Nemáte nějaký kód na slevu na monitory (Alza, CZC, Bohemia Computers...)? (mimo Datart, tam to nemají) Chtěl bych si koupit Lenovo P27h-20 za cca 9500Kč, tak by se nějaká sleva hodila
Díky!
Pokud byste měli zájem o zřízení Crypto.com karty, napište mi PM, rád vás doporučím a případně poradím co a jak.
I.Q.O.S., H.E.E.T.S. Sleva na nakup 600KČ Nabízim voucher/Poukaz na 600 kč. Při nákupu i.q.o.s zařízení zadejte na oficialnim shopu, kód 2LGTS4E2 a odečte se vám 1 kč. Poté vám na váš email přijde voucher/poukaz na 600 kč pro další libovolný nákup. Tato nabídka lze je platná pouze do konce června. Kod může využít více osob. kód: 2LGTS4E2
Využil jsem slevový kupon Air z jejich app do KFC, pro okamžitou slevu na KFC webové aplikaci. Jen jsem zaváhal, jestli pak musím či nemusím nákup u KFC zaplatit jen Air kartou, když to je jejich sleva.
Ano započte, jen systém nevaruje, pokud před slevou mám dopravu zdarma a po slevě již ne. Moje chyba, měl jsem si spočítat částku po slevě bez dopravy a porovnat s tím, co mám zaplatit.
I.Q.O.S., H.E.E.T.S. Sleva na nakup 600KČ Nabízím ZDARMA voucher na 600 Kč! Při nákupu I.Q.O.S zařízení zadejte kód 7LCLLQZ9 odečte se Vám 1 Kč a po nákupu vám na email přijde voucher na 600 Kč! Díky němu poté můžete koupit karton Heets za 330 Kč (s dopravou ZDARMA) místo 930kč,nebo jakékoliv příslušenství nebo zařízení a odečte se vám 600kč
zdravicko, projizdim bezne ucty kvuli odmenam pri platbe kartou (zejmena debetni). zatim jsem overil, ze svuj program ma AB,CS,UCB,MMB. RFB ma program pro KK, CSOB ma svuj svet odmen. maji i ostatni banky neco podobneho? nekdy tam jsou super veci, napr. slevy na hracky, ktere se daji kombinovat i s vouchery. diky a at se dari