All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod 4honza 24. 2. 2010 16:05

Takže ještě jednou a pomalu.

Když Larry Williams dokáže udělat z 10tis udělat 1mil. dolarů, vyplývá z toho, že dokáže udělat další rok z 1mil. dolarů 100mil. dolarů a za další rok 10miliard dolarů? Když to dokázal už v r.1989, tak jaktože ještě nevlastní celé USA?

Tady je diskuse o tom, že APL "dokáže" (virtuálně) dělat kontinuální zisky z kumulované částky a ne z nějakého malého základu.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod A 380 24. 2. 2010 16:47

Chápu, nikomu své názory nevnucuji, také jsem to s kumulováním profitu myslel jinak, ale to je opravdu do jiného vlákna. Jen si prostě nemyslím, že pokud někdo tvrdí, že garantuje profit 37 % ročně je podvodník. Toť vše.
A 380
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ZTrader 24. 2. 2010 17:11

V knihách Market Wizards (J. Schwager) jsou rozhovory s několika manažery hedgových fondů, kteří dělájí desítky procent ročně (občas i stovky..) a obchodujou z účty hrubo nad 100 mil. $, často kolem miliardy $ (a udělat s miliardou 30% za rok, více let za sebou je to nej co můžete vidět).
------
Přestože jsou považovaní za top tradery na světě, tak APL je stejně lepší!!!
Obchodujou pro ně renomované brokerské společnosti a šest dní v týdnu!!!
Navíc mají ještě lodní přepravu a prodávají baráky v Dubaji, takže těch 800% za rok je reálných... (a ted očekávám, že se do mě pustí danielpersky a jemu podobní co nechápou ironii)
ZTrader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jack111 24. 2. 2010 17:18

A 380 píše:pokud zadám jméno Larry Williams do googlu vyjede bezpočet odkazů.


Tak jsem to zkusil. Na wikipedii je ] Williams won the 1987 World Cup Championship of Futures Trading from the Robbins Trading Company were he turned $10,000 to over $1,100,000 (11,376%) in a 12 month competition with real money.
Dobrý. To nic ale neříká o tom, jestli dokáže garantovat zisk 36% rizikovým obchodováním. Tak hledám dál. No a na zpravy.kurzy.cz jsem našel ... Proto také Larry v roce 1988 prodělal poměrně značnou sumu ...
Takže zopakuji svůj závěr. Zhodnocovat svoje investice o stovky procent ročně lze, ale ne dlouhodobě.
Dnes 10 000$ je pro mne málo peněz. Zhodnotit je o 100% není žádný vejvar.
Jack111
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod libol 24. 2. 2010 17:19

A 380 píše:Libole:
pokud zadám jméno Larry Williams do googlu vyjede bezpočet odkazů. Je i ve Wikipedii. Nevím, jaké potvrzení o jeho úspěšnosti máte na mysli, ale tento člověk je ve světě tradingu skutečný pojem. 2 x vyhrál světový šampionát v tradingu v r. 1987 vytvořil z 10 000$ zisk 1 000 000 $.
Jeden odkaz je třeba zde http://www.financnici.cz/larry-williams.


Zadal jsem, odkazy našel pročetl, ale nikde jsem tam nenašel, že by mnoho let dosahoval zhodnocení stovky procent ročně. Že se toho dá dosáhnout nárazově (a to i opakovaně) vůbec nezpochybňuji. Můj nejvyšší výnos byl přes 20% denně - no a co? To nemá žádnou vypovídací hodnotu. Podívejte se na pravidelnost výnosu APL - ta je prvořadě nesmyslná.

A 380 píše:4honza:
ten člověk po mnoho let po sobě tvořil neuvěřitelné zisky. To je zcela nepopiratelné. Jestli dnes obchoduje s menší intenzitou může to být třeba proto, že si trochu užívá života, stejně jako Woodie.

Napíšete mi prosím odkaz, kde najdu informace o "po mnoho let po sobě tvořil neuvěřitelné zisky"

Jen zdůrazňuji, že vůbec nezpochybňuji kvality Larry Williamse, jenže to je něco jiného - i on zažívá cykly. Kdežto "bezejmenní géniové" z APL to dokážou dosahovat bez výkyvů

Usain Bolt zaběhne stovku za 9,58 - přesto NEVĚŘÍM, že někde existuje někdo, kdo ji zaběhne denně za 10
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Viktorius 24. 2. 2010 17:28

Přečtěte si výše zmiňovanou knihu od Schwagera a taky knihu od B. Grahama- Inteligentní investor, kde v závěru knihy uvádí dlouhodobé výsledky některých fondů. Je to síla. Pochopíte, že dělat dlouhodobě desítky či v některých případech dokonce 100 a více % zisku za rok není pro určité lidi problém a nic nemožného. Jenže takových lidí po světě moc neběhá a je za tím neskutečná dřina i talent. Vzhledem ke statistice a známým okolnostem ohledně APL tedy silně pochybuji, že APL patří mezi tuto elitu.
Ohledně Williamse: asi je fakt, že dokázal vydělat velké peníze a to nejen v nějaké soutěži. V jeho případě se ale jedná o hodně rizikový přístup a je schopen v jednom obchodě prodělat i desítky % z účtu, to je taky fakt.
Viktorius
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod danielpersky 24. 2. 2010 17:39

A já si zase myslím, že kdo slibuje zisky minimálně 36 procent ročně, tak ten lže.
Navíc když nemá žádné účetní výkazy a ve smlouvě musí klient souhlasit svým podpisem, že může o celou investici přijít. Tímto si protiřečí již v základu.

rozložení investic v APL dle dostupného dokumentu:

42% REALITY
5% AKCIE
7% LODNÍ PŘEPREVA
10% INVESTIČNI OBCHODY S BANKAMI
4% FOREX
9% KOMODITY
9% OBCHOD S DIAMANTY
14% OBCHOD SE ZLATEM A DRAHÝMI KOVY

a v tomto rozložení investic APL zhodnocuje peníze klientů 100 procent a více??? A samotná APL o 800 procent ročně dle sdělení největší volavky pana OTTY. V oblasti realit se povedlo největším bankám světa v Dubaji docílit navrácení pouze 60 procent své investice (to znamená ztráta -40 procent) a to rozložené ve splátkách do 7 let. Ale investorský mág je lepší než banky se svým průtokovým ohřívačem.

těch 10 procent investičních obchodů s bankami dělá přes svou banku, kterou po dlouhém 9-ti měsíčním snažení vlastní pan Hartmann. Název banky AUSTRO SWISS INVESTMENT BANK. O téhle bance nikdy nikdo ve švýcarsku v registru bank neslyšel a velice je zajímá, kdo šíří tyto informace. Nikdy nebylo panem Hartmanem (čechem mluvícím německy jak již někdo zjistil) o bankovní licenci požádáno!!! Ono totiž na průtokový ohřívač, ke kterému potřebujete pouze jeden účet pro shromaždování penězí od volavek dostat bankovní licenci.

Takže v které oblasti tedy APL dosahuje pohádkových zisků? Probůh vy jste už nasekali tolik blbostí o společnosti, na které vám už nikdo neskočí.

Možná si vedení uvědomilo, že pouští do světa blbosti, které nejsou ani reálně možné, tak dodržuje pravidlo nic neříci, dělat mrtvého brouka a pouze posílat denní zhodnocení pro naivní volavky. Jenomže naivní volavky po informaci, že se opoždují platby, a nejlepší investoři v Dubaji dostanou pouze zpět 60 procent své investice(40 procent ztráta), navíc v 7 letých splátkách, začínají chtít své peníze zpět. A ono nic nechodí a někteří již čekají na své peníze 3 měsíce. Ale investiční guru si myslí, že zase začnou všichni znovu investovat? Kdo mohl, ten již dávno stahoval. Viz příběh o panu BOBKOVI, který mě pobavil a popsal pozadí celé této komedie. Teď ještě zbývá reportáž v televizi o umělci, co zhodnocuje peníze o více než 100 procent ročně a odhalení podvodu a bude vymalováno. Viz TOUREX, EDBUSSY a nyní poslední bašta APL.

aspoň že snad začne jaro!

A probuďte se! Napište do ČNB guvernérovi Tůmovi a ukažte mu jak umíte investovat. Jací jste investoři s přiblblým grafem a podepsanou smlouvou, ve které souhlasíte, že o vše můžete přijít. Sanitka do Bohnic s Vámi vyjede neodkladně.
danielpersky
Návštěvník

Odeslat příspěvekod A 380 24. 2. 2010 17:55

danielpersky:

jaro začne, dnes jsem zachytil zprávu, že se v zoo se probudili medvědi, takže je to prý tutovka. Proč jste člověče po mě tak vyjel ? Napsal jsem pouze, že jsem čekal na peníze z APL. To musím být hned nějaký podvodník, když věřím tomu, že zisk 36% ročně nemusí nutně znamenat podvod?
Prostě jsem si vytvořil plán, na určitou dobu jsem do APL zaslal peníze, ty jsem stáhnul zpět, ponechal tam pouze výnos a pokud bude vše fungovat za nějakou dobu začnu vybírat zisky. Pokud ne tak žádný zisk mít nebudu - nějak se s tím srovnám. Zatím vše funguje, zdržení se zpětným převodem bylo nepříjemné, ale život jde dál.

Tak ať se vám to jaro líbí.
A 380
Návštěvník

Odeslat příspěvekod A 380 24. 2. 2010 18:04

Libol:
O Larrym a jiných bych mohl diskutovat dlouho, ale asi ne v tomto vláknu. Popravdě - je mi jedno, jestli výnosy APL někomu dávají smysl nebo ne. Peníze jsou doma a snad přibudou další. Jistotu samozřejmě nemám, tu mi dává Česká spořitelna s jejím poplatkem za příchozí platbu :D
Přeji pěkný den.
A 380
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elanc 24. 2. 2010 18:26

Možná je APL letadlo, možná Hartmann skutečně obchoduje s akciemi, nemovitostmi, diamanty... kdoví. Ať si Hartmann ty denní raporty třeba cucá z prstu. Důležitý to bylo podchytit hned ze začátku, po nějaké době vybrat pro klid duše vklad a pak si vždycky poslílat nějakej ten zisk. Je možný, že už to tak bude fungovat jen měsíc, dva.. anebo taky rok, deset. :-) Každopádně garantuji, že to stálo za to!
elanc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod veckoo 24. 2. 2010 19:09

Připadám si jak v prvotřídním masážním salonu pro chudé a blbé! :tleskani
veckoo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 24. 2. 2010 20:10

elanc píše:Možná je APL letadlo, možná Hartmann skutečně obchoduje s akciemi, nemovitostmi, diamanty... kdoví. Ať si Hartmann ty denní raporty třeba cucá z prstu. Důležitý to bylo podchytit hned ze začátku, po nějaké době vybrat pro klid duše vklad a pak si vždycky poslílat nějakej ten zisk. Je možný, že už to tak bude fungovat jen měsíc, dva.. anebo taky rok, deset. :-) Každopádně garantuji, že to stálo za to!


Ale jistě, to tady nikdo nezpochybňuje, po technické stránce. Otázka je spíše na stránce etiky a toho, že se na to tahají ovce, které tam nalejou "výnosy" k vyplacení.
Pokud berete lež jako investiční příležitost tak jistě - to je ono.
V tom případě doporučuji v létě obcházet po dědinách babičky - slušně požádat o sklenici vody a až odskočí, tak ji probrat kredenc - možná tam budou prachy na pohřeb (vysoký výnos), možná jen dvacka pro vnoučka (jistota výnosu) a můžeme tím taky tapetovat fórum o investování.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod A 380 24. 2. 2010 20:26

libol:
tak to už fakt přeháníte. Rozumím argumentům, že někdo do APL nechce investovat pro to či ono - pořád se to tu opakuje. Sám jsem tyto věci zvažoval. Ale přirovnávat lidi co tam pošlou peníze a potom si je nechají poslat zpět k okradačům babiček to už je opravdu silné kafe to přece nemůžete myslet vážně !? Tahle diskuze začíná postrádat věcnost.
A 380
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 24. 2. 2010 20:44

A380: a jaky je v tom rozdil, kdyz to delas vedome? Kdyz proste vis, ze je to letadlo a ze pokud chces vydelat, tak pouze tak, ze se napakujes na jinych?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod A 380 24. 2. 2010 20:54

Jestli někdo do APL posílá peníze a ví že je to letadlo které spadne tak je to opravdový hazardér. Já to nevím a neví to ani nikdo z tohoto diskuzního fóra. Osobně doufám, že to letadlo není a vše bude fungovat.
A 380
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků