Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Lafayette16 píše:treborit píše:Podobne ted, ze by mi nejak dali vedet dopredu, ze mi vydavaji novou kartu? ale kdeze, proste cink a mam zablokovanu starou, uprostred mesta a nakupovani ... na karte 1000 EUR, message na support, jestli mi po dobu "Issued" nemohou nechat aktivovanu to starou ... ne nemohou , samozrejme ...
Mám to stejně, jen částka asi 650€. Chtěl jsem převést aspoň těch 650€ do Fiat Wallet, že si to holt pošlu jinam a budu používat jinou kartu - NELZE.
hgfdsa píše:Eura z bloklé karty lze ale asi odeslat jinému uživateli Crypto.com přes volbu Send, musí byt jeho tel.č. uloženo v tel.seznamu, přistane to předpokládám ve Flat Wallet. Takže buď můžete poslat mezi sebou, když máte oba blokovanou kartu, nebo v připadě potřeby můžu pomoci já. Pošlu pak stejný obnos Eur.
Dear Valued Customer,
Crypto.com is switching to a new service provider for EUR Wallets on 27 December 2020 at 03:00 UTC.
Kindly be reminded to check the updated bank deposit information before making a new deposit to your EUR Wallet after 27 December, 03:00 UTC.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků