All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 11. 2009 21:55

Jedna státní společnost prohlásila, že aktuálně není schopna vyplácet své závazky, co je k tomu ke komentování?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod libol 28. 11. 2009 11:06

Není co komentovat, schopní manažeři s prostředky intenzivně pracují a díky své jasnozřivoti pracují na projektech zašťitěných platícími firmami a nesou svým ověčkám 10% denní výnos. :D
Jinak Patriku, pokud to bylo myšleno vážně, tak je to výrok na úrovni "A kolik divizí má ten papež?" ;-)
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Anakunda 30. 11. 2009 09:05

Informace ohledně krize v dubaji je nesmysl, prekroucena informace.
Anakunda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 11. 2009 09:17

Státní společnost, která financovala převážně výstavbu nových ostrovů oznámila, že aktuálně není schopná dostát svým závazkům a jejich splatnost odložila o půl roku.
Sousední emirát prohlásil, že pomůže se splácením NĚKTERÝCH závazků.

To, že ceny nově zbudovaných ostrovů klesly o 50 % je taky fakt.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nemy_bobes 30. 11. 2009 09:41

Anacosi:
Není to pravda, Dubai má vážné problémy. Ten jejich stavební boom nebyl financován jen z ropy, ale i z úvěrů. Splátky úvěrů závisí hodně na tom, jak moc se podaří naplnit vizi transformace z ropné ekonomiky na ekonomiku služeb.
V případě Dubaje se vkrádají otazníky:
- 30% HDP tvoří stavební boom, zejména hotelových kapacit a cestovní infrastruktury
- bude vůbec takový obrovský zájem o dovolenou v destinaci, kde nejsou žádné přírodní zajímavosti (na pevnině poušť, v moři nejsou korály) a kde možnosti kulturního vyžití jsou ze západního pohledu naprosto ubohé (na druhou stranu je to ráj na zemi pro všechny mohamedány z jiných států)
- má vůbec šanci záměr vybudovat ekonomiku služeb v zemi, kde 90% obyvatelstva prostě neumí pracovat, protože si navykli na štědré státní dávky?

Dubai je v krizi a řádné. Finanční krize způsobila, že módní vlna vlastnit nemovitost v Dubaji trochu opadla, ceny realit tam padají. Na druhou stranu celkový objem Dubaiského dluhu se odhaduje na 90mld. USD., takže z celosvětového hlediska to nění až takový průšvih, může to být ale teoreticky rozbuška k nějakému druhému kolu commercial real estate crisis. Z hlediska Dubaje to ale průšvih je řádný, protože hrozí, že příjmy z ropy půjdou primárně na sanaci dluhů a tím se zastaví ten mohutný proud investic do výstavby, který nafukoval celou ekonomiku. Takže z pohledu Dubaje jde o splasknutí velké bubliny.

Docela realistický stručný popis třeba zde:
http://www.investmentpostcards.com/2009 ... pe+Town%29
Nemy_bobes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anakunda 30. 11. 2009 14:54

Nemy_bobes> Neni nutne hned komolit muj userid. Pokud se ti nelibi nikdo te nenuti jej nepouzivat.

Nic ve zlem ale misto teoretickych spekulaci mistnich "expertu" bych radeji slysel info od nekoho kdo k veci ma realne informace.
Anakunda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod danielpersky 30. 11. 2009 16:18

Zdravím Vás všechny,

měl jsem včera sen, zdálo se mi o tom, že investoři do letadla procitnuli a pochopili, že pokud někdo někomu nakuká pohádku o zázračném investorovi z Dubaje, který se ale snaží získat peníze od důvěřivých blbců z ČR,SR a Polska, ale přitom si dokáže zhodnotit svou investici o 200 procent a více ročně, dostali rozum. Podívali se do Dubaje a zjistili, že to s tím rozkvětem zase nebude tak horké a jejich mecenáš, který prý investuje do projektů v Dubaji, kde nyní vyplouvá na světlo, že se jednalo o bublinu a začíná splaskávat, je asi vodí již delší dobu za nos. Ono se to dobře poslouchá, že Vám někdo, Vám, kteří jste doposud nic neznamenali a dostali jste se mezi vyvolené, zhodnotí vaše peníze o 100 a více procent ročně. Jenomže Vám zapoměl dodat, že jste a budete i do budoucna zase nulama, které jenom naletěly zase dalšímu blbcovi, který Vás jako bezvýznamné nuly obere, tudíž budete zase nulama a ještě bez peněz.

Náhle jsem ve snu viděl paniku, která zapříčinila hromadné vybírání peněz ze zázračné investice, a ono tam ale nic nebylo, protože letadlo funguje pouze v případě, kdy přibývají další klienti, kteří vyplatí modlící se nuly, které vstoupily před nimi. Nápadně mi to připomínalo finančníka Madoffa, a jeho ponziho systém, který nepřežil hromadné vybírání zisků v období krize. A potom, že se historie neopakuje, opakuje, pouze přesídlila do Dubaje.

Vždyť indicií bylo již popsáno snad 1000 a všechny bez odezvy, společnost, která spravuje majetek od 10000 - ců klientů má kancelář společnou s dalšími 20 firmami v jednom kamrlíku, ptejte se OTTY proč lhal, že má společnost celé patro pronajmuté, další body jsou, nikdo nikdy neviděl výroční zprávu ani výroční uzávěrku (nemohu ani pochopit, co by se tam psalo, vybrali jsme 200 mil a vyplatili 150 mil EUR, průtokový ohřívač se nedá napsat do výroční zprávy), firmu audituje nejvýznamnější auditor v oblasti - stručně řečeno keci, když už by ji měl někdo auditovat, tak snad má auditorská firma nějaké sídlo a nějak se jmenuje, založení banky AUSTRO SWISS BANK, zajímavé je, že o této bance nikdo nikdy neslyšel a ve švýcarsku o ní nemají ani potuchy, atd ...

Navrhuji kapitánům letadla, běžte do vlády a řekněte všem občanům, chcete občané důchod 20.000 měsíčně, našetřete si 12 násobek této částky (240.000 Kč), investujte ji u nás a budeme Vám vyplácet do konce života částku 20.000 Kč. V tomto okamžiku máte všichni kapitáni letadla Nobelovy ceny a zná vás celý svět, tak proč to neuděláte ???

Jen mi připadá, že letadlo již doletělo a zasvěcení investoři, kteří od začátku věděli, že jde o letadlo si již svou odměnu vybrali, zatímco 90 procent nul pláče nad hrobem, ve kterém nejsou jejich peníze, ale pouze obrovský tunel do Dubaje. Kdo může, vybírá, ale není z čeho, nic tam není, pouze sliby a přiblblé stupidní čísla o zhodnocení investice - graf, který dokáže napsat kdejaký trouba, a který nemá žádné podkladové aktivum, pouze slib od génia, který není géniem, ale lhářem století.

Co říci závěrem, proč by si někdo, kdo umí zhodnotit svou investici o 200 procent a více, jezdil z daleké Dubaje půjčovat peníze od nul z ČR,SR a Polska? Nechápu to, na co Vás potřebuje, když by mu veškeré komerční banky světa půjčily všechny své peníze na úrok 25 procent, takže by na tom ještě vydělal oproti vyplácení nul. Odpověď je jasná, jde o podvod století jak obrat bezvýznamné nuly z ČR,SR, a Polska !!!

pro nuly vysvětlení, proč bych někomu platil 100 procent ročně,když by mi banka půjčila na 25 procent, a já bych z mých 200 procent vydělal 175 procent oproti 100 procentům při půjčení od nul? Přece jsem podnikatel a maximalizuji zisky, nejsem charita !!!

hezký den a začněte konečně používat to co máte na krku (hlavu pro méně chápavé nuly)
danielpersky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 11. 2009 16:31

S tím začátkem nesouhlasím. Ten, kdo to organizuje, rozhodně není blbec. K tomu, aby se dalo vydělávat na blbcích, musí být člověk zatraceně chytrý :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nemy_bobes 30. 11. 2009 18:00

Nemusí, prý se stačí jen dívat kolem sebe a opisovat nápady:
http://www.freebazaarblog.com/fbzblogfi ... artoon.jpg
Nemy_bobes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod saabik 30. 11. 2009 20:09

pozor, byt dnes blbcem neni jednoduchy! ma v dnesni dobe totiz velkou konkurenci.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod danielpersky 1. 12. 2009 08:43

Zdravím,

pojďme se podívat na další zhovadilost :

Minimální garantovaný zisk je 3% měsíčně, tedy 36% za rok. Zajištění 100% všech vkladů díky evropským státním dluhopisům. Celkový výnos za rok 2007 činil 121%.
Průměrný měsíční zisk se pohybuje kolem 10%.

zajištění 100 procent všech vkladů díky evropským státním dluhopisům, pokud budu jistit všechny vklady klienta 100 procenty státními dluhopisy, ano jde to, ale znamená to při vkladu klienta 1.000.000 Kč nakoupit za 1.000.000 Kč státní dluhopisy, v tomto případě mám investici zajištěnou 100 procenty evropskými státními dluhopisy, ale už nemám ani 1 Kč na investování, vše mám zajištěno a tedy investováno v dluhopisech, tedy podkladové aktivum je evropský státní dluhopis !!! Co to znamená, ve skutečnosti, pokud koupím státní dluhopisy, tak můžu průměrně vydělat ročně asi 5 procent, tedy otázka zní, když mám investici zajištěnou ze 100 procent v evropských státních dluhopisech, které mi vydělají 5 procent ročně, jakto, že výnos za rok 2007 činil 121 procent ???

člověk co tohle napsal, to opravdu neměl v hlavě v pořádku a vůbec tomu nerozumí, plácá pojmy a dojmy a lže jak tiskne!!!

A ještě jedna zhovadilost:

Zde jsou uvedené informace o některých obchodních artiklech, díky kterým All Property Ltd. rozkládá aktivity do několika segmentů, cílem je maximalizace zisků investic vkladatelů. Nyní se podívejte, jakým způsobem diverzifikuje obchodní aktivity a v jakém poměru

42% REALITY
5% AKCIE
7% LODNÍ PŘEPREVA
10% INVESTIČNI OBCHODY S BANKAMI
4% FOREX
9% KOMODITY
9% OBCHOD S DIAMANTY
14% OBCHOD SE ZLATEM A DRAHÝMI KOVY

Pokud mám investici jištěnou 100 procenty státními dluhopisy, nemůžu přece investovat do následujících oblastí, nemám co investovat, a i kdyby, která z těchto aktivit je vám dlouhodobě schopná přinášet zisk 200 procent ročně, že by reality, v dnešní době, kdy splaskává bublina v Dubaji? Všechny investice by musely v průměru nést 200 procent ročně, aby tenhle zázrak fungoval, a to určitě nefunguje!!!

A proč píši 200 procent? Protože pokud je investiční mág takový génius, dáte mi jistě za pravdu, že pokud by na něčem vydělával, jistě by chtěl minimálně polovinu zisku pro sebe, tedy vám vydělal 121 procent, pro sebe 121 procent, tedy z vkladu 1.000.000 Kč Vám do roka vydělal 1.210.000 Kč a sobě taky 1.210.000 Kč, tedy sečteno z vkladu 1.000.000 Kč vydělal 3.420.000 Kč a to asi nejde, pokud za to nakoupil státní dluhopisy které mu nesou 5 procent ročně, tedy zisk pouze 50.000 Kč

Když to tedy sečtu vy jste vložili 1.000.000, zhodnotili jste to na 2.210.000 Kč (ve skutečnosti to mohlo vydělat maximálně 50.000 Kč), tedy 2.210.000 - 1.000.000 -50.000 = 1.160.000 Kč se Vám muselo vyplatit z peněz další volavky, které jste se pochlubili, jak Vám krásně běhají čísla v grafu, a pokud jste se nepochlubili, je v systému za rok 1.160.000 Kč dluh a aby se systém dostal aspoň na 0, musí tam někdo těchto 1.160.000 Kč zase vložit. A kdo to vloží, no jedině další volavka, jinak systém končí !!! A to jsem nezapočítal provizi, kterou si firma okamžitě strhává z vašeho vkladu pro zasvěceného odborníka, co je nad Vámi !!!

Používejte to co máte na krku a nenechte se oškubat
danielpersky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Nemy_bobes 1. 12. 2009 09:19

Jen drobná chybka ve výpočtu, která ale nezmění podstatu věci:

zajištění dluhopisy funguje tak, že 100% je počítáno i s kupónem dluhopisů.
To je v podstatě princip garantovaných fondů:
- od klientů vybereš 100
- koupíš 5ti letý dluhopis s kupónem 5 za 75
- tím máš zajištěno, že po pěti letech máš 100 na garantovanou výplatu klientů
- 25 ti zbylo a za ty nakoupíš opce nebo jiné pákové deriváty
- když to vyjde a opce se okotí, dáš klientům třeba 60% z realizovaného zisku na opcích
- když to nevyjde, vracíš 100 a nic tě to nestálo

Je ale jasné, že s 25 nemůžeš investovat nepákově do realit, zlata a drahých kovů a očekávat zisk v řádech desítek procent z celého portfolia. Navíc musíš mít zajištěno, že klienti setrvají ve fondu než doběhnou zajišťovací dluhopisy a proto garantované fondy jsou vždy uzavřené na fixní dobu.
Nemy_bobes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 4honza 2. 12. 2009 09:24

Na stránkách http://www.all-property-dubai.com jsou teď jasné indicie, že kupodivu ani "investoři" zase tak APL nedůvěřují a nápadně vyskakují před srážkou se zemí. Cituji z jejich news:

"Mnoho z vás propadá zbytečně davové psychóze, která snižuje - ovlivňuje výběry
peněz a má vliv na chování ostatních investorů APL. V těchto případech jsem nucen ukončovat velmi lukrativní investice předčasně a platit za to penále."

"Přestože APL není schopno kontrolovat globální finanční rizika, s hrdostí vám oznamujeme, že jsme na tuto situaci dobře připraveni"

---

Připraveni určitě jsou, je otázka, jestli jsou připraveni i "investoři" nést ztráty :oops:
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 2. 12. 2009 10:01

4honza: no ja bych rekl, ze pripraveni jsou urcite DOBRE, presne tak, jak pisou :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bavecM5 2. 12. 2009 19:23

Přeju zdar a sílu všem zde přispívajícím,kvalifikovaným investorům.
Nám všem ostatním přeji lepší % na spořících 100% garantovaných účtech.
Jínak hon na banky a hromadné výběry položí jakoukoliv silnou bankovní,investiční nebo i letadlovou společnost.To už ví i takový finanční
analfabet,jako jsem já.Takže 100%ní je pouze to,že jednou umřem.Včera říkali v TN,že ČR stojí před bankrotem.Takže jsme na tom asi taky dobře.
Co je vlastně ideální,trvale výnosná investice?Tak prosím odborníky o radu.
V lednu jsem nakoupil investiční AU slitky,momentálně to pro mě nevypadá špatně,ale co dál?Prodat,držet,přikupovat?Díky za radu,
bavecM5
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků