Asketický život

Životní cyklus uživatele peněz

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 15. 8. 2013 08:56

Drejkaa píše:A měl jsi štěstí hned, nebo až poněkolikáty?

Hned.
@ S474N: No jestli myslíš, že jsem nenáročnej a zoufalej...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xls 15. 8. 2013 09:01

S těmi hobby chválím, při těchto příležitostech se často sblíží lidi s podobnými zájmy a vychází to líp než se zabývat přímým hledáním. Zvlášť odstrašující je to u holek, které mají jako hlavní bod někoho ulovit - to potenciálním obětem opravdu nezbývá nic jiného než utíkat.

Dneska je spousta lidí, které mají možnosti seznámení velice omezené, proto se na seznamkách dá najít i leccos dobrého, dost známých slavilo úspěch. Rozhodně bych to nebral jako něco podřadného.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod kamey 15. 8. 2013 10:15

To víc platí pro nějakou horní/dolní, ale v Praze?
kamey
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SocPredator 15. 8. 2013 11:27

Nechci vám narušovat debatu o věci, kterou bezesporu nevyřešíte, ale najít buchtu (tím méně v Praze) není problém, je to jen o toleranci a prioritách. Mám opačný problém, kdy křesťany nastavená monogamie mi nedovoluje obstarat si více žen, které bych materiálně zvládl.

Samozřejmě při výběru bych musel dost slevovat z požadavků, například kuřačky nezkousávám zrovna dobře, ale už to nemusí být zrovna doktorka farmacie, ani vařit nemusí umět ... věk kolem 30ti, takových holek je v singlu poměrně hodně - a už nejsou ani úplně naivní, bohužel mají taky své návyky, které je třeba včas odhalit - frigidní jsem ale opravdu ještě nepotkal :-)
Jinak knihu "Základy mužského šovinismu" doporučuji přečíst. Pak vše funguje, a nebrat to tak vážně a křečovitě, rozhodně nejsem model ani boháč, zlatokopky se mi vyhýbají samy, což je jedině dobře.

T.Marný - velmi slušnej kousek :tleskani
Naposledy upravil SocPredator dne 15. 8. 2013 11:37, celkově upraveno 1
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 15. 8. 2013 11:37

Děkuji za uznání :D .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod yowie 15. 8. 2013 12:14

SocPredator píše:Samozřejmě při výběru bych musel dost slevovat z požadavků, například kuřačky nezkousávám zrovna dobře, ale už to nemusí být zrovna doktorka farmacie, ani vařit nemusí umět ... věk kolem 30ti, takových holek je v singlu poměrně hodně - a už nejsou ani úplně naivní, bohužel mají taky své návyky, které je třeba včas odhalit - frigidní jsem ale opravdu ještě nepotkal :-)


Také jsem potkal slečnu, která na to chtěla vlítnout hned. Pak jsem jen tak nezávazně hodil její jméno do googlu a zjistil, že má dluhy asi u poloviny institucí v ČR, které půjčují peníze :-)

Zkrátka samé lepší :-)

Jinak ale souhlas, těch nezadaných holek je v Praze spousta.

Vztahy přes léto neřeším, to zas až nebude do čeho píchnout (podzim - zima - brzké jaro), teď jsem furt na kole a na hospody, divadla a večeře nemám čas...
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 8. 2013 12:48

S těmi úvěry to vidím ve svém okolí, kdy pro spoustu lidí je vzít si úvěr něco tak naprosto samozřejmého, jako si jít koupit housku a deset deka salámu.
Řešili jsme v našem SVJ opravu lodžií a způsob financování - a jedna z členky Výboru se strašně divila, že nechceme úvěr.
A vidím to i v mém okolí, kdy třeba kolegové v práci mají i několik různých úvěrů a přijde jim to naprosto normální.
Pravda, když sečtu mé tři kreditky, tak v úvěrových registrech "svítím" s více než 1/4 milionem, ale to je takový více méně fiktivní úvěr, i když na nich každý měsíc protočím přes sto tisíc, ale zase hned splatím v bezúročném období.
No co, i exekutoři musí být z něčeho živi.
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod yowie 15. 8. 2013 12:52

Patrik: Tahle slečna byla zrovna v řízení, už to s rodinou neutáhli a přišli o byt. Výpis z katastru jejich bytu měl asi 7 stran... :shock:

Nevadila by mi třeba slečna s hypotékou na byt, to je jasné, ale půjčovat si od Providentu nebo první faktorské a podobných...

Něco takového mi nesmí přes práh! Navíc jsem nedávno zjistil, že našemu SVJ ještě dluží 150 000 a mají trvalý pobyt na místním úřadě, už to z nich nikdy nedostaneme.

Zkrátka ideální partie :-D
yowie
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Drejkaa 15. 8. 2013 16:01

No tak hlavně my po pubertě už musíme taky přemýšlet vrškem a nejen spodkem :)
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 15. 8. 2013 16:16

Drejkaa píše:No tak hlavně my po pubertě už musíme taky přemýšlet vrškem a nejen spodkem :)

Někteří muži ale nemají dost krve na to, aby fungovalo obojí najednou :)
PatrikChrz
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Noxik 15. 8. 2013 16:19

PatrikChrz: To je proto, ze se nam media snazi namluvit, ze je to normalni. Za minuleho rezimu bylo normalni ucit se Marxizmu-Leninismu. O jeste jeden rezim drive hajlovat. Sam nic z toho nepamatuji, takze prosim pripadne pametniky o opravu nebo lepsi priklady. A v pripade, ze dotycny prijde o praci, ti stejni lide mu vycitaji, proc si pujcuje kdyz na to nema. Dokud spolecnost nezaujme jednoznacny postoj, tak to tak bohuzel bude. Na druhou stranu nechci videt, jak by dopadla soucasna ekonomika, kdyby se kazdy choval rozumne.

SocPredator: A kolik zen by sis jako predstavoval? No ze zakona se nesmis ozenit s vice zenami, ale zit na hromadce muzes klidne s 10-ti, kdyz s tim budou souhlasit.

Jinak nejvetsi problem seznamek je pomer zeny/muzi. Zenska vetsinou nema problem tam nekoho najit. Chlap prilis na vyber nema. Ale v Praze, kde zije pres milion lidi bych to jako problem nevidel.
Noxik
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod czhunter 15. 8. 2013 17:01

yowie píše:Nevadila by mi třeba slečna s hypotékou na byt, to je jasné, ale půjčovat si od Providentu nebo první faktorské a podobných...

Něco takového mi nesmí přes práh!

Kolikátá otázka je konkrétně ve tvém "small talk" zaměřena na finanční bilanci a názvy institucí poskytnuvších úvěry? :)
czhunter
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mikicz 15. 8. 2013 17:07

žádná, tohle ověřuje podle jména na internetu nezávisle
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod xtonda 15. 8. 2013 17:20

A kde se na Internetu válej informace o tom kdo kde kolik dluží?
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod mikicz 15. 8. 2013 17:25

v insolvenčním rejstříku například
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků