Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 3. 1. 2013 11:59

A proč jsi někam volal? Nenapsali v tom dopise česky, že ozvat se máš v případku, pokud to navýšení nechceš? A když se neozveš, zvýší se to po dvou měsících automaticky?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mikedub 3. 1. 2013 12:21

Ja jsem prave volal ihned po doruceni dopisu, a bylo prislibeno, ze navyseni bude platit od druheho dne....zatim to trva skoro mesic a nic.
mikedub
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 3. 1. 2013 12:41

Tady je potřeba si uvědomit, že firemní politikou Citi je dělat přesně opak než co si zákazník přeje nebo co potřebuje. Takže když zvýšit limit nepotřebujete, tak vám ho zvednou, když ho naopak potřebujete, tak si vyžádají spoustu papírů a stejně neschválí, když potřebujete něco urychlit, tak to buď ještě protáhnou nebo úplně zablokují. Stačí tuhle jejich zvrácenou politiku pochopit, chovat se podle toho a budete spokojení.

Poslední příklad mám z minulého měsíce. Cpali mi nějakou Extra hotovost na zavolanou v několika mailech, výpisech, volali a nabízeli úrok 9,9%. No a když jsem jim na to kývnul, tak že prý ne 9,9 ale 12,9, takže jsem je musel stejně poslat...
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 3. 1. 2013 13:14

xls: no a jak se mam chovat podle toho, kdyz potrebuju delat transakce vetsi, nez mi umoznuje zustatek karty? Zatim to resim tak, ze porad preposilam penize jak idiot a hlidam si zustatky.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xls 3. 1. 2013 17:30

Tohle a počkat, až to sami zvednou.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 3. 1. 2013 17:53

To navyšování je silně individuální. Už jsem to tu někde psal, mám citi kk tři roky a žádné navýšení mi nenabídli, jen otravují s nabídkama pojištění půjček atp.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod LuiS_666 3. 1. 2013 22:38

Pre získanie KK CITI je vhodné mať akýkolvek úverový produkt...

resp. akýkolvek "pozitivny" zapis v registroch..

Ad. navyšenie limitu, v liste by mala byt napísaná doba, za ktoru sa limit navýší.
Zo dňa na deň to nebude, mam dojem, že je to cca 1,5 mesiaca od zaslania dopisu. Malo by to byť uvedené v zmluvných podmienkach ku KK
LuiS_666
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 1. 2013 11:02

Žulda píše:Mě jí nedali taky, ani v RB ani v GE. Jen mBanka, kde mám hlavní účet mi jí nabízela sama docela dlouho. Přesně jsem to chtěl kvůli těm 2%, dluhy nemám nikde. No a jakto že jí schválili Patrikovi? I když tam bych to viděl pomalu na prestiž té banky, že ho mají jako klienta :)

V době, kdy jsem žádal o Citi ČSA, tak jsem měl už mBank na 150 000 Kč. Po schválení té Citi ČSA (80 000 Kč) jsem ještě dostal GE Gold na 50 000 Kč.
Po žádosti o Citi life mi snížili limit u ČSA na 20 000 Kč a Citi life mi vydali na 60 000 Kč. GE Gold jsem zrušil a Citi ČSA následně také.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mikedub 4. 1. 2013 11:49

Patriku, kdyz jsi rusil CSA kreditku, nabizeli ti odpusteni polatku či tak něco?Děkuji. Michal
mikedub
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 4. 1. 2013 12:20

Tak dneska přišlo manželce zamítnutí kreditky: slušný stabilní příjem, 1 zaměstnání přes 10 let, žádné dluhy. Důvod neuvedli. Prostě vědí, jak člověka nas**t.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod MirdaM 4. 1. 2013 12:49

Tak naše kauza se zákazem BKP měla ještě dohru (doufám, že poslední). Zkusil jsem před pár dny na mé hlavní kartě BKP a ejhle prošla, nějakým záhadným způsobem se ověřený zákaz zrušil. Na servisní lince zákaz znovu aktivovali. Bylo mně sděleno, že na ní zákaz nebyl! Odzkoušení, BKP prošla. Poté platba na kontaktním POSu v Kauflandu a od té doby jsou BKP nefunční - ověřeno v několika obchodech.

Jelikož se zakázaly BKP i manželkce na dodatkové kartě až zaplatila v Kauflandu kontaktně, mám vážné podezření, že se zákaz na kartu nahraje (jak psal Ladislav_2 skript) až při online kontaktní operaci.

Bohužel nám na zákaznické i servisní lince opakovaně tvrdili, že zákaz je platný okamžitě a není třeba provádět žádnou on-line kontaktní operaci a to se týká i mého posledního volání na servisní linku, o kterém výše píšu.
MirdaM

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 1. 2013 12:53

To xls: Ono asi opravdu záleží i na stavu řeky Ohře v Lounech v 7 hodin ráno v den posuzování žádosti...

Mně zas nedala kreditku na 35 kKč GE, která jinak dá kartu nebo půjčku každému cikánovi s invalidním důchodem (viz insolvenční rejstřík).

A od Citi jsem ji vzápětí dostal bez problémů s limitem 100 kKč.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 4. 1. 2013 13:27

Jinak si pamatuju, že jsme řešili případné danění odměn na kreditních kartách .... teď se dívám na podmínky KK od RB a tam píšou "Cástka priznaná Držiteli Bankou dle predchozích odstavcu není ze strany Banky zdanena. Odpovednost za prípadné zdanení prijaté cástky (v prípade, že cástka prekrocí limity pro osvobození od dane stanovené príslušnými danovými predpisy) nese Držitel."
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 4. 1. 2013 13:58

mikedub píše:Patriku, kdyz jsi rusil CSA kreditku, nabizeli ti odpusteni polatku či tak něco?Děkuji. Michal

Ano, dokonce dvakrát
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 1. 2013 14:18

GE je celkově se schvalováním kreditek celá jeblá...Mě před rokem nechtěli dát 50 tisíc na zlatou KK, i když jsem donesl potvrzení o příjmu...Nakonec to díky kamarádce v GE schválili aspoň na dvacku.. Na nákup materiálu na rekonstrukci to stačilo..Když jsme zřizovali Genius Gratis,tak bylo manželce nabídnuto na KK daleko více.. Bez potvrzení a s platem o 40% menším než mám já.. Po využití všech bonusů jsme KK v GE zrušili a následně mě Citibank vydala KK s 60 tis. limitem
dr._lukas
Přeborník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků