Dodavatel LQZ Opava

Diskuse na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ernest2 7. 5. 2012 16:54

S474N se stačí podívat na tvé www.s474n.com/....si tam zavolej, domluv si schůzku a určitě z tebe budou všichni paf...a možná by sis měl hodně opakovat jednu větu z tvých www....Hloupost je cosi neochvějného. Všechno, co na ni útočí, na ní ztroskotá.
ernest2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 7. 5. 2012 17:30

ernest2: a proc bych si tam mel volat? Kdybych mel obvolavat kazdyho vola, tak nedelam od rana do vecera nic jinyho.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod valter 7. 5. 2012 19:40

Pro pána ,který se anonymně /jak jinak v dnešní době že?/schovává za hrůzostrašnou webovou stránku jenom dodám,že nejsem žádným rodinným přítelem firmy LQZ,ne vždy mně tato firma pokryla veškeré požadavky,ale pomohla mně rozšířit trh a zvýšit obrat. Ve zlínském regionu provozujeme elektro market se zaměřením elektro-domácí potřeby-dům-les-zahrada a proto tak široký záběr. Navíc jsme zaměřeni i na příležitostnou obchodní činnost spočívající v nákupu materuálu ve větším množství ,proto jednou keramika a jednou PC . mimo jiné PC techniku dodáváme do systému LQZ již od prvopočátku naší spolupráce s velkým bartrovým zúčtování,tzn ,že pokud má klient lqz nějaké bartrové prostředky na účtě za prodané zboží, může je u nás utratit za nákup PC nebo notebooku. ale dle Vašeho vyjadřování ,jsem pochopil , že o těchto věcech mnoho nevíte, spíš chcete někoho jen nesmyslně napadat.Pokud jste seriozní člověk,mile rád Vám vysvětlím,jak fungují bartrové obchody. Nejsem totiž jen členem LQZ ,ale i jiných bartrových společností.Proč nemají uvedené jména na webových stránkách netuším,ale běžně je neuvádí spousta firem a mám pocit, že kdykoliv volám na lqz ,vždy se někdo představí jménem , nebo Vám ne?
valter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 7. 5. 2012 20:31

valter: hruzostrasnou? :mrgreen: Na ten zbytek ani nema smysl reagovat, protoze jak funguje barter samozrejme vim a ta spolecnost mi proste a jednoduse moc seriozni neprijde - uz jenom tady tema souhlasnyma vykrikama jedincu, co se zrovna nahodou ted zaregistrovali.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Agramon 9. 5. 2012 00:28

Tahle lakýrna ještě jede? Je to už asi 4 roky co mě tahali do toho konspiračního bytu :D 47k/rok jak tady čtu, za službu typu aaapoptavka, nebo epoptavka je fakt moc :) zajímaly by mě skutečné reference od hejla, který to byl schopen dát.. tím nemyslím lqz zřízence, co si tu na každý příspěvek vytváří nový účet..
Agramon
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 9. 5. 2012 05:46

Me to pripomina jednu moji zkusenost pri seznamovani prostrednictvim firmu Seznamka Praha, viz diskuse zde: http://pauza.zive.cz/viewtopic.php?f=617&t=1126265
Taky slibovali hory i s horakama, samozrejme jsem se nenechal ukecat a kyvl pouze na nabidku "kdyz sezenete, zaplatim". A samozrejme jsem se nemylil. Nabidnute profily nejen neodpovidaly mym specifikacim, ale ony vubec nebyly nijak tridene, rada z nich neuplnych (napr. bez fotky), atd.
Osobne bych na takovou nabidku (tedy vy zaplatte xy penez a my se budeme snazit) take nekyvl. Pokud si firma veri, muze prijit s nabidkou provize z objemu zakazek, nebo neco podobneho.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vanmilan 12. 7. 2012 07:12

Dobrý den,
taky jsem navštívil firmu LQZ v Opavě, a to včera. Samozřejmě jsem si je našel na netu, a vzhledem k tomu, že působí od roku 1999, jsem měl jen mírné podezření. Chtěli po mě 24000,- Kč plus DPH za podpis smlouvy, která je k ničemu nezavazuje. Když jsem jim po hodině řekl, že ty prachy ode mne nedostanou, už ten pán pochyboval, co jsem to vlastně za firmu, a jestli by mě vůbec měli doporučovat, atd. Pokud by jim skutečně šlo o ochranu jejich firmy, tak by po mě chtěli reference,třeba i fotodokumentaci z našich staveb. Na můj návrh, ať za mnou přijdou s konkrétní zakázkou, pak jim smlouvu podepíšu, mi řekl, že tak to nefunguje. Nechci jim křivdit, třeba ten jejich systém funguje, ale beze mne.
vanmilan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dr._lukas 16. 7. 2012 16:54

Agramon píše:Zdravim,
může prosím někdo poskytnou reference na tuto firmu? Především by mě zajímalo, jak funguje jejich systém na zprostředkovávání zakázek. Jedná se o paušálně hrazenou službu. Jakýkoli podrobnosti mě po telefonu odmítli sdělit, což mě dost odradilo, na druhou stranu by mě zajímalo jak to funguje, ale nerad bych kvůli tomu vážil zbytečnou cestu..

co myslíte? :hm

edit: jo a tady je ještě link http://www.lqz.cz


V Opavě bydlím a tady tu šulínky ani neznám :-D
dr._lukas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vanmilan 17. 7. 2012 11:47

Po osobních zkušenostech, získaných přímo u LQZ bych do toho nedal ani korunu. Proč nechtějí přistoupit na provizní systém? Protože asi nic nemají. Za 17 let co podnikám, jsem je ještě nepotkal v nějakém výběrovém řízení.
vanmilan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanmilan 18. 9. 2012 13:47

Tak je to tady.
Včera mě volal nějaký pán z policie v Opavě, že šetří toho pána, který mě přesvědčoval pro vstup do systému LQZ. Jmenovat nebudu, ale je vyšetřován pro podezření ze spáchání trestného činu. Nevzpomínám si přesně jakého, ale to asi není podstatné. Podstatné je to, že asi dojde na jednoho podvodníka, který vymyslel jak přijít k penězům. Nebo si to myslel.
vanmilan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Debianus 16. 10. 2012 09:18

Mezinárodní barterový a informační systém LQZ nabízí moderním firmám a podnikatelům nový způsob obchodování
bez dlužníků
se zárukou zvýšení obratu
s úsporou Vašeho času
s možností přístupu k výhodným úvěrům našim klientům, na které naše banky neslyší
s novým stylem odměňování svých zaměstnanců


Do mezinárodního informačního barterového systému LQZ
může vstoupit jakákoliv firma. Nezáleží na velikosti ani obratu podniku. Systém LQZ Vám zprostředkuje výhodně malé i velké obchody. Nezáleží ani na odvětví, ve kterém podnik působí. Výhod systému LQZ využije stejně dobře výrobní podnik, obchodní firma nebo firma působící v oblasti služeb. V současné době je vynikajícím a jedinečným řešením, jak rozhýbat stagnující stavební a investiční činnost ve státě. Důkazem tohoto tvrzení je spokojenost našich klientů a jejich kladné hodnocení naší činnosti, viz. reference.


Účastníkem systému LQZ
se může stát jakákoliv právnická nebo fyzická osoba, a to uzavřením Smlouvy o vstupu do systému LQZ s příslušným oblastním zastoupením LQZ. Nedílnou součástí této Smlouvy jsou Obchodní podmínky, kterými se řídí veškeré dění v systému LQZ. Informace o oblastních zastoupeních a o jejich působnosti získáte prostřednictvím příslušné národní centrály LQZ, viz stránka kontakty.


Uzavřením Smlouvy
o vstupu do systému LQZ může účastník okamžitě využívat informační databáze počítačového systému JOKR, který na mezinárodní úrovni podporuje veškeré činnosti LQZ. Účastník je registrován v databázi a okamžitě jsou také registrovány jeho nabídky a poptávky. Účastník dostává pravidelné informace o obchodních příležitostech, které pro něj informační systém JOKR vyhledal.


Máte zájem čerpat dotaci EU ? Nevíte jak na to?
Naše firma připravila novou službu nejen našim klientům a to je žádost o dotaci EU – od zpracování projektu projektovým managerem, sepsání žádosti až po čerpání dotace. Pokud máte zájem, aby Váš podnikatelský záměr zaplatila dotace z Evropské Unie, obraťte se na Vašeho managera popř. na kontakty!

Vy potřebujete pouze nás a podnikatelský záměr.


FONDY EVROPSKÉ UNIE: 752,7 miliard Kč pro Českou republiku
Portál slouží jako rozcestník pro získávání komplexních a spolehlivých informací o fondech EU v České republice a je spravován Ministerstvem pro místní rozvoj, které vystupuje v roli centrálního koordinátora pro využívání fondů EU v České republice.


Co jsou fondy Evropské unie?
Fondy EU jsou nástrojem pro realizaci politiky hospodářské a sociální soudržnosti Evropské unie, která má za cíl snižování rozdílů mezi úrovní rozvoje regionů a členských států EU a míry zaostávání nejvíce znevýhodněných regionů. Česká republika se řadí mezi chudší státy Evropské unie a v období 2007-2013 může ke zlepšení životní úrovně svých obyvatel čerpat z fondů EU přibližně 26,7 miliard €, což je zhruba 752,7 miliard Kč. Pro srovnání: výše rozpočtu ČR pro rok 2007 je 1 040,8 miliard Kč. Podpora z fondů EU, kterou může Česká republika v období 2007-2013 čerpat, tak odpovídá 74 % státního rozpočtu ČR roku 2007.


Program rozvoje venkova
Oproti období 2000-2006 již pod strukturální fondy nespadá podpora konkurenceschopnosti zemědělství, lesnictví a rozvoje venkova. Tyto oblasti jsou financovány prostřednictvím Programu rozvoje venkova financovaného z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova (EAFRD). Podrobné informace o Programu rozvoje venkova se dozvíte na stránkách Ministerstva zemědělství.


LQZ rozšířila své služby o zprostředkování leasingové smlouvy . Jsme schopni zajistit financování vašich potřeb přes renomovanou leasingovou společnost a pokud nakoupíte u našeho partnera, možnost zaplatit akontaci barterem LQZ.
LQZ klientům nabízí : Finanční leasing (dopravní techniky, stavebních strojů, obráběcích strojů, strojů a zařízení, velkých technologických zařízení)
Dodavatelský leasing pro podporu výrobců a prodejců
Zkrácený finanční leasing
Leasingové operace pro klienty konsolidující podle jiných než českých standardů
Operativní leasing (zatím v přípravné fázi)
Splátkový prodej
Leasing nehmotných aktiv (software, patenty, licence, ochranné známky)

LQZ nabízí klientům leasingové financování těchto produktů: osobní a užitkové automobily
nákladní automobily
návěsy a přívěsy
autobusy
stavební stroje
vysokozdvižné vozíky a jiné manipulační stroje
zemědělská technika



Požadovaná dokumentace:
Právnická osoba Aktuální výpis z obchodního rejstříku
Rozvaha a výsledovka - za minimálně dvě předchozí účetní období + aktuální výkazy běžného období
Historie firmy s podnikatelským záměrem
Vyplněná žádost o leasing (osobní automobily, dopravní technika)

Osoba podnikající na základě živnostenského oprávnění nebo na základě zvláštního předpisu Aktuální živnostenské oprávnění
Výkazy o majetku a závazcích + o příjmech a výdajích - za minimálně dvě předchozí účetní období + aktuální výkazy běžného období
Kopie daňového přiznání (za minimálně dvě předchozí daňová období)
Historie firmy s podnikatelským záměrem
• Vyplněná žádost o leasing (osobní automobily, dopravní technika)

KONTAKTY
Opava, Vrchní 30/86,
(+420) 553 624 608


PRODUKTY - stroje, technologie a zdravotnická technika
LQZ nabízí klientům leasingové financování těchto produktů: stroje a zařízení
technologie
přístroje
informační a komunikační techniku
přístroje
zdravotnickou techniku
kogenerační jednotky a energetické zdroje
celky zařazené do 1. až 4. odpisové skupiny dle zákona o dani z příjmu



PRODUKTY - pojištění
Pojištění je nezbytnou součástí každé leasingové operace jako významná forma finančního zabezpečení v případě nahodilé škody.
LQZ klientům nabízí: výhodné podmínky pojistné ochrany díky rámcovým smlouvám s pojišťovnou Kooperativa a pojišťovnou UNIQA
rychlou likvidaci škody
administrativní podpora
akceptujeme individuální pojištění předmětu leasingu klientem u renomovaných pojišťoven. (Podmínkou tohoto individuálního pojištění je vinkulace pojistného plnění ve prospěch potvrzená pojišťovnou)



Za účast v systému LQZ
účastník platí roční účastnický poplatek, o jehož výši se můžete rovněž informovat prostřednictvím národní centrály LQZ. Tento poplatek se Vám však vrátí během krátké doby, možná již po uzavření prvního obchodu prostřednictvím systému LQZ.
Debianus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanmilan 28. 10. 2012 17:26

Přesto, že se tady otevřeně hovoří o tom, že LQZ jsou podvodníci, vyšetřování policií, stojí to někomu zcela jistě nezainteresovanému, aby za ně ztratil slzu.
vanmilan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 8. 7. 2013 15:51

To je pěkné. LQZ Czechia (nebo někdo, kdo se takto podepsal) požádal Google, aby toto téma odstranil ze svého indexu. Bez úspěchu:

http://www.google.com/transparencyrepor ... ns/e15.cz/
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 7. 2013 16:41

Chudáci. Oni si tady chtěli zadarmo dát reklamu a my jim takhle kazíme business :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod arog 5. 9. 2014 10:16

Dovolte abych Vám to s lQZ shrnul. (z vlastní zkušenosti)

v první fázi Vám naslibují hory doly, hromady zakázek (které už pro Vás mají aktuálně připravené) atd. Seznam u nich registrovaných firem, samozřejmě nikde neseženete, ani nedostanete k nahlédnutí (a to ani po úhradě domluvené částky)

Zaplatíte jim požadovanou částku (chcete-li vložíte peníze na svůj účet u nich vedený)... Každopádně to jsou peníze, které už nikdy neuvidíte. No a čekáte na slíbené zakázky. Několik měsíců se nic neděje... Když zaurgujete, že jste měli slíbené zakázky, dostanete 2 - 3 kontakty (poptávky). V mém případě nikdo z nich o nic nesháněl anebo byl dokonce překvapený proč mu volám...

Dobře, kšefty nefungují, řeknete si a chcete alespoň utratit peníze na "svém" - u nich vedeném účtě. Objednáte si nějaké zboží. Firma Vám připraví nabídku u které ve výsledku zjistíte, že si zboží kdekoliv na internetu seženete o 15 - 30% levněji. Takže Vám tedy nezbývá nic jiného od nich odejít anebo vše nechat plavat. V obou případech to znamená, že Vaše peníze na "Vašem" účtu tam už i zůstanou...

No a to je celé kouzlo věci, takže vzhůru do super-výhodného barterového obchodování... :-)))
Good luck.
arog
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků