All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod libol 24. 2. 2010 21:09

Ještě jednou:
elanc píše:Ať si Hartmann ty denní raporty třeba cucá z prstu. Důležitý to bylo podchytit hned ze začátku, po nějaké době vybrat pro klid duše vklad a pak si vždycky poslílat nějakej ten zisk. Je možný, že už to tak bude fungovat jen měsíc, dva.. anebo taky rok, deset. :-) Každopádně garantuji, že to stálo za to!

Nechápu moc rozdíl jestli někoho obírám přímo, nebo "v rukavičkách"

A 380 píše:Jestli někdo do APL posílá peníze a ví že je to letadlo které spadne tak je to opravdový hazardér.

Každý, kdo nasedá do jakéhokoli letadla o kterém ví, že spadne je hazardér. ;-) Oni asi počítají, že za jejich přítomnosti nespadne, případně spadne až po vydojení
A 380 píše: Já to nevím a neví to ani nikdo z tohoto diskuzního fóra. Osobně doufám, že to letadlo není a vše bude fungovat.

Buď si děláte srandu, nebo si dovolím citovat jednoho zdejšího člena: to už je opravdu silné kafe to přece nemůžete myslet vážně !? Tahle diskuze začíná postrádat věcnost.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod A 380 24. 2. 2010 21:15

libol:
Sorry asi jsem natvrdlý, ale výše uvedené vůbec nechápu. Proč mě tam citujete v takové souvislosti?
A 380
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elanc 24. 2. 2010 21:23

uff.. no na Váš první přísvěvek snad nemá smysl ani reagovat. To jste fakt myslel vážně?
Co se týká "obírat někoho přímo, nebo v rukavičkách" .. když obchoduji na komoditním trhu, tak de facto dělám co? Bohužel obírám přímo někoho druhého. V opačným případě někdo obírá mě. To je prostě tržní prostředí. Ale to už se dostáváme úplně jinam.
No nic, asi takhle.. fakt doufám, že APL není letadlo, že budou všichni spokojení, že každá babička bude spokojená a že ani mouše nebude ublíženo :-)
elanc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 24. 2. 2010 21:31

elanc: uz se to tu resilo. Pokud nekdo obchoduje s komoditami, tak si je vedom rizika. Zde se kavkam/hejlum tvrdi, ze je vsechno 100% zajisteno, pojisteno a kdovi co jeste. A to je ten zasadni rozdil.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod libol 24. 2. 2010 22:04

A 380: Já nevěřím, že myslíte vážně: "Osobně doufám, že to letadlo není a vše bude fungovat."
A co to jako je?
Tak najděte jediný příklad, stabilních, dlouhodobých, takto nadprůměrných výnosů ....................... vlastně si vzpomínám, jeden byl Bernard Maddof ;-) - doplníte nějakého dalšího?
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod guinness1759 24. 2. 2010 23:22

To myslím naprosto vážne .... mohu dát babičce na ulici pěstí mezi oči a sebrat jí 100Kč co má v peněžence, pak jsem gauner .... mohu se obejít bez toho, že budu mlátit babičky .... o co jsem lepší ???? Považuji za vrchol tuposti považovta se za investora v okamžiku, kdy tu babču nezmlátím.....
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod guinness1759 24. 2. 2010 23:25

libol píše:A 380: Já nevěřím, že myslíte vážně: "Osobně doufám, že to letadlo není a vše bude fungovat."
A co to jako je?
Tak najděte jediný příklad, stabilních, dlouhodobých, takto nadprůměrných výnosů ....................... vlastně si vzpomínám, jeden byl Bernard Maddof ;-) - doplníte nějakého dalšího?

Madof do toho šel, aniž by to měl zapotřebí, pak neměl cestu zpět .... ANO ... existují nadprůměrné výnosy, v závislosti na čase, riziku ....
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod guinness1759 24. 2. 2010 23:29

elanc píše:" .. když obchoduji na komoditním trhu, tak de facto dělám co? Bohužel obírám přímo někoho druhého. V opačným případě někdo obírá mě. To je prostě tržní prostředí. Ale to už se dostáváme úplně jinam................)

Super ukázka eknomické gramotnosti:))))
guinness1759
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Majkl182 25. 2. 2010 13:25

Vážení pánové,

tím myslím zejména guinness 1759, libol a spol. Nechápu, proč tu zbytečně ztrácíte čas tlacháním o tom, jestli APL je nebo není letadlo. Pokud v tom nejste zainteresováni sami, tak vám to snad může být jedno a nevěřím tomu, že jste nějací samaritáni, kteří chtějí ostatní chudáky ochránit od ztráty peněz!!! Každý měl vlastní volbu, zda-li do APL peníze vložit či ne a každý člověk se zdravým rozumem si musel být vědom rizika, že o peníze může přijít...neexistují žádné smlouvy mezi APL a klienty, takže prakticky se peníze posílají opravdu s velkým rizikem. A naprosto souhlasím s názorem uživatele elanc, že někdo musí ztratit, aby druhý vydělal - to je prostě základní zákon tržní ekonomiky a pokud to někdo nechápe, tak mu můžu poslat odkaz na vysokoškolský obor, kde mu budou zákonitosti ekonomiky vysvětleny.

V žádném případě nemohu souhlasit s názorem S474N, že se jedná o něco nepoctivého - každý se mohl rozhodnout na základě vlastní vůle a je to pouze blbost daných lidí!!! Je mi líto člověka, který tam vložil své úspory, ale je to pouze a jenom jeho blbost!!!

Takže pánové, pokud nemáte zainvestováno nebo se investicemi nezabýváte, tak bych vám radil, abyste nemarnili čas na diskuzních fórech. Peníze si klidně vložte do banky na 3% úrok a budete možná spokojeni a klidní!

Btw. APL není letadlo, tuto společnost jsem si nechal ověřit nezávislou agenturou a jejich hospodaření je skutečně v pořádku!!! Ale to jen tak, abych rozvířil diskuzi.

Majkl182
Majkl182
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 25. 2. 2010 14:10

Majkl182: výborně. a která nezávislá agentura to byla? a co teda našla?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod A 380 25. 2. 2010 15:00

guinness1759:
no tak nás poučte vy velmi ekonomicky gramotný páne. Jak tedy funguje burza? Doposud to bylo tak že pokud někdo prodělá, jiný vydělá. Nebo myslíte, že tam ty peníze sypou Marťani ? (promiň Paroubku)
A 380
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 25. 2. 2010 15:03

A 380: tohle se tu už probíralo a sdělení "pokud někdo prodělá, jiný vydělá" je minimálně hodně nepřesní, ne li přímo chybné...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 25. 2. 2010 15:08

Majkl182 píše:Takže pánové, pokud nemáte zainvestováno nebo se investicemi nezabýváte, tak bych vám radil, abyste nemarnili čas na diskuzních fórech. Peníze si klidně vložte do banky na 3% úrok a budete možná spokojeni a klidní!

No prave protoze mame penize v bance a jsme spokojeni a klidni, tak mame dostatec toho casu, abychom ho mohli marnit na forech :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod A 380 25. 2. 2010 15:15

libol:
proč máte pořád pocit, že vám musím něco dokazovat, vyhledávat, předkládat ? Dělejte si co chcete ! Nejlehčí co můžete udělat je plkat na diskuzních fórech. A já idiot plkám taky. Jdu se raději podívat, kolik mi v APL za včerejšek přibylo. (pro danielpersky: poslední věta je legrace)
A 380
Návštěvník

Odeslat příspěvekod A 380 25. 2. 2010 15:18

moderátor:
jdu se tedy podívat na starší příspěvky, když to tu už bylo probíráno
A 380
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků