SocPredator píše:A kdy budete mít reklamu v TV?
Bez reklamy za 8%.
Kdyby byla reklama v TV tak ti nabídne jen 5%.
Chceš dávat prachy firmám na reklamu, nebo chceš víc vydělat?

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SocPredator píše:A kdy budete mít reklamu v TV?
fanes64 píše:A kdo Vám dá např.10%p.a. zhodnocení za Váš investovaný kapitál? V našem případě je samozřejmě tento kapitál zaručený již zmíněnými nemovitostmi.
Takže jsou finance a pak nemovitosti. Ale Vaše názory jsou Vaše,já Vám je neberu! Určitě je tady i někdo kdo toto chápe tak, že zhodnocení je to dobré!
jege píše:Tak a je to venku! Princip zhodnoceni investic v realitach je popsan na: http://www.finexpert.cz/Bleskovky/Herec ... fault.aspx
fanes64 píše:Tato odpověď, která je napsána ve 14:34 je určena účastnikovi tohoto fóra pod ozn. saabik!!
Odpověď pro "jege": pokud máte opravdový zájem o moji nabídku tak se můžeme sejít k osobnímu jednání. Vše si můžeme osobně sdělit a vysvětlit protože ne vše je vhodné pro toto vlákno. Souhlasíte? Jsem ze SM!
saabik píše:fanes64 píše:Tato odpověď, která je napsána ve 14:34 je určena účastnikovi tohoto fóra pod ozn. saabik!!
Odpověď pro "jege": pokud máte opravdový zájem o moji nabídku tak se můžeme sejít k osobnímu jednání. Vše si můžeme osobně sdělit a vysvětlit protože ne vše je vhodné pro toto vlákno. Souhlasíte? Jsem ze SM!
diky za interaktivni pozornost, ale jsem si jistej, ze tu nikoho nenajdes. prachy co potrebujes se shanej jinak. asi to bude tim, ze jsi ze SM a ne z prahy:). u vas ve vidlakove mate mozna tyhle postupy, ale ve svete penez to funguje trochu jinak.
takovych naivku tu uz bylo...
PS: netvrdim, ze nedokazes vydelat 8% p.a., ale jiste to neni garantovany, a je to zavisly na dalsich promennych. ja byt moderatorem tohoto fora, tak tvoje prispevky smazu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků