Dodavatel LQZ Opava

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Agramon 31. 1. 2009 10:20

Zdravim,
může prosím někdo poskytnou reference na tuto firmu? Především by mě zajímalo, jak funguje jejich systém na zprostředkovávání zakázek. Jedná se o paušálně hrazenou službu. Jakýkoli podrobnosti mě po telefonu odmítli sdělit, což mě dost odradilo, na druhou stranu by mě zajímalo jak to funguje, ale nerad bych kvůli tomu vážil zbytečnou cestu..

co myslíte? :hm

edit: jo a tady je ještě link www.lqz.cz
Agramon
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mikicz 31. 1. 2009 12:32

moc se mi to nezdá. už jenom to "Jakýkoli podrobnosti mě po telefonu odmítli sdělit" je podezřelý. protože pokud by neměli co tajit, pošlou ti to všechno mailem. Naopak, pokud se tě snaží za každou cenu dostat k nim, je to obvykle proto, že na místě tě jejich odbornci lépe zpracujou a nebudeš mít moc možností porovnávat s jinými nabídkami.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Agramon 31. 1. 2009 13:12

ano, mám z toho stejnej pocit..
Agramon
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod janaajaa 22. 2. 2012 14:14

Dobrý den, jak to dopadlo jste spokojený s dodavatele LQZ Opava. Taky mě telefonicky kontaktovali a nemám to k nim taky zrovna nejblíž a žádné informace mi po telefonu neřekli.Díky :-) :-)
janaajaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.batory 8. 3. 2012 11:57

Dobrý den, já jsem tu cestu vážil. Chtějí podepsat smlouvu a poplatek 18.000,- na rok s tím že Vám budou posílat zakázky, ale stejně tak všem ostatním a to že tvrdí jak shání pouze Vás v daném kraji je pouze lež. tak si udělejte obrázek sami. Podle mě je to jen rychlé vydělání peněz.
m.batory
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod janaajaa 8. 3. 2012 13:44

Děkuji za info.
janaajaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ernest2 22. 3. 2012 09:50

To jste před krachem, že vám to dali tak levně?Já jsem platil jednou tolik.
ernest2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cruella 22. 3. 2012 14:42

LQZ jsou lidi, kteří Vás doslova podvodně dostanou do svého sídla a poté se snaží Vás obrat o částku, tak říkajíc "podle ksichtu". Našeho ředitele navnadili tak, že na poptávkový server uveřejnili info, že poptávají stavební práce. Poté si jej po telefonu navnadili, že snad naše firma je jediná ta pravá a on se vydal se svým společníkem z Prahy do Opavy. Přivítal je ušmudlaný "manager" v jakémsi kutlochu, kde na ně vybalil, že za 47 tisíc budeme mít tolik zakázek, že se nezastavíme. Když po nich šéf chtěl seznam jejich zákazníků, řekl, že je to možné pouze po podpisu smlouvy a složení oné částky. Když po nich chtěl první zakázku, že si z ní onu částku odečtou, opět tudy cesta nevedla. Jak logické a vůbec ne podivné! Šéf se vrátil z Moravy nasxaný a dva dny s ním nebyl řeč. Ztratil celý den práce a to, že benzín není za korunu, není třeba připomínat. To vše proto, aby si poslechl jednoho "chytráka" a vypil kafe. Já bych se určitě této skvělé firmě vyhnula obloukem!!
cruella
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tozr 22. 3. 2012 19:20

Zdravím,
jsem četl ,že šéf byl naštvaný, že dal peníze za benzín.No tak to se na mě nezlobte, ale já projedu za kšeftama tolik peněz,že kdybych to měl každému vyčítat, tak nedělám nic jiného.
Dělám stavařinu a práci od nich mám. Sháním si svoje a od lqz doplňuju volné místa, ať mi chlapy nesedí jen tak.Je to každého věc, jestli něco zaplatí, nebo ne.Já platím i na výběrovce a bez dokladu.Jestli to nebude spíš alergie Prahy na Moravu ne?Jinak jsem dával něco kolem 40tis. na starosti mě má žena a kutloch jsem neviděl.Jediné, co mi vadí je to, že stavební matroš mají dražší, než nakupuju já.ale jinak jsem spokojený.Být váma, tak si možná rozmyslím co píšu, protože být tou firmou,tak vám jdu po krku za křivé nařčení.
tozr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 22. 3. 2012 21:57

tozr: jasne a jenom proto ses tady zaregistroval, abys nam to napsal. Jestli to spis ale nebude tak, ze s tou firmou ses angazovany na trosicku jine urovni, ze?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tutyn 23. 3. 2012 16:53

m.batory píše:Dobrý den, já jsem tu cestu vážil. Chtějí podepsat smlouvu a poplatek 18.000,- na rok s tím že Vám budou posílat zakázky, ale stejně tak všem ostatním a to že tvrdí jak shání pouze Vás v daném kraji je pouze lež. tak si udělejte obrázek sami. Podle mě je to jen rychlé vydělání peněz.


Dobrý den, tato společnost ve vedení s paní Ing. Bendovou nejsou nic jiného než podvodníci.
Zaplatil jsem částku 30.000,- Kč a neviděl jsem ani jednu zakázku kterou by mi tato společnost zprostředkovala.Je to vše jen podvod!!!!! Pozor na tuto společnost!!!!!
tutyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod citt 2. 5. 2012 15:25

Dobrý den,Dnes jsem byl v Opavě ve firmě LQZ dostal jsem stejnou nabídku jako tady některý klega 18000 Kč bDPH a smlouva na rok.Mohl by mě někdo říci nějaké zkušenosti s touto firmou. :--
citt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod valter 6. 5. 2012 22:55

Rád bych reagoval na kritické postřehy na firmu LQZ. Jsem již 7 let pravidelným účastníkem a smluvní partnerem společnosti LQZ, která sdružuje několik desítek či stovek aktivně spolupracujících firem v oblasti obchodu,výroby či služeb, Jak již předurčují jejich naprosto transparentní webové stránky ,jedná se o bartrovou společnost tzn. barter = směna.
Obchody popř zakázky se realizují peněžně ,ale taky částečně bartrovými body,za které se zpětně nakupuje materiál nebo služba. Díky tomu ,že lqz sdružuje firmy po celé ČR , rozšiřuje se i naší firmě trh a dostáváme se k zakázkáma obchodním partnerům úplně mimo naše regionální teritorium. Není to vždy jednoduché i proto ,že firmy si za celým systémem představují bezpracné získání zakázky až téměř ,,do kuchyně,, a nechtějí nést žádné riziko např dočasné bartrové prostředky na účtě. Co se týče ročních poplatků naprosto odpovídají možnostem realizace na trhu. Jsem sice obchodní firma ,ale osobně si myslím ,že na získání zakázky musí dnes každý majitel firmy obětovat mnohém vyšší částky a to úplně netransparentně! V minulosti jsem několikrát řešil složité obchodní situace a to i v lqz a vždy mně vyšel vstříct max. ochotný tým lidí. Samozřejmě , že nevždy se realizace obchodu podaří ku prospěchu klienta,ale to není nikde dané v jejich obchodních podmínkách. Navíc tím , že mezi sebou obchodují firmy pod smlouvou LQZ ,netendrují se zpravidla ceny tzn.že sice koupíte někdy o něco za vyšší cenu,ale na druhou stranu prodáváte za své ceny. V počátcích našeho působení , jsem byl rovněž nedůvěřivý,ale můžu potvrdit ,že za 7 let jsem protočil díky firmě LQZ solidní částku hotovostních i bartrových prostředků. Jejich záměr,možnosti realizace pro Vaše firmy nejde opravdu vysvětlit po telefonu,proto si Vás zvou na schůzku do Opavy, před pár dny jsem byl přímo řešit obchodní projekt na LQZ,kdy hledáme hlavně stavební firmy řádově v několika milionech pro výstavbu sociálních bytů. podronosti a kontakt: tesplus-lub@seznam.cz
valter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 7. 5. 2012 06:58

Opetovne co vyse, jenom kvuli tomuhlle ses tady registroval Lubomire? Tomu rikam opravdu nahoda.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Noclaf 7. 5. 2012 11:42

Firma ktera sidli v prizemnim baracku spolecne s dalsimi 48 fyzickymi a pravnickymi osobami http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJFND&Action=Search&PRESVYBER=0&PODLE=subjekt&ICO=&OBCHJM=&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&OKRES=3806&OBEC=Opava&CASTOBCE=&ULICE=Vrchn%ED&COR=30&COZ=&CDOM=86&VYPIS=1 ve me skutecne vzbuzuje velkou duveru.
A druha vec je, ze na strance s kontakty - svete div se - jsou telefony, ale ani jedno jedine jmeno. Cele obchodni oddeleni je jenom z telefonu a emailu. Na celych strankach vlastne nenajdete ani jedno jedine jmeno. Asi jsou na sebe hodne pysni.

A BTW - TES PLUS ze ktere ma byt Lubos vyse je uvedena mezi referenci, kde na LQZ peje chvalu. Coz vzhledem k siri zaberu spolecnosti ( od keramiky po PC ) taky nebudi uplne duveru.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků