Má smysl podnikat v Amway?

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod SP 16. 8. 2005 23:35

V tech 33% jsou zahrnuty veskere bonusy (vykonnostni, leadership, rubinovy, hloubkovy, smaragdovy, diamantovy, diamant plus, SIP a dalsi). Naopak v nich neni zahrnuta marze distributoru pri prodeji koncovemu zakaznikovi. Toto rozdeleni samozrejme plati pouze pro tzv. Core Line (tj. vyrobky firmy Amway).
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod SP 25. 8. 2005 08:30

Ja jsem tusil kdo jsi. Mozna sis ve svem obchodu vsiml 2 anonymnich navstev - to jsem byl ja. Podle inicialu me napadlo, ze to asi budes Ty :D
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod Návštěvník 29. 8. 2005 17:36

Auro, rada ti to vysvetlim, protoze neni olej jako olej. Chci ti m rict, ze nekdy vyrobci uvadeji na lahev ze je extra panensky ale neni tomu tak je michan z nekolika druhu oleju dohromady a tim se jeho cena snizuje. bohuzel na ceskem trhu je to mozne. rozdil tudiz nepoznas podle obalu ale podle barvy a chuti oleje. Velmi kvalitni olivove oleje maji jasne zelenou barvu a jsou jasne vyrazne ve vuni. pokud jde barva jen mirne do zluta nebo hure do hneda olej je michany. nejvalitnejsi oleje k dostani na ceskem trhu dovazi italska firma carapeli, coz je shodou okolnosti i spolecnost, ktera dela oleje amway. cena v maloobchode je kolem 300 kc za 0,5 l.
Autorka: analytik potravin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kujka 29. 8. 2005 17:48

tak to mas pravdu, motiv je jejich sen. chteji si ho jednou jit koupit. a ne na nej jednou zapomenout.
bublina od roku 1959? to je trochu dlouho ne? druha spolecnost celosvetove v produkci molionaru v dolarech ... asi na tom neco bude...
kujka

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 22. 9. 2005 23:12

Tak dneska jsem se pobavil :-)
Dozvedel jsem se se licence musi obnovit takze pry do konce zari kilo a do konce roku 1080 to me vice utvrzuje v tom ze se na to vykaslu :-)
Protoze tohle jsem nevedel, nikdo me to nerekl a dost me to pobourilo FUJ
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SP 23. 9. 2005 18:41

IcemanCZ píše:Tak dneska jsem se pobavil :-)
Dozvedel jsem se se licence musi obnovit takze pry do konce zari kilo a do konce roku 1080 to me vice utvrzuje v tom ze se na to vykaslu :-)
Protoze tohle jsem nevedel, nikdo me to nerekl a dost me to pobourilo FUJ


Tak to je mi Vas skutecne lito. Vy nedostavate Amagramy? Tam se o obnoveni pise cca od cervence. Vy čekáte, že Amagramy a veškerou korespondenci Vám jako nezávislému podnikateli bude firma Amway zasílat jen pro Vaše krásné oči za to, ze milostive udelate 0 (cti nula) bodu osobniho obratu? Že Vám povede zdarma Váš internetový obchod, povede Vám bodové účty atd.? A Vas to dokonce pobourilo? Zrejme jste si spletl toto podnikani se zamestnanim. Mozna bude pro Vas opravdu lepsi, kdyz skoncite. Pardon, Vy jste zrejme ani nezacal, takze vlastne ani skoncit nemuzete, protoze nemate s cim. :wink:
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 23. 9. 2005 20:29

SP ne me to jen zaseklo ze me o tom nikdo nic nerekl :D
a amagram ctu ale tohle jsem nejak prehlid :-)
ja jsem zacal ja jsem spokojen :-) jen me to proste vadi :-)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod soptik21 23. 9. 2005 23:16

IcemanCZ píše:SP ne me to jen zaseklo ze me o tom nikdo nic nerekl :D
a amagram ctu ale tohle jsem nejak prehlid :-)
ja jsem zacal ja jsem spokojen :-) jen me to proste vadi :-)


obnoveni je proste investice...
Vis kolik stoji licence na McDonalda? A na jak dlouho je? -a kolik myslis, ze bude stat jejich "obnoveni"?
Doporuceni:Delej pravidelne 100 bodu osobne a firma ti to "zaplati" v tom 310-ti korunovem bonusu :lol:
...nebo udelej vyssi odznak a tech par stovek te pak nevytrhne :lol:
"Nehledej příležítost, hledej trend."-najdi trend a příležitost přijde!
******
"Nedívejte se čím musíte projít, ale kam jdete." - B.Y.
******
"Vítězové nikdy nekončej a ty co končej, tak nevítězej." - D.Y.
soptik21
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 25. 9. 2005 17:29

Ja vim me je to jasne jen ted porad neco platim tak me to nas... :-)
JInak tu zaplatim bezproblemu :P
ale do te doby jeste sehnat par lidi :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dave01 7. 10. 2005 20:14

Chci se Vás zeptat.Říká vám něco firma LR cosmetics, nejspíš ano, ale teď k věci máte někdo, nebo jste slyšeli o lidech co prodávají jejich produkty jako parfémy apod., které se prodávají pod záštitou světových tváří, a to parfém michaela schumachera, borise beckera iana thorpa apod.Mám totiž možnost s tímto začít a jsou tam docela zajímavé výdělky, ale nevím jestli mám do toho jít, jestli jste o tom někdo slyšel?
dave01

Odeslat příspěvekod SP 8. 10. 2005 09:56

dave01 píše:Chci se Vás zeptat.Říká vám něco firma LR cosmetics, nejspíš ano, ale teď k věci máte někdo, nebo jste slyšeli o lidech co prodávají jejich produkty jako parfémy apod., které se prodávají pod záštitou světových tváří, a to parfém michaela schumachera, borise beckera iana thorpa apod.Mám totiž možnost s tímto začít a jsou tam docela zajímavé výdělky, ale nevím jestli mám do toho jít, jestli jste o tom někdo slyšel?h/quote]


Chcete radu? Neptejte se lidi, co to nedelaji a jen o tom slyseli. Od tech se totiz vubec nemate sanci dozvedet neco kloudneho. Zjistujte si informace od lidi, kteri se v tomto obchode denne pohybuji a jsou v nem aktivni. Jedine ti jsou schopni Vas zasobit hodnotnymi informacemi. V teto diskuzi byla spousta teoretiku a lze z ni snadno vycist, co Vam asi poradi clovek, ktery tento druh podnikani nikdy nedelal. Uvedu priklad: dejme tomu, ze se rozhodnete byt uspesny v lednim hokeji, ale nikdy predtim jste hokej nehral. Vas nejlepsi kamarad je Jaromir Jagr a ten Vam nabizi, ze bude Vas trener. Napadlo by Vas jit se poradit na internet s nekym, kdo o hokeji (mozna) neco slysel, nebo byste sel rovnou za JJ?
Jinak k Vami zminovane spolecnosti jen strucne. Firma jako takova prodava sve zbozi systemem MLM a je radnym clenem WFDSA, takze strach neni na miste.
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod Honza Zdeněk 19. 10. 2005 17:15

Že vás to všechny ještě baví, hádat se o tom, jestli je to dobrý, nebo špatný. Odpůrci i příznivci Amway si půjdou stejně vždy za svym. Konec konců Amway si může sama za to, že o tého firmě nechce půlka republiky slyšet. Nebo se snad zdá všem normální prodávat kosmetiku a higienické pomůcky za několik stovek, a např. sadu 27 000 hrnců za několik desítek ticíc? A někoho známého za každou cenu přesvědčovat a pak ještě obvolávat jeho kamarády také není normální. Ale pravděpodobně mají všichni v Amway velké cíle. Tak hodně štěstí, ať se jim také někdy ty iluze splní, i když o tom silně pochybuju.
Honza Zdeněk

Odeslat příspěvekod Honza Zdeněk 19. 10. 2005 17:21

Omlouvám se za ten údaj se sadou 27 000 hrnců, správně tam má být sada 27 hrnců.
Honza Zdeněk

Odeslat příspěvekod SP 19. 10. 2005 21:34

[quote="Honza Zdeněk";Že vás to všechny ještě baví, hádat se o tom, jestli je to dobrý, nebo špatný. Odpůrci i příznivci Amway si půjdou stejně vždy za svym. Konec konců Amway si může sama za to, že o tého firmě nechce půlka republiky slyšet. Nebo se snad zdá všem normální prodávat kosmetiku a higienické pomůcky za několik stovek, a např. sadu 27 000 hrnců za několik desítek ticíc? A někoho známého za každou cenu přesvědčovat a pak ještě obvolávat jeho kamarády také není normální. Ale pravděpodobně mají všichni v Amway velké cíle. Tak hodně štěstí, ať se jim také někdy ty iluze splní, i když o tom silně pochybuju.s/quote]

Baví :lol: :lol: :lol:

Mohu se jen zeptat, odkud čerpáte své statistiky? Mám teď na mysli Vaše tvrzení, že půlka republiky nechce o Amway slyšet. Kdybyste byl tak laskav a uvedl zdroj této informace, abych si já neinformovaný rozšířil obzory. Děkuji.

Píšete: "A někoho známého za každou cenu přesvědčovat a pak ještě obvolávat jeho kamarády také není normální."
Někoho přesvědčovat za každou cenu? A o čem? Aby si chtěl vydělat více peněz? Ale kdeže, to si vážně myslíte, že třeba já dělám?
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod xtreme 19. 10. 2005 23:16

Přijde mi trochu škoda, že spousta lidí nemá informace o firmě Amway, o výrobcích, zaměření firmy atd. Bohužel většina lidí ani nemá čas se nečim takovym zabejvat.
O výrobcích ať už se jedná o řadu SA8, LOC, DishDrops, by bylo apoň dobrý vědět, že jsou, ekologické, nezatěžují tolik přírodu., Nutrilite - přírodní potravinové doplňky.
Chápu sice, že spoustu lidí tohle nezajíma, ale jak sem řek, přijde mi to trochu škoda v dnešní době.
xtreme
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků