AVOX

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Slávek 21. 12. 2007 04:31

Já Osobně: Jistě že je zbytečné přenášet číslo, jsou s tím starosti, trvá to a člověk musí lítat po čertech ( v případě TM a VF, u O2 stačí plná moc a jinak nic), u mě ještě nikdo nechtěl přenést číslo, já v tom nevidím žádný problém, své číslo jsem taky vypnul ze dne na den a nic se nestalo, prostě mě všichni volají na nové číslo, stačí si do hlasovky hodit hlášku: mám nové číslo to a to. A pokud to má někdo na podnikání a má vizitky, reklamu na autě nebo kdekoliv jinde, tak si ty 3 stovky bez problémů zaplatí, určitě se mu to vyplatí, jinak nevím proč by to dělal. Samo že PAC není potřeba při převodu od O2, jen od ostatních, nemám s tím zkušennosti, ale zeptám se a dám vědět jak to doopravdy je s přenosem od O2, ostatní se platí určitě.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 21. 12. 2007 09:58

Slávku ty možná vidíš přenos čísla jako zbytečnou věc, pro tebe je třeba jednodušší rozdat nové číslo svým známým, ale pro spoustu lidí je to přesně naopak. A ten způsob jak ty popisuješ je nákladnější v tom že po nějakou dobu provozuješ obě čísla po kterou za obě čísla platíš. A pokud číslo rušíš (paušál) tak je to stejně náročné jako ho přenést jinam, kde je to zase stejné jestli smlouvu uzavíráš s novým nebo přeneseným číslem. Teda zřejmě s vyjímkou Avoxu.
Já sám mám osobní zkušenost s přenosem čísla Vodafone > T-Mobile.
...
Michal P
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slávek 21. 12. 2007 16:50

pro spoustu lidí je to právě zbytečné, já nikomu číslo nedával, každý si ho vyslechl na starém tel. čísle, asi 500 čísel, jak jednoduché. Zrušení paušálu je jednoduché a není problém to šoupnout na předpĺacenku a 2x to nic nestojí.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Já Osobně 25. 12. 2007 17:21

Jen krátce pro SP, který sice napsal sáhodlouhý příspěvek nabitý argumenty, ovšem o věci, které jsem zmiňoval ve svém příspěvku se jen lehce otřel. Nemám chuť ani náladu se rozepisovat, tak polopatě:
Porovnával jsem viAvox a TMT Czech, ne viAvox a Amway. Jasně jsem to napsal, připsal doušku, že bonusy a body a prodlužování členství neřeším, že jde jen o srovnání viAvoxu a TMT Czech.
A za další: Je skutečně smutné, že nedokážete pochopit, že telekomunikační služby se bohužel nedají prodávat jako prací prášky, hrnce nebo pasty na zuby. A teď neřeším podmínky prodeje, jen ten fakt, že to prostě nelze.
Já Osobně na Amway nijak neútočím, mám toho plný barák (:mrgreen:), ale některé Vaše "argumenty" a překrucování faktů mě znechucuje (porovnání viAvox tají-špatné, TMT tají-správné; proč neprodáváte telekomunikační služby mimo síť stejně jako my jednoduše prodáváme prášky na praní a pasty na zuby atd...).

Já Osobně 8)
Já Osobně
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SP 25. 12. 2007 18:02

Ja Osobne: Take Vam preji stastne a vesele Vanoce. :wink: :D

P.S.: Jak jsem slibil, nebudu odpovidat, necham to tak.
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod jihra 9. 1. 2008 19:34

S474N píše:vpe: to sice ano, nicmene jde o to, ze podbizeni lidem za kazdou cenu (tzn. treba jejich "kupovani" za VOX) dle meho nazoru neni vhodnou metodou. Pokud nechces lidem vysvetlovat a investovat do nich cas, najdi si jednoho nebo dva sikovne kluky, co to budou delat na sebe (a predevsim za tebe).

Já se živím jako pojišťovací agent a z praxe mohu konstatovat, že přemlouvat někoho opravdu nemá cenu. Prostě potenciálního klienta seznámím s nabídkou, odpovím mu na jeho dotazy a pak už záleží na něm, zda do toho půjde nebo nepůjde - a tak to funguje u pojistek i u Avoxu. Moji nabídku musí klient chtít, pokud ji nechce, tak mu ji nenutím, stejně by to bylo k ničemu.
Ať žije lehokolo a heavy metal.
jihra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 21. 1. 2008 21:02

[quote="Slávek";4000 vrataná kauce, 990,- záloha na volání, rušit účet, to by udělal snad jen dement, ale může ti ho zrušit firma při neplnění smlouvy, stejně jako u tvý partaje. /quote]

Při zrušení se ti započte ta kauce 4000.

Pokud už máš kauci zpět u sebe doma (to už ti ale budou chodit i pravidelné finanční odměny), tak nevím, jaký důvod rušit, můžeš zrušit všechny SIM (když budeš volat jinde) a účet nechat aktivní a jen inkasovat peníze :-)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč bonus
<- Investown bonus 500-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni až 11%)
<~ Allegro CZ 200 Kč za reg, 5 doprav zdarma a od 2. do 8.10. je tam slevovy kupon 300,-
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slávek 21. 1. 2008 22:19

V podstatě jsi napsal to samý co já, já ještě kauci zpět nemám, ale prachy už chodí, teda zatím drobný, ale i volání zdarma je OK. :mrgreen:
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 21. 1. 2008 22:27

Jo, me taky chodi prachy, jsem si vypnul upozorneni SMS aby mi to porad nepipalo kdyz prijdou penizky :-)

SP - dobry :-)

Moje otazka: vy muzete volat s TMT, i kdyz nejste a nechcete byt clenem zadnych hasicu, zelezaren a amwayu?
odpoved: nemuzete (volal jsem s TMT).

Moje otazka: muzete vydelavat na tom, ze nekomu doporucite vase vyhodne volani, ktere se vam osvedcilo?
odpoved: nevim ....

Na clenskem webu je zvereneno osvedceni CTU. Jinak to je pravda, to muze byt osvedcen kazdy starsi 18 let, chodi mu pak kontroly a buzerace atp.

A ted pozor, kolik je za reg. jednoho zaplaceneho (tedy telefonujiciho) clena? V prepoctu je to necelych 47 Kc, v pripade, ze pracujete (tedy ze jste zaregistroval nejmene 2 lidi, ale spise vice lidi). Tohle urcite neni letadlo, ze? K vyplaceni 47 Kc (spolu s financnimi odmenami) musite projit skolenim a delat B (ja tomu rikam radsi byznys, ne budovatel), tedy byt aktivni clen, v klasickem pojeti dealer. Pro definici letadla nahlednete zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Pyramidov%C3%A1_hra

Pasivni clen (telefonista) nemam duvod nekoho "lakat", ale ma moznost ho zaregistrovat, kdyz se mu sluzba libi. Ale muze delat aktivne a nasledne az bude mit vydelano, prejit na B a vybrat provize. Ale pasivni clen bez skoleni to nikdy nepochopi zcela, obchodni i provizni model pochopite az po skoleni a nejakych praktickych pohybech na vasem uctu. Bohuzel demo neni.

Vstupni poplatek 1000 Kc bez DPH je za "aktivaci" a praci a postovni vylohy provozovatele (zasilani SIM, telefonu, smluv" a nejaky zisk. Kdo nemuze nasporit 1000, at dal dobiji predplacenky...

Urcite tato startovni castka nedotuje "levne telefonovani", ktere je levne jen ve srovnani z normalnimi tarify a pro normalni lidi, ve velkem levne neni a obsahuje marzi, na ktere kazdy aktivni muze nadale participovat. Kdo pracuje u CEZu nebo jinych firem, tak vi, kolik ve skutecnosti stoji tel. sluzby, kdyz tech cisel mate desetitisice.

Asi bych to srovnal takto - TMC - veskery zisk berou oni. Avox - vetsinu prace delaji clenove (zejmena overeni lidi a jejich dokladu, zadavani udaju do systemu), no a nekde se ty penize projevit musi.

System je nastaven tak, ze jen malo jednotlivcu vola levneji primo s operatorem (vetsinou retence a je tam min. plneni treba litr) a to jeste ne vzdy, tady neni zadne minimalni plneni a zadny operator toto bez dalsich zavazku nenabidne. Protoze operator plati spousty pobocek a zamestnancu atp.

Takze v tom nehledejte chyby jen proto, ze neco mate a platite vice (poripadne vydelavate jinde-amway- a spolu s tim mate dobre telefonovani. Anebo pokud platite za telefonovani mene, bez minimalniho plneni (ale bez dalsich podminek odberu amwayu a dalsich) tak me kontaktujte SZ to me zajima.

Jo a proc musite byt clenem? No protoze VPN je dovoleno vyuzivat dle podminek operatora pouze pro zamestnance, spolupracovniky, ze :-)) A take proto, abyste mohli zaregistrovat dalsiho clena, tohle neni prodej nejakych saponatu, pri prodeji sluzeb je treba overit druhou stranu...

Jestli nekdo ma strach riskovat 1990 Kc (z toho je 800 na volani), no tak to asi nema moc velke ucty za telefon a pro system je stejne nezajimavy (nic moc systemu nevydela), ja znam jednotlivce, co provolaji 3000-7000 Kc ... tam je spis problem ze tihle lidi nemaji zas moc cas tohle resit :)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč bonus
<- Investown bonus 500-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni až 11%)
<~ Allegro CZ 200 Kč za reg, 5 doprav zdarma a od 2. do 8.10. je tam slevovy kupon 300,-
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 21. 1. 2008 22:44

vpe: v zasade si srhnul to, co zde jiz bylo nekolikrat receno. Bohuzel nekteri jedinci proste nechteji rozumnet faktum a stale si jedou tu svoji jako kolovratek.

Slavek: pochlub se, kolik mas bodu v kariere.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slávek 21. 1. 2008 23:20

jen 300, ale udělal jsem je sám za 2 měsíce, většinou za T, ostatní porád chrápou, ale začínaj se probouzet. Mám prašule hlavně z provolání, 2 kroky měsíčně, lepší než nic. Zatím nemám nikoho, kdo by se zaregistroval a nezaplatil. A jak ty? Ještě ta slíbená odpověď: při přenosu čísla od O2 se nic neplatí nrbo aspoň já nic neplatil.
Naposledy upravil Slávek dne 21. 1. 2008 23:24, celkově upraveno 1
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 21. 1. 2008 23:22

Slavek: no ja trosicku vic, ale asi jenom o rad :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slávek 21. 1. 2008 23:27

To už je pěkný, já mám napravo jen 20zaplacených z 45 a nalevo 13 ze 13. Do konce roku mám plán 50 G1.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 21. 1. 2008 23:38

Slavek: pri prenosu od O2 - kdy jsi prenasel? Plati se az tusim od 2. listopadu tedy kdy jsi objednaval prenos? Vyslovne jsem se ptal.
A jak jsi k tomu prisel, kdo te regnul? :)

ps: Oni jsou schopni nauctovat se zpozdenim klidne 4 mesice, stejne jako aktivaci :) Nicmene je to pakatel, 300 Kc, nebo ne?
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč bonus
<- Investown bonus 500-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni až 11%)
<~ Allegro CZ 200 Kč za reg, 5 doprav zdarma a od 2. do 8.10. je tam slevovy kupon 300,-
vpe
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slávek 21. 1. 2008 23:41

teď, 11 ledna, jinak mě o ty 3 stovky nejde, spíš o info ostatním.
Jinak já si napsal mail na firmu a oni mě nakontaktovali na jednu zdejší panimámu.
Slávek
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků