Má smysl podnikat v Amway?

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod KubaPa 28. 2. 2008 11:46

SP píše:
KubaPa píše:SP: I inteligentního člověka bohužel jde zblbnout natolik, že nejen že koupí předraženej výrobek, ale ještě si bude libovat, jak ušetřil díky tomu, že koupil extra kvalitní zboží...v/quote]

Vskutku usmevne vysvetleni toho, proc jsou zakaznici s nasimi vyrobky spokojeni. Ja opravdu nevim, co bych dodal. Takze u nas jsou podle Vas zakaznici tak zblbli, ze udelali ze znacky Nutrilite nejprodavanejsi znacku na svete. Jsou zblbli natolik, ze Artistry patri mezi nejprodavanejsich prestiznich znacek na svete. Jsou natolik zblbli, ze firma Amway/Alticor patri mezi nejvetsi soukrome firmy v USA... Tak nevim, ale mam pocit, ze chyba bude nekde jinde. A s tim priznanim chyby jste to trefil. Je to pro Vas asi opravdu tezke, kdyz uz nemuzete argumentovat proti klinickym studiim a dalsim faktum, ze se musite snizovat k urazeni nasich zakazniku, ze? Co takhle priznat, ze jste to Vy, kdo slapnul vedle? :lol:

Já neřekl, že to tak je v případě Amway, nejsem akreditovaná zkušební laboratoř, abych mohl objektivně srovnávat kvalitu. Bylo to myšleno tak, že to, že zákazníci výrobky houfně nevracejí NEMUSÍ znamenat, že jejich kvalita opravdu stojí za jejich vyšší cenu. Tedy že neberu váš předchozí argument jako pádný, nikoliv, že to, co se snažíte tímto argumentem podpořit není pravda - to je podstatný rozdíl. Teď už snad vidíte, že jsem vaše zákazníky nijak nenapadal.

equote="SP"]
KubaPa píše:vycházím z toho, co si pamatuji o testu, který jsem viděl někde v novinách...
KubaPa
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod marvertin 28. 2. 2008 13:07

SP píše:
marvertin píše:To není pravda..../quote]
Dam zde konkretni priklad: v unoru udelate os. 200 B.h. a skupinove 800 B.h. (6%). 10 B.h. z toho je za vec, kterou v breznu vratite. Dejme tomu, ze v breznu udelate obrat skupinove 900 B.h. a osobne z toho mate 250 B.h. Protoze jste vratil vyrobek za 10 B.h., budete mit skupinove ve vysledku 890 B.h. a osobne 240 B.h.
Za mesic unor Vam firma vyplatila za dany vyrobek provizi 10B.h. x 6% x 40Kc = 24 Kc. Za mesic unor Vam snizi odmenu o 10B.h. x 6% x 40 Kc = 24 Kc. Cili nula od nuly pojde.
Vzpominam si, ze drive to fungovalo tak, ze pri vratce zbozi byl distributorovi nauctovan poplatek ve vysi cele provize, kterou firma vyplatila. Dnes tomu tak neni.

Příklad je příliš zidealizovaný. Jak to bude vypadat, když ve Vašem případu v březnu udělám nula bodů, skupinově i individuálně?
marvertin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Matik 28. 2. 2008 13:24

V takovém případě Vám firma nevyplatí nic, ale odměna se sníží vašemu sponzorovi. Je to jednoduché, body jdou všem nahoru, stejně tak odečítání bodů platí pro všechny nahoru. Takže ty body odečtou nejen Vám, ale všem lidem ve vzestupné sponzorské linii.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SP 28. 2. 2008 13:27

KubaPa píše:To je možné, já vycházel z toho, co jsem měl k dispozici, tedy výsledku testu a vysvětlení distributora. Pokud se od té doby změnilo složení, snížila doporučená dávka a cena a distributor, jehož vysvětlení jsem slyšel se mýlil nebo lhal, může být samozřejmě vše jinak. Jistě ale pochopíte, že vás jako distributora nemohu brát za nezávislý zdroj informace o tom, že je dnes nový produkt opravdu ve výsledku levnější při stejné nebo vyšší účinnosti... Ale samozřejmě nebudu tvrdit, že se mýlíte, prostě nevím.
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 28. 2. 2008 13:39

Nejde tady o to, zda ma nebo nema poradne pravniky. Kdyby vsichni pravnici meli stejny vyklad zakonu, pak nebudeme potrebovat soudy, aby rozhodovaly o tom, kdo ma pravdu. A ano, v dobe, kdy firma expandovala na kanadsky trh, to opravdu byla "garazovka". Amway opravdu zacinala v garazi. :lol: Takze v tomto jste hodne vedle.

Kazde zacatky jsou tezke. Ovsem firma Amway je prekonala a kouknete se na situaci dnes - pusobi ve vice nez 85 zemich sveta a zastupuje ji jedna z nejrenomovanejsich pravnickych spolecnosti Brinks Hofer Gilson & Lione.


Predevsim se mi zda, ze hodne vedle jste vy. Danove podvody (chcete-li nesrovnalosti) byly v Kanade predevsim za roky 1977-1980, kdy firma Amway jiz davno nebyla zadna garazovka. Vy to nazyvate chybou, ja bych to vzhledem k rozsahu veci nazval obrovsky danovy podvod. V kolika zemich pusobi s tim nema zadnou souvislost a zrovna ne vsude se ji dari.
Ve Velke Britanii je napriklad ve velkych problemech a hrozi zavreni jeji pobocky diky svym obchodnim praktikam

http://business.timesonline.co.uk/tol/b ... 934217.ece

To, ze firma Amway, potazmo Quixtar potrebuje dobre pravniky je jasne. Pocet zalob na tuto firmu je opravdu veliky, tady to spocetli za jedno obdobi na 25 za mesic:

http://www.amquix.info/aus/suits.htm

Dovolim si z toho clanku ocitovat jednu vetu:
These lawsuits indicate a long-standing pattern of unethical, abusive behavior on the part of Amway and its distributor organizations.

Prelozeno: Tyto soudni pripady ukazuji dlouhotrvajici profil neetickeho a podezreleho chovani na strane firmy Amway a jeji distributorske organizace.

A koneckoncu, ja jsem tu prece jasne priznal, ze firma Amway udelala chybu - a zaplatila za ni. O nejakem omlouvani tedy nemuze byt rec, takze mi prosim, nevkladejte do ust neco, co vzniklo ve Vasi hlave.


Ano, vy a firma Amway to budete do konce veku nazyvat chybou, ostatni by to proste nazvali velky podvod. V tom je prave to omlouvani a relativizovani dane skutecnosti.

Ano, souhlasim. A zamyslel jste se nad tim, proc zde nejsou ti zalobci? Neni to treba proto, ze by nas nikdy nenapadlo zalovat nekoho proto, ze jsme sami byli takrikajic "blbi"?


U nas je to dano predevsim nizkou duverou v soudy, v devadesatych letech to byla i nizka vymahatelnost prava diky deravym zakonum. Pocet zalob proti firmam okolo Amway je myslim dostatecny ve svete, pokud se z nich firma Amway nepoucila, jiste k nim dojde i u nas.

Hledam, hledam, ale nejak Vam z odpovedi vypadlo, co je to to, cim pani Grossova drzi v sachu Vaseho rodinneho prislusnika, ze byl nakonec donucen s ni spolupracovat v Amway. :wink:


Ted nevim, zda chcete pouzivat manipulaci nebo nerozumite psanemu textu. Nikde jsem nenapsal, ze by muj rodinny prislusnik byl v Amway. Pouze kdyz byl vypovidat jako svedek u dopravni nehody, tak mu byla tato "spoluprace" nabizena policistou ve sluzbe.

ze jsem zde preci jasne napsal, ze Sarka Grossova je na urovni Rubinoveho NVP. Vy jste byl ten, kdo prisel s Diamantem. Evidentne tedy pro Vas tedy mezi rubinem a diamantem neni podstatny rozdil. Tak jsem se proste zeptal, jak se z rubinu da udelat diamant. Ale jestli jsem se Vas tim dotknul, pak se Vam hluboce omlouvam. A ta omluva je bez smajliku.


Ano, uprimne receno se neorientuji v systemu hodnoceni Amway, pro pochopeni principu to neni nijak podstatne, zda se to jmenuje "rubin" nebo "diamant". Nemuze se to ovsem jmenovat napr. "blato", protoze nazev musi oznacovat exkluzivitu a luxus, jinak je nazev v podstate nepodstatny.

Tak nevim, mozna se mylim, ale zatim jsem to spise ja, kdo odpovida na tzv. "argumenty" kritiku. Ovsem zatim jsem si nejak nevsiml, ze bych se dockal smysluplnych protiargumentu vuci vysledkum klinickych studii, pruzkumu trhu, velikosti obratu, atd. atd.
Z toho duvodu se domnivam, ze byste si meli zamest nejdriv pred vlastnim prahem.

Smysluplne argumenty vam davam napr. v odkazech a poukazovani v nesrovnalostech vasi argumentace. Jeste vam nejake pridam, abyste je mohl "vyvracet", ale bude to sysifovska prace :-)

>> At napr. necha na sve "seminare" volny pristup nejakym vybranym kapacitam v oboru psychologie a religionistiky, aby zhodnotili, zda firma nepouziva neeticke metody psychicke manipulace a nevykazuje bezne znaky sektarskeho chovani.

Nejak jsem si nevsiml, ze bychom pri zvani na seminar lustrovali lidi podle toho, zda jsou ci nejsou psychologove, takze tuto namitku opravdu nechapu. Taktez, pokud byste cetl diskuzi, zjistite, ze kdybychom nechavali testovat zbozi u nezavislych organizaci, nasli by se lide, kteri by takoveto testy povazovali za testy "na objednavku". Nehlede na to, ze tyto organizace neprijimaji vzorky od vyrobcu (je to jedna ze zakladnich podminek nezavisleho testu). Takze je spise na Vas jako na konecnem spotrebiteli, abyste apeloval na redakci techto spotrebitelskych magazinu, aby prislusne zbozi nakoupila a otestovala.


Ano jiste. A jak dlouho tam budou odborniky z rad psychologu a specialisty na kulty trpet, kdyz zverejni veci, ktere se Amway nebudou libit. Opet pro vas mam nejake odkazy:

http://www.zena-in.cz/rubrika.asp?idc=27394&id=5

A k tomu dalsi, pomerne detailni analyza, bohuzel napsana pouze v anglictine, ale napsana opravdu od cloveka, ktery se kulty zabyva a popsal vzory chovani v Amway velice detailne.

http://www.freedomofmind.com/resourcece ... havior.htm

Kdyby se nasel nekdo, kdo je text ochoten prelozit, bylo by to bajecne, protoze vetsina lidi, ktere Amway oslovi, anglictinou asi umet nebude.

Hlavni body jsou - skupinove ritualy, metoda cukru a bice, potlacovani individuality a upozadeni jedince na ukor skupiny, vytvareni zavislosti na skupine, striktni pravidla a podrizenost autorite v hierarchii.

A na zaver snad jen posledni vec. Je skoda, ze jste si evidentne neprecetl celou diskuzi. Kdybyste tak ucinil, zjistil byste, ze o vsem, o cem se snazite diskutovat, jsme tu uz diskutovali a nic noveho jste do diskuze neprinesl.


To doufam posoudi ctenari a nikoliv vy. Diskusi jsem cetl kdysi a nijak detailne jsem se k ni nevracel. Nicmene jsem se pokusil jit do detailu, protoze vim, ze zde je pomerne slabe misto oficialni propagandy, ktera do hloubky prilis nejde a vystaci si povrchnimi informacemi. Pokud zalovite v Google, nesrovnalosti okolo firem Amway a Quixtar najdete vic nez dost a opet bohuzel nikoliv v cestine.
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 28. 2. 2008 14:21

4honza: vyjmenoval si tu spoustu praktik, ale na druhou stranu, kolik z nich se bezne aplikuje na zamestnance v zamestnaneckem pomeru? Dovolim si rict, ze naprosto vsechny, ne-li vic.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SP 28. 2. 2008 14:44

4honza: Vy jste se zase rozepsal :lol:
Tak to vezmeme postupne. Ano, pripad v Kanade nazyvam chybou. V tom se neshodneme. Kazdopadne se shodneme ale na tom, ze pricina toho vseho saha do roku 1964, kdy doslo ke slouceni Amway Sales Corporation a Amway Manufacturing Corporation do jedne spolecnosti. Velikost pokuty byla dana prave tim, ze kanadska vlada s timto prisla az koncem 70. let - proto ten "obrovsky rozsah", jak Vy to nazyvate.
Take se asi shodneme na tom, ze podobna chyba se jiz nikdy nikde neopakovala, takze to, ze pocet zemi, ve kterych firma pusobi s tim nema souvislost, neni az tak docela pravda.

Pokud se tyka Velke Britanie, prijde mi toto tema ponekud zajimavejsi nez temer 30 let stary kanadsky pripad. Zda se, ze jste docela dobre nakrmen vsemoznymi zpravami Scotta Larsona. :lol:
Ano, zaloba byla podana a to i presto, ze Amway ukoncila cinnost nekterych Diamantovych NVP, kteri jednali v rozporu s obchodnimi zasadami. Podobny pokus o zavreni zazila v 90. letech pobocka v Koreji a v nedavne minulosti i pobocka v Indii, kde byly tyto pokusy neuspesne. Co mne osobne prijde velmi zajimave, je, ze lide Vaseho razeni se vubec neobtezuji pockat si na verdikt soudu a uz zde sirite poplasne zpravy typu: "hrozi zavreni".
Zajimalo by me, jestli v pripade, ze Amway tento soudni spor vyhraje a jeji pobocku nezavrou, to sem take napisete. Odhaduji, ze budete taktne mlcet. Mam pravdu?
Takze Vas jen chci pozadat, abyste respektoval fakt, ze pripad nebyl rozhodnut a nekomentoval jej svymi poplasnymi zpravami, ktere jsou zalozeny na clanku, jenz podava nepresne informace. Napr. pokud tvrzeni "The group, which arrived in Britain in 1973, has been accused of being more interested in selling motivational books, tapes and seminars to its sales staff than pushing its merchandise." bylo hlavnim bodem obzaloby, pak Vas mohu ubezpecit, ze Amway tento soudni proces musi vyhrat. Pomuckove businessy jsou totiz zalezitosti jednotlivych distributoru, nikoliv firmy Amway. A distributori jsou nezavisli podnikatele, kteri za sve praktiky nesou osobni zodpovednost.

Pokud se tyka poctu zalob, jestlipak jste si take zjistil, kolik zalob bylo podano na jine americke firmy s podobnym obratem jako Amway? To jen tak pro srovnani. Asi ne, ze? Ono totiz, kdyz cislo bude vypadat dostatecne pekne, tak uz neni moc ve Vasem zajmu uvadet srovnani, ze? A co vic? Zkusil jste si zjistit, kolik z tech zalob bylo shledano jako opravnenych? Asi ne, ze? Hmmm, tak nevim, kdo tu s kym manipuluje.

Pokud se tyka Vaseho rodinneho prislusnika. Konecne to z Vas vypadlo. Jedna pani povidala (vlastne pan). Takze Vas rodinny prislusnik neni clenem policejniho sboru. Vas rodinny prislusnik byl pouze vypovidat o dopravni nehode, policista mu nabidne spolupraci v Amway a hup! najednou je na svete konspiracni teorie o vsemocnem panu Grossovi, ktery vydira cely policejni sbor.

Jak dlouho budeme na meetingach "trpet" psychology? Odpoved je jednoducha. Presne do te doby, jako kohokoliv jineho. Tj. do te doby, dokud se budou chovat slusne. (neplette si prosim slova "slusne" a "poslusne" :lol: )

U odkazu na stranky Steve Hassana jsem se opet musel pousmat, protoze evidentne nevite, kdo to je. Tak ja Vam to reknu: tento clovek nikdy nebyl distributorem, je to byvaly scientolog, ktery si uctuje tisice dolaru za den, za to, ze "ochrani" Vasi rodinu pred kulty. Soud obdrzel doznani od jednoho z tech, ktere Steve Hassan "zachranil", ze ho za pomoci nasili unesl, uveznil, spoutal a nenechal spat po nekolik dni. A posledni perlicka: Steve Hassan nema zadny akademicky titul v oboru, ve kterem pusobi.
A toto o nem tvrdi http://www.religiousfreedomwatch.org/me ... Beatty.pdf
(kdo ma zajem, muze si precist cele pdf, je to hodne zajimave)

Obrázek
"Steven Hassan has a quarter century history of violence, both directly and through his support of deprogrammers who kidnap and abduct individuals out of their religions. By demonizing their beliefs through false accusations, Hassan creates a climate of fear and divisiveness within families which he then uses to his financial advantage, charging exorbitant sums to kidnap and physically abuse his targets. One of Hassan’s deprogramming victims, AR, signed affidavits detailing the severe mental and physical abuse Hassan subjected him to during a deprogramming. AR was forcibly kidnapped, imprisoned, bound by his hands and feet, and deprived of sleep for days at a time. He was not allowed to shave or wash and was denied all privacy, even the simple dignity of urinating in private. Until AR’s escape seven days later, Hassan subjected AR to methods which AR later described as brainwashing and mind control techniques, even threatening to inject AR with a series of shots if AR did not recant his religious beliefs. Another of Hassan's victims, CK, signed an affidavit swearing that she was also held against her will by Hassan and his associates who confined her to a room without doorknobs and posted a guard to ensure that she could not escape."

UFFF, z toho jde az docela strach.
Takze jestli Vase zdroje jsou vsechny podobne "duveryhodne", uz se ani nedivim, proc na Amway mate takove nazory.

Myslim, ze spise nez preklad stranek od takoveho cloveka, by si clovek mel nejdriv zjistit neco o tom cloveku samotnem. :wink:

Chcete jedno male doporuceni? Pouzivejte seriozni zdroje (jako ja) a nestane se Vam to, co se Vam stalo ted. Totiz to, ze Vase obvinovani najednou vypada bezzube.
Jenze on je tu maly hacek - kdyz budete pouzivat pouze overene a seriozni zdroje, pak Vam asi nezbyde, nez firmu Amway chvalit. :lol:
Naposledy upravil SP dne 28. 2. 2008 15:58, celkově upraveno 2
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 28. 2. 2008 14:53

S474N:

Jiste, mas pravdu, ze nektere praktiky, ktere jsou jiz cisty fanatismus, se praktikuji i v jinych "serioznejsich firmach". Napriklad je zname tohle video z Microsoftu:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 8656696643

Je tu jisty rozdil - vetsina tech firem (a vetsinou se jedna o velke firmy, ktere na to maji penize) se snazi budovat loajality v ramci firmy, ale nijak nezasahuji do vaseho osobniho zivota. Ovsem Amway zasahuje dosti hluboko do osobnich vztahu, Amwayaci vyuzivaji svych pratel ci dokonce pribuznych k samotne agitce a dalsimu sireni kultu a zavislosti :)
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Matik 28. 2. 2008 14:53

Vzhledem k tomu, že jsem se několika seminářů zúčastnil, rád bych o nich něco napsal. Na seminář můžete, i když nejste členem Amway a můžete se přesvědčit sám. Já bych ty semináře rozdělil na několik typů:
1.) Výrobkový-takový byl např. v lednu. Jedná se o to, že někdo z firmy předstoupí před publikum a prezentuje vlastnosti nějakých nových výrobků.
2.) Účast zahraničního speakera-na takový seminář přijede někdo velmi úspěšný ze zahraničí a v podstatě jen o něčem mluví. Součástí takových seminářů bývá i videosekvence, kdy se všem zúčastněným ukáže životní styl některých velmi úspěšných distributorů. Tím je na vlastní oči ukázáno, že pokud se budete snažit můžete mít všechny ty auta, domy, pojízdné autobusy atp., které si za Amway peníze koupili ti úspěšný.
3.) Součástí seminářů bývá často vysvětlení základních pojmů byznysu pro nováčky jako je downline, upline, crossline a jsou zde zmíněny některé informace, které se běžně na plánu neříkají.
4.) Dochází samozřejmě k ocenění nových kvalifikačních úrovní. Sejde se tam tak 800 lidí.
5.) Na vánočních seminářích se dělá charita pro některé lidi s tíživou životní situací. Např. povodně, ústavy atp.

Distributoři zkrátka využívají právo se svobodně sdružovat, které jim dává listina základních práv a svobod. To, co se běžně dělá, je fakt, že před skupinu lidí předstoupí speaker a mluví. Záleží pak na lidech, co si z toho odnesou.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S474N 28. 2. 2008 15:00

4honza: ale to co pises v poslednim odstavci je naprosto individualni. Nechci se zde zastavat konkretne Amwaye, ale je to pouze o lidech. Pokud nekdo svym znamym cokoliv nuti za kazdou cenu, tak si za to muze sam :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SP 28. 2. 2008 15:00

4honza píše:Ovsem Amway zasahuje dosti hluboko do osobnich vztahu, Amwayaci vyuzivaji svych pratel ci dokonce pribuznych k samotne agitce a dalsimu sireni kultu a zavislosti :)


To citujete pana Hassana? :wink: :lol:
Muzete mi prosim nejak dokazat, ze vyuzivam svych pratel a pribuznych k samotne agitce a k sireni kultu a zavislosti. Odpovim si sam. Nemuzete, protoze tomu tak neni. Je to opet jen Vas pocit, ktery dan tim, ze jste naruzivym ctenarem pana Hassana. Prectete si muj prispevek vyse, pak mozna pochopite...
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod SP 28. 2. 2008 15:01

S474N píše:4honza: ale to co pises v poslednim odstavci je naprosto individualni. Nechci se zde zastavat konkretne Amwaye, ale je to pouze o lidech. Pokud nekdo svym znamym cokoliv nuti za kazdou cenu, tak si za to muze sam :wink:


Jojo, tak na tom se shodneme. :D Bohuzel, 4honza Vam urcite "vysvetli", ze nebyt Amway (a jinych podobnych firem) nebyli by lide "v pokuseni". :wink:
To zni skoro jako kazani. :lol: :lol: :lol:
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod SP 28. 2. 2008 15:17

4honza: Nejak jste se nam odmlcel. To tak dlouho smolite svuj prispevek nebo nemuzete rozdychat toho Stevea Hassana? :wink:
No jo, co se da delat. Kdo s cim zachazi, tim take schazi... :lol:
SP
Diskutér

Odeslat příspěvekod 4honza 28. 2. 2008 15:41

SP píše:4honza: Nejak jste se nam odmlcel. To tak dlouho smolite svuj prispevek nebo nemuzete rozdychat toho Stevea Hassana? :wink:


Nikoliv, nemam tolik casu, abych reagoval okamzite.

Stranka z ktere cerpate http://www.religiousfreedomwatch.org/ je zajimava. Je tam na paskalu spousta lidi, kteri si kdy dovolili rici neco kriveho o Amway/Quixtar. Namatkou krome Hassana, Touretzky, Ross.

Ano, ukazuje to jakym stylem firma pracuje - nepohodlne lidi zdiskredituje a nesnazi se nijak polemizovat s uvedenymi fakty. Myslim, ze to pripomina praktiky dobre zname i u nas z dob minulych a mozna i soucasnych. Je to taktika daleko jednodussi nez vyvracet uvedene skutecnosti do detailu.

Touretzky ma peknou stranku sdruzujici odkazy na zajimave informace o Amway, obcas tedy hodne ulitle a mimo, ale dokumentuje, jak take obcas Amway funguje:

http://www.cs.cmu.edu/~dst/Amway/

Asi je nezacnete vsechny vyvracet, to by museli na finexpertu zvetsit diskovy prostor, ale kompromitace na serveru http://www.religiousfreedomwatch.org/ jiste jako "argument" staci, i kdyz sam neni autorem vsech tech textu :-)
4honza
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SP 28. 2. 2008 15:54

Aha, takze Vy uverejneni faktu o techto osobach nazyvate nepohodlnym zdiskreditovanim? No to je dobre!!! Uvedomte si, ze kdyby jejich praktiky byly v poradku, nemohl by je nikdo zdiskreditovat!

A jeste jedna poznamka. Odkaz, ktery jsem Vam poslal, neni prace firmy Amway. Takze je videt, ze nejsme sami, koho se tito lide snazi (kvuli tomu, ze na tom chteji vydelat) poskodit.

Pokud se tyka vyvraceni namitek od podobnych lidi - opravdu nehodlam travit svuj zivot vyvracenim nafouknutych bachorek o zmanipulovanych lidech nota bene pokud si tyto bachorky vymysli clovek, ktery je tak neduveryhodny jako je Steve Hassan. Domnivam se, ze na tomto foru patrim k tem, kteri se snazi ctenarum poskytnout seriozni a overene informace. Presto jsem neustale lidmi jako jste Vy napadan. Chapu, ze jste proti Amway zaujaty, take jsem kdysi byval. Nechapu jen, cim se proti Vam provinili slusni distributori nebo firma Amway, ze je tu napadate. A nerikejte prosim, ze tomu tak neni. Je. Vy neuvadite, ze Vy jste se setkal s nekym konkretnim, kdo nejednal eticky, Vy to proste zobecnite a vsechny nas hodite do jednoho pytle. Trochu to okorenite nekolika historkami z novin, ktere udavaji zkreslene informace, jak jsme si ukazali, a zavrsite to odkazem na stranky lidi jako je Steve Hassan. Tomu rikate argumentace? Pojdte si popovidat o tom, v cem je SA8 Premium vyjimecny oproti konkurenci, pojdme si povidat o odmenovacim systemu nebo o podobnych vecech a garantuji Vam, ze dostanete odpovedi. Ale diskuzi na urovni bulvaru s Vami vest nehodlam.
Naposledy upravil SP dne 28. 2. 2008 16:01, celkově upraveno 1
SP
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků