Za mě -
1.)v novém IB je pozitivní změna v možnosti změnit pozadí (světlé/tmavé), mně se líbí to tmavé;
2.) Přehled plateb se nyní podobá tomu, co je ve SmB, bohužel posílám-li příkaz, je vidět pouze číslo účtu a částka, nikoliv např. můj popis platby pro přehlednost a rychlejší dohledání platby, nepamatuji-li si, co jsem tam napsal - tohle u nich kritizuji i ve SmB. Je-li to možné zobrazovat u Equa či Air, nevidím důvod, proč u MMB by to nemělo jít....samotné číslo účtu mi fakt za pár týdnů nic neřekne a budu muset rozklikávat tyto platby a hledat

3.) Změna limitu na kartě - zkoušel jsem 4x různé nastavení, 2xprošlo, 2xneprošlo - až na 2 či 3 pokus;
4.) A nic jiného tam de facto není - jen účty, přehled plateb, přehled karet, šablony lze upravovat - ostatní lze jen ve staré verzi IB - zadání platby je teď asi opravdu lepší než to bylo, uživatelsky víc přívětivé
5.) Půjčka - Expres půjčka se načte a lze si jí nakonfigurovat, ostatní druhy půjček mají jen tlačítko Mám zájem a zřejmě se pak někdo ozve
6.) Investice, pojištění a zprávy z banky rovnou hází na staré IB
7.) Grafy jsou podobné těm ve SmB
8.) Směnárna není, přesměrovává do starého IB