Wustenrot ma dokonce 200,- a jeste na to upozornovali (pri dotazu, kdy maji deadline, aniz bych se na to ptal), takze zjevne s tim ma spousta lidi problem (snazi se odeslat zustatek uctu a pak jim vola s chybou).
A ve fio? Ta jedna chybova hlaska "nezvalidovano" nic nerikajici, kolikrat jsem musel volat, proc se to ci ono nepovedlo provest. Naposledy kdyz zavedli, ze poplatek se nestrhnul s te blokovane (drive ano), takze prikaz "nezvalidovan"
To bylo jeste ve starem systemu, jak je to dnes nevim...
-- 27. 4. 2016 05:18 --radecekh píše:vpe:
Donutit lidi, aby zaplatili 1,50, se mi zdá dost směšný důvod. Většině lidí je naprosto jedno, jestli odeslané peníze dorazí dnes nebo zítra. Těm jako vy to evidentně jedno není a proto odejdete do jiné banky, takže nevím, koho tohle může donutit zaplatit těch 1,50.
Jak to funguje, vysvětlujete hezky, ale to nejpodstatnější tam chybí. A to, proč to tak dělají. ČNB podle vás kvůli takové prkotině nebude měnit zákon, tak proč to řešíte vy, když je to podle vás prkotina?
Franklin:
Co vás na minimálním zůstatku může nasírat, mi uniká. Jakože byste tu stovku chtěl mít raději na spořáku, kde by se ročně o padesát haléřů zhodnotila?
Radecku, ano souhlasim s tebou, ze je to smesny duvod, takze FIO BANKA je smesna... Muzeme si vybrat, je to k smichu (nebo vysmechu) anebo k placi? To nevim!
Kazdopadne je to trapas banky FIO. Kdyz ty obycejne transakce, ktere nikoho nezajimaji jak rikas, probihaji POMALEJI, jak se "zkostnatelou" CESKOU SPORITELNOU

Bohuzel mas pravdu, ze vetsine lidi je to jedno - ba co vic, drtiva vetsina vubec netusi, jake jsou lhuty platebniho styku! A to dokonce ani notari ani bankovni pracovnici.
Proc to zhorseni existujicich vlastnosti delaji jsem ti jasne napsal, ceho jsi nepobral a co vlastne vis o bankach? Ach jo svata prostoto - o co ti jde?
Cnb prece nemuze naridit bance: odesli platbu zadanou do 8:55 hodin bez prirazky jeste v 9:00 davce! Jak by sis to opatreni probuh predstavoval, napis mi presnou formulaci prosim!

Cnb dela regulaci cenou, 20 korun (drive 200,- !!!) to stoji mezi 15-16h (drive jen do 15:30) je proto, aby si export vsechny banky nenechaly az na 15 hodinu a
1. nezahltili system cnb a cilovych bank
2. nevzniknul opacny extrem, ze penize vsem na ucty dorazi v 16:05
Z cehoz i tobe vyplyne, ze VSE JE V RUKOU ODESILAJICI BANKY A TUPOSTI JEJICH KLIENTU, kteri jedini to mohou ovlivnit, hlasovat nohama, zamecet, ozvat se...