Stiforp - celosvětově úspěšný projekt

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mana27 29. 10. 2011 15:09

Přátelé, narazil jsem na jeden internetový projekt, kde si budujete trvalý pasivní příjem. Dělám to chvilku a sype to celkem slušně. Jsem student VŠ a každá koruna dobrá. Můžete to mít i jako přivýdělek a je to dobrý i pro studenty. Stačí vám k tomu internet a chvilka času denně ze začátku, pak už to jede jako pasivní příjem. Peníze posílají každý týden a pak ještě navíc měsíčně. Pro celosvětový úspěch se to dostalo už i k nám do ČR a je to fajn věc. Zájemci napište mi zprávu, ozvu se a vše do podrobna vysvětlím. Přidávám ještě screen výplat.

P.S Není tu podmínka, že musíte nutně někoho zaregistrovat!!! Kdokoliv nový když se zaegistruje, spadá až na další volnou pozici, čili pod vás.

Celosvětově úspěšný internetový projekt STIFORP se už dostal pro jeho velký úspěch i do ČR. Jsem jeden z mála lidí, který s ním v ČR začínal a pokud se tedy zaregistrujete do mého týmu, budete mít dvojí výhodu. Ta první spočívá v tom, že můj tým roste mnohem rychleji, než ostatní týmy. A za druhé, jelikož jsem vysokoškolák, začal jsem to šířit ve škole. Z počátku se to rozjíždělo pomalu, ale poté, co se do mého týmu zaregistroval jeden pedagog, vytvořili jsme parádní návod pro nováčky jak být úspěšný. Pomocí tohoto návodu se vše hnulo velkým tempem kupředu a v současné chvíli již rozjíždíme čtvrtou VŠ.



Obrázek
mana27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 29. 10. 2011 15:49

A pak že nejde vynalézt perpeetum mobile...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SocPredator 29. 10. 2011 16:53

http://manager-stiforp.webnode.cz/registrace/

Tohle našel Google (a je to celkem srozumitelné - klidně to zcenzurujte, já mu reklamu dělat nechci, i když kdo nalítne, jeho problém), a chtějí peníze předem. Nebrat! Letadlo, dlouhodobě logicky nefunkční
:oops:
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 29. 10. 2011 21:41

Tomáš Marný píše:A pak že nejde vynalézt perpeetum mobile...

vynalézt jde... sestrojit a provozovat nikoliv...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mana27 30. 10. 2011 10:34

SocPredator píše:http://manager-stiforp.webnode.cz/registrace/

Tohle našel Google (a je to celkem srozumitelné - klidně to zcenzurujte, já mu reklamu dělat nechci, i když kdo nalítne, jeho problém), a chtějí peníze předem. Nebrat! Letadlo, dlouhodobě logicky nefunkční
:oops:


Jak můžeš napsat, že se jedná o letadlo, když o tom víš totální hov.. ty primitive. Pokud bys to snad dokázal, najdi si na googlu přesnou terminologii pojmů "letadlo" a "network marketing".

To je typický způsob myšlení dnešní populace. Místo toho, aby si zjistili, oč ve skutečnosti jde, raději plácnou nesmyslnej blábol a myslí si, jak jsou geniální.

Mám pro tebe jednu zajímavou otázku. Proč si myslíš, že už rozjíždíme čtvrtou VŠ a do projektu se přidávají i někteří pedagogové? To totiž znamená jednu věc. Buďto jsme divní my všichni a nebo ty sám:)

Tento projekt je označován jako takový mini podnikání. Každý začínající podnikatel musí vložil nemalý kapitál pro svůj rozjezd. Zde je to osm blbejch stovek. Není lepší těch pár stovek do něčeho zajímavého investovat, než vysedávat v hospě nebo utrácet za další nepotřebný kraviny? No ale tohle stejně spousta lidí nepochopí a pak celej život řvou, že nemaj na nic prachy.

A spousta lidí ve škole (VŠ) mi už dalo za pravdu, že je mnohem lepší se ten jeden měsíc omezit bez některých kravin, než se pak omezovat celý zbytek života jen kvůli tomu, že jsem zahodil šanci si vybudovat lepší podmínky pro život. A toto nejsou žádné stupidní oblbovací kecy. ČÍm je totiž člověk starší, tím více si tutu skutečnost uvědomuje. Časem to také pochopíš.

Pár lidí z tohoto fóra se mi již ozvalo a ty naučím vše, aby byli minimálně tak úspěšní, jako jsem já. Krom toho můj tým je nejrychleji rostoucí v ČR. To znamená, že i když nikoho nezaregistrujete, tak vám spousta lidí spadne z vrchu, což u jiných týmu tolik nehrozí.

Jinak jsem chtěl ale hlavně poukázat na jeden zajímavý článek. Tak trochu mi to hraje do karet , ale je to pravda.

http://www.novinky.cz/komercni-clanky/246278-ekonomicka-krize-nejlepsi-doba-pro-nastartovani-osobniho-byznysu-a-podnikani.html
mana27
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod X123 30. 10. 2011 11:19

Taky bych se snažil, kdybych byl na nějaký vysoký pozici v tomhle systému, tam je jasný, že i nějakej peníz přiteče... Ale teď? Kolik už to má pater, že...

(Až mě začneš urážet, tak jsem si o tom informace zjistil, získám spoustu "informací" za tisíce dolarů za mojí malou investici atd., ale je to stále dokola... Ty PR texty jsou poslední desetiletí stále stejný, jen se mění název společností... A odkazovat na komerční článek, jako zdroj informací, je skutečně směšný...)
X123
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 30. 10. 2011 12:08

Je to letadlo, to je jasné, ale co, lidé do toho jdou dobrovolně, je to jejich věc. :-)
ultima__ratio
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod swm 30. 10. 2011 13:48

mana27 píše:To je typický způsob myšlení dnešní populace. Místo toho, aby si zjistili, oč ve skutečnosti jde, raději plácnou nesmyslnej blábol a myslí si, jak jsou geniální.


Ja jsem si zjistil, ze Stiforp nabizi rozsireni pro webove stranky, za ktere si platis mesicni pausal. Muzes zaslat odkaz na nekolik webu tvych klientu, kteri tyto rozsireni pouzivaji? Rad bych je videl v praxi, hlavne toho cesky mluviciho pruvodce... diky.
swm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod audiobullys 2. 11. 2011 23:38

na tomdle letadle - pyramide se mi libi ze ti otroci padaj prej z nebe primo pod tebe. sakra to jsou inovace v tech pyramidovych hrach , neco jako ze ti litaj holuby primo do pusy.
slyseli jsme ze se poradaj pyramidy na globalni oteplovani, jini kseftuji i s aloe vera a slibujou za to mercedesy, za 6 L chtej tolik co shop na netu za 15 L a co lidi to prodava na aukru.
nekteri uz nevedi jak zduverovat podvod tak se ohanej profesory a VS. za chvili budou rikat ze i Vasek Klausu v tom jede s nima
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod SocPredator 4. 11. 2011 19:51

mana27 píše:Jak můžeš napsat, že se jedná o letadlo, když o tom víš totální hov.. ty primitive. Pokud bys to snad dokázal, najdi si na googlu přesnou terminologii pojmů "letadlo" a "network marketing".



"Zezačátku chvilka denně, a pak už to jede samo."
"Jsem jeden z mála lidí, který s ním v ČR začínal..."
"To znamená, že i když nikoho nezaregistrujete, tak vám spousta lidí spadne z vrchu, což u jiných týmu tolik nehrozí."

Jako ten divný jsem si dovolil vypíchnout pár slovních spojení. Kdybyste jako VŠ student hledal námět na diplomku... už 20 let je to pořád stejné ;-]
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod bart.homer 26. 12. 2011 14:57

Spousta lidí spadne z vrchu přímo pode mě.... To se nazývá binární mlm... Proč to ten údajný VŠ nenapíše rovnou a píše to pod pojmem "padáním z vrchu" ??? :roll:
bart.homer
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukas.Doskocil 26. 12. 2011 17:13

Protože spadl z višně :D

Tak on už rozjíždí 4.VŠ??? :hm Hmmm, tak teď nevím, jestli studenti VŠ jsou elita nebo jelita.
Lukas.Doskocil
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 26. 12. 2011 18:25

Když vidím, co studují děti mých bývalých spolužáků, tak jednoznačně to druhé. Obory naprosto k hovnu, po studiích je budou živit (nebo již živí) rodičové, ale hlavně, že mají vysokou školu...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xmart 26. 12. 2011 20:32

mana27:
Jestli jsem správně pochopil, měl by to být marketingový systém, který pomáhá prodávat výrobky firmy.

Proto několik otázek:

  • Kolik nových zákazníků přinesl tento systém Vaší firmě?
  • Za jaké období?
  • jen tak pro zajímavost v čem Vaše firma podniká?

Podle toho, tady co prezentuješ to opravdu vypadá jako letadlo, navíc binární systém - nemám žadnou kontrolu, proč má někdo úplně neznámí vydělávat z mé práce a přiživovat se? Raději odměním toho, kdo mi něco poradil zprostředkoval, nebo něco nového naučil?
Poznejte, jak fungují peníze a udělejte ty správné kroky k jejich ochraně.

Vyměňte své papírové peníze za OPRAVDOVÉ HODNOTY, nejlépe za AKTUÁLNĚ NEJVÍCE PODHODNOCENÉ hmotné aktivum - INVESTIČNÍ STŘÍBRO.
xmart
Mírně pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků