Tak Vy me obvinujete z demagogie? No to je dobre!!! Uvedomte si, ze lide, kteri se narodili, jeste nemohli byt v Amway, zatimco ti, kteri zemreli, ano!!! Pocet mrtvych tedy nijak neovlivni fakt, ze v CR pribylo 114600 lidi, kteri jeste v zivote nevideli marketingovy plan!!! A nekteri z nich mohou byt klidne i ve Vasi skupine a to i tehdy, kdyz vstoupite za 18 let. Copak opravdu pisu tak slozite, ze se to neda pochopit?
Dynamicke nasyceni??????? Co to je za nesmysl?????
Mam ve sve organizaci lidi, kteri vstoupili do businessu v roce 2003 (7 let po Vas) a dnes jsou na 21%. V jejich organizacich jsou lide, kteri v dobe, kdy oni vstupovali, meli 13 let. A znovu opakuji, to bylo v dobe, kdy Vy a Vam podobni jste to vzdavali a rikali jste, ze uz nejde dosahnout uspechu, protoze trh je uz "dynamicky nasyceny". Drive tady zaznelo, ze je v CR nemozne dosahnout Diamanta. A vida, Hassmannovi to dokazali. A nejsou sami - pokud je mi dobre znamo, v CR je dalsi novy Diamant. No, uvidime v Amagramu. A budou samozrejme dalsi.
Mozna, ze ten Vas pojem "dynamicke nasyceni" ma znamenat, ze pro nektere lidi uz trh zasyceny je (to jsou ti lini) a pro jine (pracovite) neni.

Tak v tom bych Vam i dal za pravdu.
Vy tvrdite, ze jste se ty nesmysly, ktere sem pisete, dozvedel z marketingoveho planu? Pak ovsem nevim, kdo Vam jej ukazoval.
Ja Vam podle Vas branim v tom, abyste byl uspesny, a to je duvod, proc se do toho nepustite? Vy jste dobry!!!

To ma byt vtip? Tak budte lepsi! Ja Vam preci nemohu zabranit, abyste zasponzoroval vice lidi osobne nez ja. Koneckoncu, jak jsem Vam v tom branil v roce 1997, kdyz Vy jste mel 6% a ja mel jen par bodu? No, pravda, ani jsem Vam nemusel branit v uspechu, Vy jste to vzdal sam.

Klidne jste mohl pracovat dal a byt dnes dal nez ja.
Pokud se Vam nelibi, ze jsou tu i jine skupiny, tak budte lepsi!!!
A co se tyka toho Vaseho dynamickeho nasyceni, vysvetlete mi tohle:
Jak je možné, že Holly Chen & Barry Chi postupují opět k úrovni Crown Ambassador (již potřetí; resp. když počítáme Double CA 2x, tak vlastně už počtvrté), když podle tvrzení určitých lidí by měl být úspěch v Amway závislý na štěstí? Nezdá se Vám to jako nějak moc štěstí najednou? První Crown Ambassador (Taiwan) jim trval necelých 10 let, na Double Crown Ambassadora (opet Taiwan) jim to pak trvalo 7 let (1996-2003) od doby, kdy se dozvěděli, že tuto úroveň jako první získal Kaoru Nakajima a napadlo je, že to udělají také. V Číně jim Founders Crown Ambassador trval 7 let a ve Spojených státech mají Crown Ambassadora naplánovaného na tento rok, tj. 12. rok (ovšem mezitím stihli ještě ten Taiwan a Čínu). Tj. od roku 1982 do 2008 4x, 6,5 roku na jednoho Crown Ambassadora.
Mimochodem, jejich rodina musí být tím štěstím přímo posedlá - jejich syn se kvalifikoval jako Diamant v roce 2000 a v roce 2004 dosáhl Ředitelského Diamanta.
Také štěstí? Nebo spíš práce?
Jen pro Vasi predstavu, jejich kariera v USA vypadala takto:
1995 - Silver
1997 - Founders DD
2001 - Emerald
2003 - Diamond
2005 - Executive Diamond
2007 - Double Diamond
2008 - Triple Diamond
a nyni maji v planu do konce fiskalniho roku udelat Crown Ambassadora.
Holly Chen a Barry Chi prisli na americky trh skoro 40 let pote, co byl tento trh otevren, a stejne dosahuji obrovskych uspechu. Pritom, kdyby uvazovali jako Vy, by si museli rici, ze nema smysl tam budovat business. Vzdyt prece je tam tolik dalsich skupin...
A ted vysvetlujte.