Splatkovy prodej na Czechcomputer

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 3. 2007 20:54

:D
Naposledy upravil anonymni dne 25. 1. 2008 01:21, celkově upraveno 1
anonymni

Odeslat příspěvekod glader 22. 3. 2007 09:46

Ahoj. Napisu svuj osobni nazor na vec: zadny uver pro tebe v zadnem pripade neni vyhodny. Nenech se zavlest v mladem veku do dluhu. Jsou i jine moznosti, jak si prinest svuj vysneny stroj co nejdrive domu.
Nejlepsi moznost je pohovorit si otevrene s rodici. Muzes si zapujcit penize v ramci rodini bez uroku s tim, ze castka bude automaticky odectena z tveho kapesneho. Popripadne se domluvit i na jinych moznosti.
Osobne vice doporucuji brigadu, kde si muzes poctivou praci na pocitac do dvou mesicu vydelat. A to naprosto bez stresu a v pohode i pri skole (po skole). Jedno odpoledne a vecer v tydnu a vikend a mas to doma za ty dva mesice.
Je to lepsi nez se zadluzit. Stejne by, pokud nemas prijem, musel nekdo rucit.
glader
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Raziel-CZ 22. 3. 2007 09:58

Souhlasím s glader. V žádném případě si nezvykej na úvěry. To, že budeš dva měsíce na PC vydělávat Tě bude perfektně motivovat a navíc za dva měsíce za 14.000,- Kč seženeš PC o detail lepší kvůli neustálým inovacím a slevám.

Jinak když odbočím. Nechci nikoho pomlouvat, ale u Czechcomputer bych si už nikdy nic nepořídil. Koupil jsem tam CD mechaniku a za rok a půl ji šel vrátit kvůli nečtení. A co myslíš, nebyla tam na šroubku nálepka. Vysvětlení a potvrzení od výrobce, že se tam tenkrát ještě u konkrétního typu nedávala jim nestačilo. Pak jsem koupil DVD-RW a po příchodu domů po rozbalení krabice jsem zjistil, že tam bylo něco úplně jiného a jak myslíš, že to dopadlo? To něco jiného jste si tam dal sám... Pokud můžu doporučit tak Alza.cz. Pokud však trváš na CZC, raději si vše po nákupu ještě v prodejně perfektně překontroluj a něco o výrobku přečti (nezapomeň pročíst fakturu cos vlastně koupil, srovnat čísla, atd.). To je odbočení od tématu, které ale může v budoucnu Ti zachránit tolik vydřené peníze z brigády.
ICT servis, datová analýza, poradenství investiční, rehabilitační psychologie, specialista na služby síťových mobilních operátorů.
Raziel-CZ
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 22. 3. 2007 12:03

Ona ta brigada bude asi opravdu lepsi, hledal jsem na netu a nic moc se ale neda sehnat. Jedine rozesilani obalek apod. jenze tomu moc neverim, nevypada to zrovna 2x duveryhodne. Nevi nekdo nahodou o necem v okresu Karvina? Pripadne muze byt i Ostrava.
anonymni

Odeslat příspěvekod Raziel-CZ 22. 3. 2007 13:06

Kdybys řekl Praha tak bych věděl, ale takhle bohužel. Napadá mě jediná dostatečná a to McDonald's. Já vím, je to bejkárna, ale co jiného?
ICT servis, datová analýza, poradenství investiční, rehabilitační psychologie, specialista na služby síťových mobilních operátorů.
Raziel-CZ
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Karel11 22. 3. 2007 19:07

ted me narychlo napada roznaseni letaku. A nebo brzo prichazi jaro. Poptat se u znamych co maji barak, jestli nepotrebuji s necim helfnout. KOlem domu je prace porad dost.
Karel11
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vladik 22. 3. 2007 21:20

Anebo dělat tazatele, pořád někoho scháněj, protože je to pakárna ale daj se na tom trhnout slušný prachy, když to umíšn já si tím přivydělávám, sice už jen když je pro mě nějakej projekt zajímavej, na ostatní jim kašlu ale ty vybraný jsou dobrý, dá se tak vydělat i 6 - 8 tisíc za den, ale to je pak o nervy. Projekty trvaj dýl, tak se to dá rozvrhnout na několik dní. Ale jak říkám, jsou různy projekty dotazování natvrdo neberu, ale dělám práce typu zajdu do obchodu, tam si něco koupím a zhodnotím chování prodavačů, čistotu prodejny, napíšu do dotazníku a hotovo. Jinak pokud se to PC nepokazilo celé, možná by se z něj dalo něco prodat, já měl doma hodně krámů co nepotřebuju, tak sem je prodal za málo, někomu to udělalo radost a já se zbavil blbostí. Zkus udělat výprodej nepotřebných věcí.
Vladik
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 3. 2007 01:15

U jake firmy to delas?? maji web a pobocku v ostrave?
anonymni

Odeslat příspěvekod Vladik 23. 3. 2007 07:21

Je to Synovate pobočku maj v Praze ale v krajích maj svý koordinátory myslím. Problémem je že na každý školení se musíš dostavit osobně ale proplácej cestu tam i zpět + něco za školení. Stránky maj http://www.synovate.com
Vladik
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků