sázení - ruleta

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Cri 30. 11. 2011 15:32

Václav Černý píše:Vidina rychleho a snadneho zbohatnuti uz zamotala hlavu mnohym, je ale treba konecne pochopit, ze takto to ve svete nefunguje. Jedinou znamou (a legalni) cestou tak stale zustava tvrda prace, znalosti a dovednosti. To ale lide moc nechteji slyset.


Souhlas. Ale ona ani ruleta neni o rychlem a snadnem zbohatnuti. Kdyz byste chteli hrat systematicky a opravdu se tim zivit, je to tvrda prace, znalosti (systemu,ktery to umozni), dovednosti (system vyuzit). Ale ani to lide nechteji slyset. Je to preci jen ruleta, nahoda, ...
Cri
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zved 30. 11. 2011 15:40

Stim jsem nepocital ze spustim takovou diskuzi pro mě jako pro laika nektere slovni obraty nechapu ale v celku jsem o neco chytrejsi.
Z toho co tu ctu jsem pochopil tedy aspon si myslim že ruleta kterou jsem zacal hrat na vlastne demo uctu je asi diametralne odlisna od skutecné.
Jak jsem uved na zacatku par dni jsem zjistoval vubec jak se to zpousti a ruzne pokus omyl tedkom hraji pro zabavu 5 den vkladam pouze na barvu stale stejnou zvedam po 1eu asi 1/2 hod denne a matematicky prumer za 5 dni mam denne v + 985kč jenomze je pravda jsou to pouze virtualni zisky.
zved
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Václav Černý 30. 11. 2011 16:07

Tak to si radsi par minut poklikej tady. A usetreny cas venuj uzitecnejsim vecem :D
Václav Černý
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 30. 11. 2011 16:45

Cri píše:Ok, klidne prijed, posedime par desitek minut a muzes koukat, jak hraju. Ale to neudelas, to jsem si pomerne jist.

Tak jo, zvedam hozenou rukavici. Kdy a kde?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Viktorius 30. 11. 2011 17:57

Opravdu zajímavé téma. Osobně jsem rozhodně zastáncem názoru, že na ruletě nelze z dlouhodobého pohledu vydělávat, protože matematika mluví jasně. Pokud někdo dlouhodobě vydělává nějakou zajímavou částku, pak má z mého pohledu pouhé štěstí, nic víc. A nemyslím si, že by to mohly zachránit nějaké fígle z podpůrnými sázkami. Ruleta je přeci čistě o náhodě a pokud je něco čistě záležitostí náhody, pak nelze vymyslet žádný systém, který by tuto náhodu porazil, žádný money management, disciplína apod. vám nemůže pomoct.
Srovnávat ruletu s burzou je jako srovnávat jablka se sluncem.
Koukání na to jak Cri hraje nic neřeší, když nepochopíme podstatu toho, jak hraje, aby vydělal. Kdyby npsal něco víc o svém systému, dalo by se o něm diskutovat. Jinak je další diskuze zbytečná.
Viktorius
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 30. 11. 2011 18:53

ke studiu bych rovněž doporučil film Derren Browna The system. Myslím, že je tam jasně ukázáno, jak to funguje.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 30. 11. 2011 21:18

S474N píše:
Cri píše:Ok, klidne prijed, posedime par desitek minut a muzes koukat, jak hraju. Ale to neudelas, to jsem si pomerne jist.

Tak jo, zvedam hozenou rukavici. Kdy a kde?

Jestli to bude v Praze, tak se rád přidám. Samozřejmě jen na čumendu.
Někde budu mít ještě zákaznickou kartu jednoho pražského kasina, kam jsem kdysi vyrazil s kamarádem ověřit naši teorii porazitelnosti rulety (naštěstí bez peněz, jen s tužkou a papírem). No, dospěli jsme k názoru, že to nebudeme zkoušet :).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 4honza 1. 12. 2011 12:30

Cri píše:Tim muj komentar k danemu systemu konci a ano - mate pravdu vsichni, do rikate ze na rulete nemuzete vydelavat - nemuzete ;)

Zkuste si celou diskusi ještě jednou pročíst. Na ruletě se dá vydělávat, vydělávají na ní hlavně kasina. Dokonce na ní vydělávají i někteří hráči, ale nejde to do nekonečna.

Diskuse byla také o tom, že neexistuje žádný dlouhodobý výherní systém.
Je to i jednoduché k vysvětlení. V každém spinu existuje nějaká pravděpodobnost, že hráč sázku prohraje (případně prohraje více než vsadil) - nelze totiž vsadit jistou výhru. Na rozdíl od burzy, pokeru či třeba mariáše je u normální rulety každý spin náhodný jev nezávislý na předchozím spinu. Takže se dá i spočítat, jaká je pravděpodobnost, že prohrajete při určítém způsobu sázení třeba po patnácti kolech.

Abyste dokázal opak, tak byste musel prokázat, že ruleta má buď nějakou paměť (číslo které padne závisí na tom jaká čísla padla před tím), případně nerovnoměrné rozdělení pravděpodobností vytočení nějakého čísla (které dokážete odhadnout).

Z té ukázky lze pochytit herní systém, akorát z něj není patrné, jak je systém nastavený na to, že třeba prohrajete dvanáckrát-patnáckrát ze sebou. Výše sázky je nutné zvyšovat a vždycky se dostanete k bodu, kdy nelze vsadit díky omezení na velikost sázky. Je sice lepší než martingale, prototože se tak rychle nedostanete k hranici maximální sázky - ovšem s určitou pravděpodobností se k téhle hranici taky dostanete a opět prohráváte.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Gigi 1. 12. 2011 15:31

Stránky lepší budoucnost jsou vyložený podvod, vše co je tam napsáno je lež. Jejich provozovatel jenom vydělává na hlouposti jiných díky provizím od doporučovaných kasín.

O tom, že Martingale nefunguje, asi nemusím lidem se selským rozumem vysvětlovat. Ostatním doporučím zamyšlení nad následujícím souvětím:

Při každém roztočení rulety je 49% šance, že padne červená, 49% šance, že padne černá a 2% šance, že padne 0. Představte si situaci, že padla 6x za sebou červená. A teď otázka: jaké jsou pravděpodobnosti při sedmém roztočení rulety?

Domnívám se, že odkaz na takovéto stránky je v rozporu s podmínkami tohoto fóra a měl by být odstraněn. Je si nutné uvědomit, že ty stránky nejpodlejším způsobem lžou a snaží se dotáhnou lidi k hazardu. A hlupáků, kteří tomu uvěří, se najde vždycky dost.
Gigi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SocPredator 1. 12. 2011 20:29

První dva odstavce na těch stránkách jsou z libovolného letadlového systému.

"Dnes mnoho lidí podniká přes internet. Mně tenhle způsob obživy vždycky lákal a tak jsem neustále vymýšlel způsoby, jak vydělávat peníze z pohodlí domova. Zkoušel jsem různé google reklamy, inzerci a tak podobně, avšak nikdy jsem tím nedokázal vydělat dost peněz, abych se tomu mohl věnovat takříkajíc na plný úvazek. Na plný úvazek u mě ovšem neznamená sedět u počítače osm hodin denně, ale být pánem svého času a věnovat práci mnohem menší část dne, než je tomu u obyčejného zaměstnání. Vždycky jsem hrozně rád cestoval, a pokud by se mi podařilo takový způsob najít, mohl bych pracovat odkudkoliv na světě a splnit si tím svůj sen o cestě kolem světa.

Nakonec se mi to povedlo! U počítače dnes netrávím déle než dvě hodiny a mému byznysu je jedno, z kterého koutu světa ho dělám. Proč to všechno vyprávím? Protože mnoho lidí je na tom dnes podobně, jako jsem býval i já a mají také své sny o lepší budoucnosti. Nechci si to nechat pro sebe, protože si myslím, že každý může zkusit své štěstí a třeba se mu podaří to co mně! Vydělávám z domova a jsem sám sobě pánem!"


Mám pocit, že jsem to nedávno zrovna četl u nějakého MLM. Jsou to stále ty stejné fráze. Tady je navíc dole diskuse, která to "podporuje", ale na to asi skočí málokdo.
:-)
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod Cri 1. 12. 2011 22:26

S474N píše:
Cri píše:Ok, klidne prijed, posedime par desitek minut a muzes koukat, jak hraju. Ale to neudelas, to jsem si pomerne jist.

Tak jo, zvedam hozenou rukavici. Kdy a kde?


8.12. v 9:00 Jablonec nad Nisou. Misto si upresnime dle toho, kde maji rozumnou wifi ;)
Kazdopadne max 2 na sobe nezavisli. Protoze kdyz prijede jen S474N, tak si dokazu predstavit ten komentar at uz bude vysledek jakykoliv - to uz tu jednou bylo pri vysledcich tradingu ;)
Cri
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 1. 12. 2011 22:47

Cri: a to na sobě nezávislí máme chápat jak?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Cri 1. 12. 2011 22:54

mikicz píše:Cri: a to na sobě nezávislí máme chápat jak?

Ze neprijede nejaky mistni dobrak rypal s kamaradem, ktery mu odkyve vsechno :D
Cri
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 1. 12. 2011 22:54

Tak uvolnuju svoje misto, do Jablonce se fakt nepotahnu. Myslel jsem, ze to bude nekde v civilizaci :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mikicz 1. 12. 2011 23:11

do jablonce nejedu, ale kdybys to chtěl předvést v Praze, tak by se zájemců nepochybně našlo dost.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků