodej a teď toto. Byli jsme uchlácholeni, že nám představila celé podnikání a my se sami rozhodneme, co budeme chtít dělat. Také upozornila, že si říkáme poradci, protože nejsme obyčejní podomní distributoři. Poradila nám, ať se zatím na to nikoho neptáme, protože lidi o tomto podnikání mají zkreslené informace, tak jsme věřili a neptali se.
Slavek69 píše:Mám pocit, že jste typ člověka, který se chce mít dobře bez vlastního přičinění a chce se vozit po zádech jiných. Že hrajete Sportku a sázíte Fortunu? Vůbec bych se tomu nedivil.

Váš pocit je špatný. A Sportku ani Fortunu ani nic podobného nehraju. Umím si totiž spočítat, jak mizivá je pravděpodobnost, že něco vyhraju.
Slavek69 píše:Vy nejste ani poradce ani distributor, vy totiž nejste vůbec nic. Vy byste byl schopen akorát radit, jak šprtat a nevydělávat a jak přijít na buben. Kde umí, ten vydělává a kdo neumí, ten učí. Tak jen tady pořád učte a hučte. Byl jste neúspěšný a tak tady jen na vše plivete. Je mi už zle, z toho co tady od Vás čtu.

Mně je zase zle z Vašich reakcí, takže 1:1 :lol: .
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubyk 7. 11. 2008 10:18

čau,

tak zatím nic moc. To vypadá, že lidi, kteří nemají nějaké nadání, necháváte na pospas tomu, jestli bude mít štěští, jinak nemá šanci. Samozřejmě, že nadání pomáhá, ale přece mi nechcete tvrdit, že to je to kritérium, které rozhoduje o úspěchu člověka v životě.
(já osobně na štěští nevěřím. U určité skupiny lidí se události skládají tak, že jsou označováni jako šťastlivci, ale oni osobně přitom vědí, že to se štěstím nemá nic společného.)

Pokud je životním cílem člověka ,,štěstí,,, tak pokud ho dosáhne, tak je podle mě úspěšný. (vyvstává tady ještě otázka, co v této době, v této společnosti, šťastný život člověku zajistí?)

Dá se ale člověku s takovýmto cílem doporučit nějaký způsob chování, nějaká činnost, něco...., co ho k jeho cíli dostane? (na to jsem chtěl vědět váš názor.)

Mějte se

Lubyk
Lubyk
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků