All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod cataclop 4. 9. 2009 12:17

Ja neviem, mne sa zdá že asi nerozumieš tomu o čom sa píše v tom komentári o finančnej kontrole a likvidovaní akých koľvek investičných aktivít investičných spoločností. APL nemá prečo žiadať o povolenie NB ani v Čechách ani na Slovensku ani nikde v EU pretože tu v tejto zóne nie je ako firma registrovaná, nemá tu sídlo spoločnosti ani na tomto území nepodniká. Takých podobných firiem ako je APL je viac a neviem prečo by sa mali tieto spoločnosti prosiť nejakým štatnym inštituciam na uzemi EU o povolenie aj vzhľadom na to čo sa píše vo vyššie uvedenom kometári o finančnej totalite v EU. Podobné články a komentáre o praktikách v EU som už čítal viackrát a mám s tým aj vlastné skúsenosti.
cataclop
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 4. 9. 2009 12:21

cataclop: bud od te dobroty a seznam nas uz konecne s tim, kde APL bere penize, ale konkretne prosim. To je totiz to nejzasadnejsi, na tom celem "byznyse". Nejaky schovavacky, jake tu hrajes, slouzi jenom k odvedeni od toho zakladniho dotazu.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lemming 4. 9. 2009 13:09

cataclop: Aha, takze to obrovske zidobolsevickozednarske spiknuti proti "schopnym investicnimspolecnostem" spociva v tom, ze jim regulacni organy nedavaji licence prestoze, to povazte, ty o ne vubec nezadaji? Nebo jak se teda projevuje to braneni?
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod cataclop 5. 9. 2009 00:21

Keď nerozumieš tomu čo som vyššie napísal tak už potom asi fakt je tu zbytočné niekomu niečo vysvetľovať.
cataclop
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cataclop 5. 9. 2009 00:25

S474N píše:cataclop: bud od te dobroty a seznam nas uz konecne s tim, kde APL bere penize, ale konkretne prosim. To je totiz to nejzasadnejsi, na tom celem "byznyse". Nejaky schovavacky, jake tu hrajes, slouzi jenom k odvedeni od toho zakladniho dotazu.

Ja to nepotrebujem tu na fore nikomu vysvetľovať ani APL to nepotrebuje. Dojdi na seminár a môžeš sa tam s niekym porozprávať o investovaní ak nevieš ako funguje investovanie a produkovanie výnosov na finančných trhoch. A ak APL neveríš tak nikto ťa nenúti tam investovať peniaze..to je tvoja vec.
cataclop
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lemming 5. 9. 2009 08:37

cataclop píše:Keď nerozumieš tomu čo som vyššie napísal tak už potom asi fakt je tu zbytočné niekomu niečo vysvetľovať.


Ale ja tomu rozumim moc dobre. Nejdriv tvrdis, ze firmy jako APL nedostanou licence kvuli nejakemu "spiknuti mocnych". A pak z tebe vyleze, ze o ty licence vubec nezadaji. To je jasny priznak nejak dusevni choroby, nejspis schizofrenie.
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 5. 9. 2009 14:36

cataclop: zajimave, ze APL umi porad "ukusovat z kolace" a i pri takovych vynosech porad potrebuji kapital takovych trubcu, jako si ty. Zkus premyslet v souvislostech..............
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cataclop 5. 9. 2009 16:16

lemming píše:
cataclop píše:Keď nerozumieš tomu čo som vyššie napísal tak už potom asi fakt je tu zbytočné niekomu niečo vysvetľovať.


Ale ja tomu rozumim moc dobre. Nejdriv tvrdis, ze firmy jako APL nedostanou licence kvuli nejakemu "spiknuti mocnych". A pak z tebe vyleze, ze o ty licence vubec nezadaji. To je jasny priznak nejak dusevni choroby, nejspis schizofrenie.


Tak podľa mňa máš nejakú duševnú chorobu ty keď nevieš čítať alebo rozumieť tomu čo čítaš...žeby si bol až taký neznalý aby si mi rozumel aj keď píšem slovensky anie česky ?
cataclop
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cataclop 5. 9. 2009 16:18

S474N píše:cataclop: zajimave, ze APL umi porad "ukusovat z kolace" a i pri takovych vynosech porad potrebuji kapital takovych trubcu, jako si ty. Zkus premyslet v souvislostech..............


Trubka si ty a podbní čo tu píšeše na tomto fóre samé keci a mudrovačky pritom neviete nič o inevstovaní...už som to tu písal viackrát že sa asi na nič iné nezmôžete len tu tláchať a mudrovať vaše drboviny.
cataclop
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 5. 9. 2009 19:50

trubka a trubec jsou různé věci. ale jako čobol to nemůžeš tušit... nicméně by bylo vhodné, kdyby trochu ubylo osobníh invektiv a přibylo věcné diskuse.
pro začátek třeba ta na téma: sice jsem o licenci nežádal, ale židozednáři by mi ji stejně nedali....
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod guiness 10. 9. 2009 13:51

Včera jsem se dostal do sporu se známým ... investoval do APL nemalou částku a snažil se mě přesvědčit také. První věta 38% garantovaných při nulovém riziku mě opravdu "přesvědčila". Podařilo se mi narazit na tuto diskuzi a celou jsem ji přečetl a s každým názorem víc a víc valím oči. Popravdě docela mě překvapila "investorka" AutorkaP, která údajně procitla (poté co tu místy až krvelačně hájila podvod je její procitnutí více než překvapující). Jak takovéto systémy fungují asi už nemá cenu popisovat, to už tu udělalo pár ekonomicky gramotných (S474N a další) a VĚŘÍCÍ stejně nechápou .... nebo možná chápou a to až moc dobře .... označí se jako protřelí investoři s plným vědomím, že jejich zisky (budou-li, nebo již jsou vybrány) zaplatí jiní naivní, kteří nastoupí na palubu na tom posledním letištním terminálu. Můj známý mezi ně možná patří (možná ale ještě letadlo poletí než on vybere, třeba měsíce, nebo dokonce i léta). Můj známý je starý naivní pán, který vám "investorům" možná za svou naivitu zaplatí. Pokud kdokoli z vás opravdu procitl (slečno či paní AutorkoP), pak chápu, že chce urvat co nejvíce pro sebe zpět (nebo i něco navíc) ... škoda že to někdo musí zaplatit, ten někdo je obětí podvodu ... podvodu nejen pana Hartmana a ostatních ... ale i těch co jen procitli. Přestaňte se prosím označovat za investory ... pokud chápete oč běží, jste naprosto stejní podvodníci jako pan Hartman.
guiness
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4honza 10. 9. 2009 14:43

Poslednich deset stranek teto diskuse je o nicem, hlavne zadne odpovedi na dulezite otazky. Poprosim nekoho, kdo se chysta na ten jejich placeny seminar, aby se zeptal na nize uvedene otazky a pote je sem napsal. Zdejsi zastanci APL bud vymizeli nebo z toho nic nevi (nezajima je to).

Zatim ani v nejmensim neni vysvetlene:
4honza píše:
kdo jim dela audit
kde jsou vysledky auditu zverejnene
do jake castky zakladniho jmeni ruci majitele APL za vlozene investice
kde maji skutecne kancelare
kde je ta banka, kterou udajne zalozili
kde je nejaka nezavisla treti strana, ktera by overila, ze investuji penize do nejakych projektu
proc si neumi udelat zadat normalni webove stranky
jestli jejich historie je opravdu od r.2005 jak o sobe tvrdi


A muzeme pridat, proc nabidka nesmi byt cinena obcanum USA.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod guiness 11. 9. 2009 12:55

Asi to tu umřelo, škoda. Napadlo mě, že dostat odpovědi na otázky, které tu naposled 4honza nastínil, by mě uklidnili už kvůli mému známému. Klidně pak za ním zajdu, omluvím se mu a pochválím jeho rozhodnutí. Snad tedy nedojde k totálnímu odmlčení věřících, které by bylo předzvěstí smutného hlášení z pilotní kabiny : " Dámy a pánové,mluví k vám kapitán letadla Christian Hartmann, právě nám dochází palivo, přistání bude pro řadu z vás velmi tvrdé. Děkuji vám že jste použili náš let a loučím se i za naši posádku : pilotem Dohnalem, stevardem Otou, stevardkou AutorkouP ??? ......padáme... "
guiness
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lemming 11. 9. 2009 13:44

4honza píše:A muzeme pridat, proc nabidka nesmi byt cinena obcanum USA.


To jedine je jasne - protoze nemaji potrebne povoleni americke komise pro cenne papiry (SEC).
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod gotesák 27. 11. 2009 21:48

Co je? Nikdo nekomentuje dění v Dubaji?

Pohne tato turbulence se strojem?
Život je příliš krátký na to, aby člověk chodil do práce.
gotesák
Nadšenec
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků