ZFP Akademie

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Janul 5. 2. 2009 10:54

Pro někoho možná ano, ale jááááá stále tvrdím, že v ZFP jsou i kvalitní lidé, kteří se mohou rovnat, třeba poradcům z Partners. Jen jich není tolik ;-]
Janul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 30kveten2004 5. 2. 2009 20:52

Ano, je jich tam hodně. To číslo se blíží nule:-))
Pracuji jako finanční poradce a za svou prací a výsledky si stojím!
30kveten2004
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ondrasz 6. 2. 2009 08:57

Janul jak je to v ZFP s vracením provizí při ukončení investička v prvních 2 letech? Vrací se celá?
Ondrasz
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Janul 6. 2. 2009 14:41

Storna se řídí režimem 24/24 ( lineární vratka) každým zaplaceným měsícem se snižuje riziko storna o 1/24.

Takže pokud to osobně dobře chápu, dejme tomu, že smlouvu zruším za 8měsíců tak budu vracet 67% z provizí. Když tak mě opravte.
Janul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kontrol.p 7. 2. 2009 13:07

Janul musím tě doplnit. Velkou výhodou i nevýhodou je systém rozdávaní provizí. Například jsem nováčkem a jsem na pozici 1 udělám si například slavný Investor, první rok dostanu 70% na provizích a za 13měsíců 30%, ale díky tomu, že jsem velice šikovný a budu na pozici 4 tak nedostanu 30% ale 80% takže celkově 150% na provizích (procenta nejsou počítány z ročního pojistného) jenom, že všechno má svůj háček. Pokud půjde o storno, chová se to stejně, jenže naopak, málo dostanu hodně vracím. Tak mi to bylo vysvětleno. Nejsem v ZFP takže to nevím, jak to přesně je? Můžeš se k tomu vyjádřit?
kontrol.p
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrasz 8. 2. 2009 22:09

Režim 24/24, můžeš to nějak rozvést? Nevím, co si pod tím představit.
Apropo kolik tys měla za tu dobu cos dělala storen? :-)
Ondrasz
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kontrol.p 8. 2. 2009 23:07

Jestli to dobře chápu, tak při každém zaplaceném měsíci se snižuje storno. 24 jsou měsíce.
kontrol.p
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kontrol.p 8. 2. 2009 23:14

8 měsíců x 100% : 24měsíců = 33%
100% - 33% = 67%
kontrol.p
Návštěvník

Odeslat příspěvekod amanzes 10. 2. 2009 17:07

muze mi nekdo treba pres SZ rict jak to je u takovych spolecnosti s tema provizema? nekde jsem zaslechl ze za kazdou smlouvu je dano urcite mnozstvi bodu- ty body pry zavisi na vice faktorech- typ produktu,vyse ulozek, cilova castka apod. ale zajimalo by mne jestli ty body dostane clovek jednorazove a nebo je to po celou dobu vzdy po platbe splatky od klienta ? asi to bude i v zavislosti na produktu co? jen by mne to informativne zajimalo zadny flame :-)
amanzes
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kontrol.p 10. 2. 2009 20:31

Pokud si sjednáš IŽP dostaneš první rok 70% a po 13 úložce 30%. Ale ve skutečnosti dostaneš jenom svých 100% jen malou část toho, co sám do produktů narveš a co ti pojišťovna strhne. ZFP jako společnost musí fungovat, má vysoké náklady, potřebuje peníze, proto potřebuje klienty kteří budou platit. Dejme tomu, ZFP jako velká a známá společnost, dostane od pojišťovny 30 000,- které zaplatí klient, dejme tomu za úložku 1000 do IŽP. Tobě dají dohromady 6000,- a zbytek si vezme společnost, jak působivé. Například Partners si nechává 20% a 80% má poradce. ZFP dává almužny. Proto jsem od podobné společnosti i utekl.

Ze st.sp. dostáváš rázové provize, které nemusíš nikdy vracet, proto někteří chudáci sjednávají úvěrové st.sp. na vysoké cílové částky. Proč ne, však provize mi zůstanou i když klient st.sp. nevyužije.

KŽP první rok 60% druhý rok 30%

PP 100%

Lidi nejvíce motivuje provize, kolikrát si sjednávají produkty které by normálně nesjednali, bohužel si neuvědomují, že ty provize musí někdo zaplatit a je to právě klient který si produkt sjednal a tím navíc živí spoustu hladových oveček.
kontrol.p
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ondrasz 21. 2. 2009 09:33

Kontrol.p dík. Takže už je mi jasné proč 80% všech pojišťováků během 1.roka končí. Jo, tak za těchhle podmínek bych to nikdy nedělal.
ps: takže Janul asi měla jen samá storna, když se nám odmlčela ;-) :D
Ondrasz
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kontrol.p 23. 2. 2009 12:31

Storno lhůta 2 roky, to je pro černé ovečky vyhovující. Jiné společnosti, mají u některých produktů storno pomalu 10 let. Tam by některé MLM společnosti asi nepochodily. ZFP má produkty, kde je stanovená storno lhůta 3 roky. Velké společnosti se chlubí jakou mají produkci a kolik práce je ještě čeká, to se ani nedivím, když pomalu půlka produkce je stornována. Nejlepší sranda je, když začnou argumentovat, že je nejlepší si sjednat KŽP-IŽP do 70let. Že je nejlepší, když je člověk pojištěný, až do smrti a přitom dělají holé KŽP-IŽP kde klient nemá pomalu ani hlavní pojistnou částku. Kolik klientů vydrží platit produkty až do 70let? Když pomalu každý klient to po 5letech ruší??? Co je, ale opravdu zábavné, když se předělávají smlouvy, pojišťovna je ráda, že se zbaví vysoké (TÚM) a zprostředkovatel je rád že na úkor klienta vydělá na provizích, které zaplatí zase klient. Jsou, ale případy, kdy se přepracování smlouvy pro někoho vyplatí, ale těch případů je opravdu málo a většinou jde jenom o kosmetické věci.
kontrol.p
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 2. 2010 14:35

ZFP = Ztrata Financnich Prostredku ?
Jake jsou vase zkusenosti s touto MLM spolecnosti ?
Funguje ta '' kombinace '' ?, spocital nekdo vynosy a nakladnost teto kombinace ? Proc si zakladat KZP a jeste PDU kdyz se jedna v podstate o stejnej produkt ?
Je pravda ze skoleni za 2100 je '' Vyplach Mozku '' ?
Pokud je to cele jen podvod tak proc ma ZFP akreditaci ministerstva skolstvi na poradani skoleni a udelovani certifikaci s celostatni platnosti a ma svedceni vyznameho partnera od ING,CSOB, ceske pojistovny a dalsich se kteryma spolupracuji ?
anonymni

Odeslat příspěvekod mikicz 11. 2. 2010 14:47

konstruktiwa: akreditaci na pořádání školení má kde kdo, včetně scientologické církve...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oco1 14. 2. 2010 13:13

Školení je výplach mozku, byl jsem tam osobně.... řeknou ti v jedné části základní informace o produktech ze 4kombinace (samozřejmě vždycky daný prezentátor nezapomene dodat jak mu ZFP pomohlo, že byl chudý student a teď jezdí v Mercedesu) a pak už je to jen klasická vymejvárna, jak na tom může každý zbohatnou, jak může být někdo tak hloupý a neuzavřít si to atd... a pak je část vyčleněna jednotlivým kariérovým stupním, říkají ti co za postup všechno dostaneš, nechávají kolovat své zlaté hodinky a prsteny apod. :D
S7 edge
oco1
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků