Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Persbrandt píše:er99: A to se teda zeptam, pamatujete si, kdy jste presne to Mkonto zakladal? Jestli asi ve stejne dobe jako ja, tak to je celkem legrace, kdyz mne pripsali bez reklamace 17.9. a vam i s reklamaci ve stejny den...takze to vlastne ta reklamace nijak neuspisila.
A nereklamoval jste v 7/2020 vzhledem k podminkam prilis brzo? Vlastne na prvni cast bonusu jste v te dobe uz asi mel narok...
Ja teda jsem u sebe tak trochu ocekaval problemy s bonusem, protoze mi tehdy na Mkiosku zalozili jenom Mkonto bez Msporeni (podminkou bylo zalozit Msporeni spolu s Mkontem), ale byla to jejich chyba, zahy jsem si Msporeni pres IB dozalozil a na muj mailovy pozadavek mi potvrdili, ze budu taky do te kampane zarazen. Nakonec tedy pripsali bonus v tom zari, aniz by byla nutna reklamace.
shockerek píše:Bratr má starší telefon bez NFC, takže planujeme se sejít, vložit jeho kartu do mýho a v Albertu koupit na samooblužný pokladně něco jako 5 tatranek po jedný a voilà.
eR99 píše:Žádal jsem 15/5/2020.
Podmínky pro přiznání bonusu jsem měl již k 30/06/2020 splněny.
První reklamaci jsem podával na konci 07/2020.
Nyní se dívám, že mi byl bonus dodatečně připsán 07/10/2020. 17/09/2020 to nebylo. To jsem popletl.
Persbrandt píše:shockerek píše:Bratr má starší telefon bez NFC, takže planujeme se sejít, vložit jeho kartu do mýho a v Albertu koupit na samooblužný pokladně něco jako 5 tatranek po jedný a voilà.
Jestli jste ten Váš NFC telefon použil v této akci i na svůj bonus, nemůže být problém, když ho budete chtít použít i pro bratra? Já teda opravdu nevím jestli jsou schopni identifikovat konkrétní zařízení. Ale říkám si že když jsou schopni rozlišit fyzickou plastovou kartu od chytrého telefonu (podmínka akce), tak třeba jsou. Ale i kdyby jo, tak to stejně nemusí pokládat za překážku pro bonus. Tipoval bych že pravidla akce toto výslovně zakazovat nebudou.
Nechtěl jsem strašit, jen mne tato úvaha napadla.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků