poradce okres Vsetín

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mardon 11. 1. 2008 07:42

Dobrý den,

chtěla bych si trošku optimalizovat svoje finanční úspory. Jelikož jse v této oblasti úplný nováček, hledám nějakého solidního finančního poradce. Nejelépe okres Vsetín.

Předem děkuji za případné tipy.
mardon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Czulibrk 11. 1. 2008 20:22

Dobrý den,

před nějakou dobou naše rodina řešila podobný problém. Po dlouhých peripetiích s nekompetentními poradci, kteří na nás stále neměli čas, nám známý doporučil pana Radima Trčálka. S jeho službami jsme konečně spokojeni... je to mladý, velice vstřícný a otevřený člověk, který se orientuje ve světě financí, a především nemá problém s investicí času do svých klientů - vše vysvětlí, zařídí, někdy i víc než je jeho povinností :D Pracuje oficiálně pro Raiffeisen finanční poradenství s.r.o., ale součástí jeho portfolia jsou služby většiny finančních institucí působících v České republice, takže vždy dokáže nabídnout pro klienta nejvýhodnější řešení na trhu... a o to přece jde.

Kontaktovat ho můžete na mailu radim.trcalek@seznam.cz nebo telefonu 732 789 988, pak si s vámi asi dohodne schůzku ve své kanceláři přímo ve Vsetíně.

Přeji hodně zdaru a nezapomeňte pozdravovat :)
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mardon 12. 1. 2008 12:08

Děkuji za informace a nevíte jestli investuje i prostřednictvím akcií?
mardon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Czulibrk 12. 1. 2008 15:39

To vám přesně neřeknu, do akcií neinvestujeme. Jsem ale přesvědčený, že vám bude schopný pomoci i v tomto směru... nejlépe se tedy obrátit přímo na něj :)
Olé!
Czulibrk
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Premysl Tiser 16. 1. 2008 00:55

mardon píše:Děkuji za informace a nevíte jestli investuje i prostřednictvím akcií?c/quote]

Na Moprave pusobi Kromerizska spolecnost KZ Finance. Poradce maji le po cele republice. Spise nez primo akciim se ale venuji investicnim certifikatum a dalsim derivatum. Ale to take neni k zahozeni. Zvlast v dnesni dobe nervozity na trzich muze byt zajimave koupit spice diskontni certifikat na akcii (ci kos akcii), nez akcii samotnou.

Co se tyka akcii, treba Fio mi pravidelne zasila sva doporuceni a aktualni buylist jen za to, ze jsem se zaregistroval na jejich strankach. Najdete analyzy atd. Podobne mi chodi info z brokerjetu Ceske sporky. Poradenstvi v teto oblasti poskytuji spise makleri. Jenze ti uprednostnuji kratsi obchody ci investice, protoze obvykle ziji z marzi z provedenych obchodu. Nakup akcii na dvacet let jako "duchodove sporeni" je moc nepotesi... ;-)
Ekonomicke poradenstvi pro male a stredni podniky, transformace a prodej firem, poradenstvi pro obce, mesta, kraje a statni spravu, vyberova rizeni, kofinancovani k fondum EU.
Premysl Tiser
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků