Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
připíšou - stačí číst, tady jsem citoval podmínky akt. využívání: viewtopic.php?f=316&t=1308058&st=0&sk=t&sd=a&start=6380audiobullys píše:Já nechápu ty jejich počty, sporák xl založen dříve, účet naky premium nebo co. Kde je třeba 50k. O 3 platbách nic nevím.
Takže v srpnu jen 2 platby, sazbu jsem změnil 1 či 2.9. A poslal si tam 150k. Takže i když tam svítí sazba 3 procenta, tak mi nic nepripisou?
drummond píše:Mám čerstvě založen běžný i spořící účet, ale nemohu v té aplikaci přijít na to, jak si přepnout na ta 3%. Jak jste toho docilili? Diky
faun1 píše:drummond píše:Mám čerstvě založen běžný i spořící účet, ale nemohu v té aplikaci přijít na to, jak si přepnout na ta 3%. Jak jste toho docilili? Diky
V nastavení spoř. účtu > tarif pak vybereš Spořící XL a následně dáš souhlas.
Tady je návod:
http://www.youtube.com/watch?time_conti ... e=emb_logo
drummond píše:Mám čerstvě založen běžný i spořící účet...
sabai píše:drummond píše:Mám čerstvě založen běžný i spořící účet...
Zařizoval jsi online? Ptám se proto, že s tím zrovna trochu bojuju (skončím u toho, že se nenačtou údaje z vyfocené občanky). Díky.
ROlda78 píše:ano, je to bez poplatku - ale převede se to na Kč ne zrovna výhodným kurzem
pokud máš v RB patřičný měnový podúčet (zde CHF nebo USD), bude to samozřejmě bez konverze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků