Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
milanBrno píše:Ty nejsi schopny si zapsat prihlasovaci udaje (popr. zapamatovat), nevis (nepamatujes si) ani kolik tam mas penez, ale debilni je banka...
Možná je to záměrně z bezpečnostních důvodů aby se to uložené heslo nevyplňovalo. Kdyby se ti někdo dostal do počítače a chtěl se dostat i do tvého IB tak by to měl tím jednodušší, protože by nemusel to heslo hádat nebo nějak pracně ho zjišťovat. Bohužel ne každý bezpečnost bere vážně a tak se není čemu divit, že banky zavádějí různé bezpečnostní prvky tak aby i ti co na bezpečnost kašlou byli s IB alespoň trochu v bezpečí.Persbrandt píše:Problem je ale i heslo, normalne si ho prohlizec zapamatuje a je to v pohode, ale kdyz neustale tu prihlasovaci stranku meni, tak se to heslo nevyplni. Pritom nechapu oroc tu stranku stale meni,
Persbrandt píše:Taky se mi zda, ze jeste nedavno ta moznost volby nebyla, nemel jsem o tom povedomi.
Persbrandt píše:Problem je ale i heslo, normalne si ho prohlizec zapamatuje a je to v pohode, ale kdyz neustale tu prihlasovaci stranku meni, tak se to heslo nevyplni.
...
Jinak ja nejsem moc clovek, co by ho bavilo vest si nejake manazery hesel, jestli lidi neco takoveho pouzivaji, takze jsem fakt rad, kdyz si ty prohlizec na domacim pocitaci zapamatuje.
vlazy píše:Možná je to záměrně z bezpečnostních důvodů aby se to uložené heslo nevyplňovalo.Persbrandt píše:Problem je ale i heslo, normalne si ho prohlizec zapamatuje a je to v pohode, ale kdyz neustale tu prihlasovaci stranku meni, tak se to heslo nevyplni. Pritom nechapu oroc tu stranku stale meni,
Kubika1 píše:Zajímavé je, že před cca 2lety prosakovali informace o nabídce běžného účtu od ING a nyní to zabalí pro retail. To je docela slušná otocka o 180°.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků