Ertrag und Sicherheit

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod libol 15. 2. 2011 10:56

Tak si říkám, že ti politici jsou pěkné sv.ně. Tolik hodných společností, které se snaží lidi nechat vydělat (namátkou vzpomenu APL, kde jsem tento argument slyšel taky) a přijdou hnusní politici a varují, nedávají licence...
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod ryply 15. 2. 2011 10:58

6milonu na dluhopisovem fondu,42 tisic mesicni renta,Lombard kredit 50% tj,3milony pujcka za 1,77 poplatek z vykonu fondu rocne a nasledna investice do uzavrenych projektu na 3 roky zhodnoceni 15-28%p.a.rocne.Spatny.Tohle mi umozni nekdo u nas???
ryply
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 2. 2011 11:14

Takovy zajimavy postreh - mam schranku na nemeckem serveru, kam si mimo jine nechavam posilat notifikace o novych prispevcich. Vsechny chodi normalne, jen Ertrag & Sicherheit konci ve spamu :-o
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ryply 15. 2. 2011 11:21

Investice do vystavby kliniky v Abu Dabi,uzavreny fond na 4 roky s jistym garantovanym vynosem 14%p.a. rocne s predpokladanym 25-33% p.a. rocne.Informace od ES.Spatne???

-- 15. 2. 2011 11:23 --

Jisty garantovany vynos u uzavrene investice Cina Proprty 15%p.a.rocne a konecny vysledek 33%p.a. rocne na 3 roky.Spatny???
ryply
Návštěvník

Odeslat příspěvekod saabik 15. 2. 2011 11:30

ryply: mas v tom gulas. MIFID tu je od toho, abys prave neprodal fond na Cinu nebo Lat. Am. nejakymu konzervativnimu dobrakovi.

-- 15. 2. 2011 11:32 --

garantovany vynos kym? Precti si neco o APL...
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ryply 15. 2. 2011 11:38

Kazdou prvni stredu diky ES pristane na brnenskem letisti letadlo s bankeri ze Svycarska aby s klienty uzavreli Lombard kredit a nebo otevreli zname Ciselne ucty v bankach Svycarska a Lichnstejneska.Spatny???
ryply
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 15. 2. 2011 11:40

Tak ten nijak nestrukturoany text byl špatný.
Ale ten milión příspěvku mi začíná vadit víc, počítám že za chvíli tady bude ryply nejaktivnější diskutér
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod ryply 15. 2. 2011 11:44

nepotrebuji cist APL ja garanci dostal a dalsich statisice lidi u spolecnost Shedlin.Jak jsem jiz napsal pred 3mi roky to bylo 30 mil,eur a dnes uz je to 70 protoze vsechno bylo ok a spokojenost vsech

-- 15. 2. 2011 12:02 --

Neee vubec ne,nechci byt zadny diskuter jen mi vadi ze kdyz se nekde neco objevi je to jak kdyz pichnes do vosiho hnizda.Fakt je mi smutno ze jsme takovej narod.Co treba si pomoct dobrejma infornacema,mit k sobe uctu,nezavidet si a nepomlouvat.Krasny ale pro nas narod asi scifi.Zil jsem 6 let v USA.Lidi z Mexika,z Hondurasu,z Polska,z Ruska si v cizi zemi neuveritelne v zacatcich pomahaji a jen jeden narod se okrade hned na Letisti a hadej ktery.Ja jen chtel rict ze moznosti uz je u nas dost a kazda je jina a s jinym zhodnocenim a mozna je levnejsi ale jsem si jits ze zase s mensim mnozstvim informaci.11000lidi je v pohode a cas a tihle lide co uz vyuzivaji ES casem vyvrati pomluvy a lzi.Hodne stesti v zivote a budte na sebe hodni.Ono se to vyplaci
ryply
Návštěvník

Odeslat příspěvekod majk666 15. 2. 2011 14:25

Řekl jsem si, že už sem nepolezu, nemá to totiž význam. Nicméně ještě naposled.

Pro Administratora:
http://www.investujeme.cz/clanky/financ ... a-firmach/

Pro Alcatraz:
http://www.investujeme.sk/clanky/divoka ... kets-fund/

Pro zveda:
Nechápu jedno. Chcete koupit špičkové auto, domluvíte si ho, zaplatíte, stal jste se jeho majitelem, ale vzápětí ho prodáte, protože se Vám nelíbil prodavač. To postrádá logiku. Není nic jednoduššího, než vyměnit poradce, pokud se Vám původní nelíbí. V Brně je pobočka Jung DMS (organizační složka pro rýpaly), stačilo tam zavolat nebo poslat e-mail.

Co se týká poplatků společnosti, kterou zmiňujete, stačí se podívat na jejich ceník. Vše ostatní už bylo tady řečeno, naposledy Ryplym. A pokud podle Vás tato společnost tvrdí, že je jediným prodejcem FT, je to jednoduché. Zajděte tam a řekněte, že chcete měsíčně spořit do Templeton Latin America Fund USD A acc (ISIN - LU0128526570). Nebo jako konzervativní investor chtějte jednorázově investovat do FTSAF Equity Selection N acc (ISIN - LU0330119388), vlajkové lodi Franklin Templeton Investments a uvidíte.

Na svých stránkách nabízí ato společnost 16 fondů FT. V Evropě má ale FTI notifikováno přes 60 svých fondů a všechny Vám je nabídne Jung DMS.

Už i někteří křiklouni to vzdali a uznávají, že FT fondy jsou v pohodě. Koneckonců, jejich firmy už je nabízejí taky. Vadí jim ale Ertrag. Ptát se tedy proč, je už zbytečné. Ale aby bylo jasno, Ertrag se sám vzdal dřívější licence, kterou zde měl. Nikoliv kvůli malicherné pokutě, ale protože byl v Rakousku neúměrně daňově zatížený. Spojil se s německým obchodníkem, který je i na našem trhu licencován a problém vyřešil. Ertrag přestal být obchodníkem s cennými papíry a zaměřil se na poradenskou a zprostředkovatelskou činnost. Takže i v Rakousku FT koupíte prostřednictvím Jung DMS. Proto, pokud budete zmiňovat fondy FT, bavte se o Jung DMS, protože s FT nemá Ertrag nic společného. Poradci jsou vázanými poradci Jung DMS, obchodníka s cennými papíry. Stačí se podívat na legitimaci kteréhokoliv z nich, jsou povinni vám ji ukázat. O nějakém schovávání se před dohledem ČNB tedy nemůže být řeč. Nemyslíte, že pokud by byl problém, už dávno by ČNB nebo rakouská FMA zakročila?

Tak jako je partnerem Ertragu Jung DMS, jsou jeho dalšími partnery Fidelity, Pioneer Investment, Black Rock, EVVE, BNP Paribas, skupina LCF Rothschild, Bank von Ernst, skupina Raiffeisen, Shedlin AG a jiní. To znamená, že produkty všech těchto společností můžete mít.

Takže poradce, který zastupuje Jung DMS v případě FT fondů, je současně také poradcem Ertragu a zastupuje podle potřeby i Shedlin AG, Raiffeisen nebo EVVE. V případě, že s klientem projednává investici do FT a současně do Shedlin projektu, tak se má rozdvojit? Problém a to uznávám, může být, pokud poradce klienta nedostatečně informuje. To se pak nedivím, že chudák v tom má zmatek. Je jasné, že každý poradce by měl být minimálně solidní, když už nemá všechny potřebné informace. Je to ale důvod, abyste se pořád do společnosti Ertrag naváželi? Teď nemám na mysli konkurenční pomlouvače kteří to zjevně mají v popisu práce. Pokud trefíte na špatného poradce, pošlete ho do háje a hotovo. Pokud vás ale něco zaujalo, tak si vyžádejte jiného. Ještě jste se nesetkali se špatným poradcem jiné společnosti? A co takhle produkt nabízený sice vysoce profesionálně, ale zcela v neprospěch klienta? Znám lidi, co po letech odešli od některých firem prodávajících pojistky jenom proto, že odmítali nabízet špatné produkty. Měli morální problém.

Saabiku, pořád mluvíte o tom, že ostatní jsou pitomci, lháři, neschopní ubožáci, pochybujete o tom, že poradci Ertragu a nejenom oni něčemu rozumí, že tohleto je na nic, támhleto je lepší, o tohleto nestojím, jsou i jiné lepší formy investice apod. Ukažte mi jedinou investici kterou jste v životě, kromě sportky, udělal a pak se můžeme bavit. Jinak jste pro mě jenom nešťastný, silně negativně naladěný a nezlobte se, pravděpodobně hodně mladý diskutér.

Pane Ryply, já tyto stránky opouštím, věnoval jsem jim příliš času a totéž doporučuji i Vám. Pochopil jsem totiž, že je to celé řízené, debata o pár lidech, z toho snad jenom zved se chce něco dozvědět, ale i ten už asi pochopil, že informace musí hledat jinde.

Takže hodně štěstí všem, někteří ho budete velmi potřebovat.
majk666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ryply 15. 2. 2011 16:06

Napsal jste to naprosto presne a vystizne.Jen je mi lito ze nez nato lidi dojdou ztrati zase par roku a oberou je zase o par penez.Tem kteri chteji poslouchat a nechteji byt ovladane ovce jedna jednoducha poucka---proc verit prostrednikum z Cech kdyz si muzete vyslechnout poradce z Nmemcka z JUNG DMS.11000lidi je probuzeno a vidi a uz je nikdo neovalada a neokrada a ti ostatni,ver te ze pravda si cesticku najde at je kamenita jakkoli a muzete tu kricet a treba i zesilet.Chysta se duchodova reforma,chteji zridit novy fond a tam si lidi budou setrit na duchody.Proc zase ceska cesta?proc zase dalsi palace?Proc se nevyuziji moznosti overene zapadem,znama vec ze duchodci na zapade a v USA jsou v pohode???Protoze si dlouhodobe odkladali mesicne i po malych castkach do P.F.top fondu tohoto sveta ale ne prez banky a ruzne instituce ale naprimo.Ze 3 milonu pred 9ti lety mam duchod 42000tisic na konte,na uctu 12 milionu a z tohoto pohledu me tato stranka uvadi do stavu litosti protoze proc by jsme se nemohli mit dobre vsichni??Uvazte jak by byl svet jiny.Jak uz tu zaznelo,hodne stesti lidicky a hledejte pravdu.
ryply
Návštěvník

Odeslat příspěvekod libol 15. 2. 2011 16:37

Vidím, že by se to mohlo pomalu přesunout do sekce náboženství ..těm, kteří chtějí poslouchat ..., ...11000 lidí je probuzeno ..., ... proč by se nemohli mít dobře všichni ...

Jsem jen neprobuzený hlupák, ale pokud budeme mí všichni za 10 let pětinásobek, tak možná u toho bude ES, možná AB, možná XY, ale zcela určitě INFLACE ;-).

Takže pokud je to ES fakt takt dobrý tak pšt - nebo to budou vědět všichni a peněz si neužije nikdo.
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod ryply 15. 2. 2011 17:30

a proc by se nemohli mit vsichni dobre???Je videt ze jsi nic nepochopil.Nikdo nic nema u ES a investice do majetku vPF je nejlepsi obrana proti inflaci a dat penize mimo tuhle nemocnou zem je vubec to nejlepsi.Myslel jsem si ze s novou generaci umre stare mysleni naseho naroda,delat si zle,pomlouvat se,nepomahat si,nerict sousedovi dobrou vec.Tohle je venku naprosto normalni tady se zacne vytahovat nabozenstvi a vubec cloveka nenapadne ze by to mohlo byt z cisteho umyslu.Odhaduji ze lidem tady diskutujicim je kolem 30ti roku a oto je to smutnejsi.Podivaneli se do hystorie vzdycky mela pravda a dobre veci potize ale 20 roku po revoluci uz to asi opravdu naznacuje povahu naseho naroda.Tak ze znovu opakuji,na nikoho neutocim a nic nepomlouvam jen rikam ze pomalu dobre veci prichazi a pomalu se narod dozvida jak se o sebe staraji venku.Zeptal jsem se 80ti lete pani v usa jak to ze ma tak krasne auto a cisi zni pohoda a tehde jsem poprve slysel Franklin Templeton a 40 let si odkladala a jen jsem se zacal ptata a hledat moznosti a porovnavat.ES mi to umoznila a jeste daleko vic tak ze jsem nemusel cekat 40 let.
ryply
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 2. 2011 21:12

ryply píše:.20 let spravuje ES majetek 40% obcanu Rakouska a

Můžeš dát k dispozici zdroj? I kdybych věřil úplně všemu o Ertrag & Sicherheit, tak tomu, že (jakákoliv) společnost má 40 % trhu prostě nevěřím. To je možné jen na trhu těsně po demonopolizaci a to Rakousko není.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ryply 16. 2. 2011 12:48

To bylo receno na seminari ve Vidni.Nemam jiny kontakt nez fakta ale to je jedno.Vsiml jsi si dnesni male zpravy ze penize ve fondu po smrti propadnou pojistoven.Jeeeeezis maaaarja,co to je.Honem si sporte do PF,tyto ucty se dedi neustale ne generace a to je ono.Dlouhodoba mesicni ulozka dela zazraky.Nase vlada nam opet dala najevo ze si mysli ze jsme uplni blbci,ovce ochoceny.Palace,Mercedesy,platy jako hrom a jak nekdo umre,huraaaaa
ryply
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 16. 2. 2011 13:08

ryply: je smutné, že nemáš nic lepšího. Pořád jsi nepochopil pointu. Problém nejsou PF jako takové, dokonce ani ty, které prodává ES. Problém je to, jak je ES prodává.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků