Síťový Marketing (nemoderováno)

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Michael Moder 8. 8. 2005 13:08

Chápete význam síťového marketingu? Chcete si vybudovat svoji obchodní síť? Znáte argumenty obsažené v knihách pana R. Kiyosakiho? Chcete mít pevné zdraví a finanční svobodu? Americká firma SUNRIDER přichází na český trh a nabízí seberealizaci každému z nás. Základní informace naleznete na: http://www.michaelmoder.com/?p=clanky&co=1121724416 . Ještě stále můžete být v první desítce čechů, kteří tuto síť začínají vytvářet. Pokud chcete být u toho, ozvěte se. Email: info@michaelmoder.com, http://www.michaelmoder.com
Michael Moder

Odeslat příspěvekod soptik21 21. 8. 2005 18:01

Michael Moder píše:Chápete význam síťového marketingu? Chcete si vybudovat svoji obchodní síť? Znáte argumenty obsažené v knihách pana R. Kiyosakiho? Chcete mít pevné zdraví a finanční svobodu? Americká firma SUNRIDER přichází na český trh a nabízí seberealizaci každému z nás. Základní informace naleznete na: http://www.michaelmoder.com/?p=clanky&co=1121724416 . Ještě stále můžete být v první desítce čechů, kteří tuto síť začínají vytvářet. Pokud chcete být u toho, ozvěte se. Email: info@michaelmoder.com, http://www.michaelmoder.com /quote]


Osobne argumenty, obsazene v knihach znam...,ale vam by prospelo precist si znovu knihu:Škola byznysu -v teto knize R.K. pise, at si "kazdy" najde firmu s nejlepsim skolicim systemem... :roll:

Co ja osobne ziskam, tim ze "budu" v prvni desitce cechu???
"Nehledej příležítost, hledej trend."-najdi trend a příležitost přijde!
******
"Nedívejte se čím musíte projít, ale kam jdete." - B.Y.
******
"Vítězové nikdy nekončej a ty co končej, tak nevítězej." - D.Y.
soptik21
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 21. 8. 2005 23:19

Takovych veci je rada
ale osobne jedine osvedcene je amway (bezohledu na kvalitu) pouze mysleno jako zabehnute ;]
Tak nevim nevim osobne bych tomuto moc neveril
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Hráč 23. 10. 2005 19:51

Robert Kiyosaki doporučuje síťový marketing jako jeden z druhů podnikaní. Je sice vstupem nejlevnější, ovšem mnozí očekávají peníze hned. Jsou však až po několika letech budování sítě, kdy nemáte téměř žádný příjem Pak je ale značný.. Většina lidí si ale myslí,že má prodávat,což dělá nerada. Proto skončí po pár neúspěších a pomluví MLM,ikdyž o něm nic neví.
Chcete-li si postupně měnit svůj pohled na svět financí a na možnosti investování a vůbec uspořádání vlastního finančního života,příjďte na seminář - hra Cashflow.
Praha 2, Máchova 15 - každý čtvrtek 16.30-19h, vstupné 50Kč
Objednávky na : jar.mlc@seznam.cz
Hráč

Odeslat příspěvekod Návštěvník 2. 11. 2005 17:39

Samozřejmě, že znám knihy R. Kiyosakiho. Píše v nich poměrně dost zajímavých věcí - od naprostých trivialit až po celkem hodnotné informace. Nicméně od R. Kiyosakiho také vým, že mnohem lepší si založit svůj vlastní byznis, než sloužit jako dojná kráva někomu jinému a zasvětit svůj život neustálému otravování svých kamarádů, kolegů a blízkých nabízením nesmyslných a nefunkčních přípravků, preparátů a zboží atd.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 2. 11. 2005 17:41

vím - no někdy už nestíhám :oops:
Návštěvník

Odeslat příspěvekod soptik21 4. 11. 2005 15:55

Anonymous píše:Samozřejmě, že znám knihy R. Kiyosakiho. Píše v nich poměrně dost zajímavých věcí - od naprostých trivialit až po celkem hodnotné informace. Nicméně od R. Kiyosakiho také vým, že mnohem lepší si založit svůj vlastní byznis, než sloužit jako dojná kráva někomu jinému a zasvětit svůj život neustálému otravování svých kamarádů, kolegů a blízkých nabízením nesmyslných a nefunkčních přípravků, preparátů a zboží atd.a/quote]


Doporucuji Vam si precist jeho knihy znovu, zda se, ze jste ho silne nepochopil.
Ve svych knihach pise, ze jsou 3 zpusoby, jak mit svou firmu:
1. Klasicka firma - Nutno mit $ na investici, mit napad, vytvorit system, ktery firmu a zamestnance udrzi v chodu a v rustu (pokud se takovy system nepodari vytvorit, je treba pocitat s "padem" a byt ochoten znovu zacinat - o tom R.K. take pise (3x zacinal)), byt pripraven pracovat s, nekdy, neochotnymi zamestnanci...apod.

2. Franchiza - Ma uz osvedceny a vyzkouseny fungujici system, ale naklady na porizeni licence jsou pomerne vysoke (McDonald - licence cca 3000000 resp. 10000000)

3. Sitovy marketing (MLM) - Stejne jako u franchizy ma fungujici a osvedceny system, ale investice jsou tak nizke, ze si je muze dovolit kazdy...

Pokud pisete, ze znate knihy od R.K. tak si prectete "znovu" knihu Skola byznysu, ktera cela pojednava o sitovem marketingu. :?:
"Nehledej příležítost, hledej trend."-najdi trend a příležitost přijde!
******
"Nedívejte se čím musíte projít, ale kam jdete." - B.Y.
******
"Vítězové nikdy nekončej a ty co končej, tak nevítězej." - D.Y.
soptik21
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar


Odeslat příspěvekod Premysl Tiser 7. 4. 2006 03:41

R. Kiyosaki zacal po odchodu od armady jako prodejce Xeroxu, kdy chodil ode dveri ke dverim a nabizel kopirky. Ziskal tak cenne zkusenosti pro jednani s lidmi a naucil se prekonavat svou ostychavost.
Zacnete vlastnim businessem, ale jak chcete nabidnout svuj vyrobek nebo sluzbu na trhu, pokud nemate zkusenosti ziskane na nabizeni vyrobku ci slzueb jinych, kteri Vam k tomu jiz pripravili veskere potrebne podklady, vzdelani apod.? Rekl bych, ze velmi tezko, a pokud nejste prirozeni talenti, Perun s Vami, chlapci...
Premysl Tiser
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lubyk 9. 5. 2006 10:35

mozna je pravda, ze vlastni bussines muze teoreticky byt lepsi. Ja osobne ale nemam zatim na to, abych nejaky rozjel. Co treba pouzit !kvalitni! sitovy marketing k ziskani financi, zkusenosti, know-how,... k budoucimu rozjeti vlastniho bussinesu? (co se tyce toho kvalitniho MLM, tak jediny, ktery takovy znam je podnikani spojene s Amway)
Lubyk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slavek69 15. 5. 2006 01:54

Multi Level Marketing je dost dobrý systém na to, aby Tě nastartoval a pokud budeš dostatečně houževnatý a pracovitý dotáhneš to v něm hodně daleko. Nikdo s těch lidí, kteří jsou dnes na pozicích regionálních a různých jiných ředitelů nezačínaly jinak, než právě tak, jak chceš začít Ty. Naučíš se práci v týmech, vedení týmů, obchodní psychologii, řeč těla a spousty jiných věcí, které zůročíš třeba i ve svém životě a podnikání. Žádný jiný systém Tě nevynese nahoru, tak jako MLM. Souhlasím, že Amway je jeden z největších MLM na světě, ale to neplatí pro ČR. U nás k tomu nejsou dosud dobře nastavené podmínky. Již před 10 lety jejich dealeři hlásali, že tady budou do 5 let katalogy zboží stejně tak silné, jako jsou ty v Německu, ale už je to dvakrát 5 let a stále nic. Jestli si chceš opravdu vydělávat peníze, musíš s nimi pracovat, Proto bych Ti doporučil se spojit např. s MS Quatro, OVB, SFP. Taky to nejsou nováčci. Všechny najdeš na netu. Navíc se chystá důchodová reforma a to bude taková pecka, že se to tady bude třást, to mi věř. Já ji zažil na Slovensku a lidi, co se toho chytli byli v balíku. Lidé se po ní začnou dělit na tři skupiny. Na ty kteří se někam zaregistrují jako pojištěnci, na ty, ktaří se do toho pustí a budou registrovat a na ty, kteří budou mít síť a ta bude registrovat. Tak už není na co čekat a je třeba začít pracovat a budovat síť. Jestli máš zájem vědět víc, ozvi se a něco vymyslíme. Taky už v tomto směru mám něco za sebou.
Slavek69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubyk 15. 5. 2006 15:11

to Slavek69: tak tak, vseobecny pohled na vec je absolutne v poradku. Je mozne, ze Amway neni v CR nejvetsi. Jen tak na doplnenou na VEBSU je asi 40000 polozek zbozi a sluzeb, takze se ani nedivim, zes na to nevidel katalog. Co se tyce nastaveni, tak muj nazor na vec je asi takovy, ze po pul stoleti zkusenosti a otevreni 85 trhu na celem svete asi uz vi, co maji delat a nastaveny to uz asi lepe byt nemuze.
Lubyk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pepik 16. 5. 2006 05:56

O sitovem marketingu se vzdy jako prvni dozvim, ze to neni pyramidova hra. A pritom v kazdem jejich planu se ta pyramida kresli a Vy take lakate lidi slovy "Ještě stále můžete být v první desítce čechů, kteří tuto síť začínají vytvářet". A vetsinou jejich produkty stoji za h@vn@, tedy pokud nejake vubec maji.
Pepik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod soptik21 16. 5. 2006 09:12

Pepik píše:O sitovem marketingu se vzdy jako prvni dozvim, ze to neni pyramidova hra. A pritom v kazdem jejich planu se ta pyramida kresli a Vy take lakate lidi slovy "Ještě stále můžete být v první desítce čechů, kteří tuto síť začínají vytvářet". A vetsinou jejich produkty stoji za h@vn@, tedy pokud nejake vubec maji. /quote]


Nakreslete si hiearchii firmy, kde pracujete nebo cele spolecnosti (např. policie, lekaři, vojaci apod.) a zjistite, ze "pyramidova" struktura je jedinny zpusob, jak efektivne ridit a vest lidi.
MLM a sitovy marketing, diky zpusobu odmenovani (a tabulce odmen), je schopen garantovat, ze si kazdy muze vydelat kolik chce a dokonce vice nez lidi "nad nim" - to se vam v zamestnani nestane :idea:
Do opravdu spravedliveho a feroveho MLM je jedno kdy vstoupite a pres to mate sanci na nejvetsi uspech z cele organizace - dokonce ja osobne jsem rad, ze mam celou radu lidi, kteri mi pomahali, nad sebou... Cilem MLM je nekomu pomoci k prijmu, pak vydelam i ja a profituji z dlouhodobeho hlediska :idea:
"Nehledej příležítost, hledej trend."-najdi trend a příležitost přijde!
******
"Nedívejte se čím musíte projít, ale kam jdete." - B.Y.
******
"Vítězové nikdy nekončej a ty co končej, tak nevítězej." - D.Y.
soptik21
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lubyk 16. 5. 2006 09:38

Cau, jestli te nekdo lakal tim, ze budes nahore, a tudis vydelas opravdu velke penize, tak to bylo nejake prachsproste letadlo. Soptik21 ma uplnou pravdu, ze jednim z hodne dulezitych poznavacich znameni feroveho MLM je moznost vydelavat si penize i vetsi, nez tvuj sponzor, prip. upline, proste ti nad tebou.
Lubyk
Návštěvník

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků