Siemens?

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 9. 2011 18:51

Tomáš Marný píše:GE Money kdysi dávno dávala při založení BÚ Siemensy... Naši pracovití přičmoudlí občané si tam zakládali účty jak na běžícím pásu a Siemensů pak byly plné bazary.


V době, kdy GE ten telefon dávala, tak to byl na svou dobu velmi kvalitní mobil ;-) Kdyby to dělali dnes, tak musí vytáhnout nějaký pořádný :-)
dr._lukas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 7. 9. 2011 08:00

Siemens neměl nikdy žádné převratně kvalitní mobily, proto ta firma také zkrachovala.
ultima__ratio
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 7. 9. 2011 09:54

To seš teda dost těžce vedle, Siemens měl naopak mobily, které hodně předběhly dobu, jenže holt to nebyla záležitost pro stádo á la Nokia.
http://mobil.idnes.cz/pohled-do-historie-spickove-mobily-ktere-neuspely-fw2-/mob_tech.aspx?c=A110723_234743_mob_tech_vok
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 7. 9. 2011 10:54

Jo předběhl dobu leda tak v nespolehlivosti. Jeden Siemens jsem bohužel měl, ale od té doby jsem se zařekl, že nikdy více a dobře jsem udělal. Těch restartů, co jsem s ním zažil, na to nikdy nezapomenu.
:-\
ultima__ratio
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 9. 2011 11:00

Tatinek me "padlo" S10, prvni mobil s "barevnym" (asi 4 barvy) displejem. Spolehlivy, odolny - kdyby ho neztratil, na ho ma mozna dodnes :)
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xtonda 7. 9. 2011 11:11

Aha, takže na základě jednoho nepodařeného modelu nebo možná jenom kousku tvrdíš, že Siemens neměl nikdy žádné převratně kvalitní mobily. To je poměrně odvážné.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 7. 9. 2011 11:20

Siemens kvalitní mobily kdysi dávno měl.. je pravdou, že pak šel do kytek :-)) S potěšením se dnes usmívám, když do stejné řiťky padá i kdysi dávno onanovaná Nokia
dr._lukas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 7. 9. 2011 11:40

To ultima__ratio: Měl jsem S55, bejvalka měla M55, kluk měl něco z řady C, máti též. A kromě 2x měněné klávesnice na té S55 (kterou kluk používá jakou nouzovku dodnes) žádná oprava.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 7. 9. 2011 12:47

Já měl také myslím S55, používal jsem ho jenom jako modem pro připojení notebooku k internetu přes GPRS, strašně se při tom přehříval, každou chvíli se zasekl a musel jsem ho restartovat, místo něj jsem pak na to koupil nějakej SE a to už byla jiná liga.
ultima__ratio
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vklatil 7. 9. 2011 15:50

Už nějakou dobu (5let?)mám Siemens ME45, před tím M35 (kupovaný za tehdy nějakých 7 500Kč) a jsem s ním naprosto spokojený...
Baterka vydrží možná i něco přes týden, nedám na Siemens dopustit.
Doma mám pevný IP telefon Siemens C470 a taky jsem moc spokojený....
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jandaxx 7. 9. 2011 16:38

ultima__ratio píše:Já měl také myslím S55, používal jsem ho jenom jako modem pro připojení notebooku k internetu přes GPRS, strašně se při tom přehříval, každou chvíli se zasekl a musel jsem ho restartovat, místo něj jsem pak na to koupil nějakej SE a to už byla jiná liga.

Měl jsem S3, C10, C25, S25, S35, ME45, CX65. Všechny spolehlivé. Jedině u CX65 se musel po koupi přehrát fw. Pak bohužel Siemens prodal divizi mobilů firmě BenQ a byl konec.
jandaxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 7. 9. 2011 19:01

ultima__ratio: No vidíš, já neměl se Siemensy problémy a teď mám SE G502 a je to největší sračka, co jsem kdy měl. Když se nerestartuje samovolně 2x denně, tak dávám na modlení. Bohužel jsem ho zpočátku nepoužíval, takže je záruka v řiti (jednou nahráli nový firmware a stejně to nepomohlo).
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ALF6 7. 9. 2011 19:03

mam uz 3 rokem cernobilou Nokii..telefon pozivam pouze na psani sms a volani. Bez nabiti vydrzi i mesic(pokud nevolam a obcas napisu nejakou tu sms) kaslu na drahy mobily...tohle mne staci :-D
ALF6
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jandaxx 7. 9. 2011 20:10

Nyní požívám dvě Nokie. Do minulého týdnu bez problémů. Pak jednou kouknu na telefon a vidím, že má totálně bílej display a je kousnutá. Tak vypnu a zapnu. Po zapnutí jsem zjistil, že se celá nastavila do základního nastavení po koupi. To by bylo to nejmenší. Horší bylo, že se totálně smazal seznam všech čísel z paměti telefonu, i SIM karty. Ale SMS ne. Naštěstí mám trvale zapnuté BT a nastavenou automatickou synchronizaci s PC, kdykoli ho zapnu. Takže jsem tam kontakty během pár minut nasypal zpět. Jinak by bylo v řiti cca 350 čísel. Zálohu dělám tak jednou za měsíc, takže bych určitě o pár čísel přišel. Od tohoto okamžiku už telefonu moc nevěřím a psychicky se připravuji na výměnu.
jandaxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 9. 2011 21:18

Tak odděleno, tady se můžete vyřádit :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků