Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 5. 2014 12:49

peter2black: Z kreditek má banka slušnej vejvar tak jako tak a vzhledem k tomu, že spousta bank vydá KK i bez dokládání příjmu (ať už zrovna Citi, či GEMB, do určitého limitu pak třeba RB, mnoho kamenných bank je vydává i studentům s nižším úvěrovým rámcem), tak myslím, že banky na to moc nehledí, kdo je dostane - ono je to zase i v úrokových sazbách pro úvěry na KK náležitě zohledněno a případné opravné položky u neplatičů pokrývá i zisk těch, co úroky na kreditkách ochotně splácí. Tedy - pokud není nějaká závážná bota v registrech, domnívám se, že kreditku může dostat kdokoliv (když ne u jedné banky, určitě u druhé ano. Jak která banka vyhodnocuje bonitu klienta je zas věc druhá a v případě Citi jasno nemá nikdo, tam je snad jedna vstupující proměnná pořád z nějakého generátoru náhodných čísel.

-- 5. 5. 2014 12:55 --

Já jsem kdysi taky žádal postupně o různé KK, když jsem už měl nějaký čas hypotéku (tehdy mi šlo jenom o cashback bonusy z transakcí, co jsem plánoval v horizontu cca. 1/2 roku uskutečnit, nic velkého, obrat snad tak kolem 100 tisíc, ale každá koruna byla dobrá - každopádně jsem nechtěl ani mít nějaké velké úvěrové rámce, tak kde se ptali, uváděl jsem 10.000 Kč), v průběhu rozmezí 1 měsíce zamítnuto jak v GE (tam mě to celkem překvapilo, tou dobou vydávali už kreditky doslova na počkání), tak i v Citi, ale v UCB nakonec nebyl problém.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod iguka 5. 5. 2014 13:06

hm, tak dnes dopis ze Citi a Life kartu přes OnaDnes mi zamítli, i když mi na infolince ve středu tvrdili, že byla schválena. Takže se řadím mezi ostatní do řady, kteří také neuspěli.
iguka
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod miho 5. 5. 2014 14:34

Podle me je zbytecne to resit, uz se to tady rozebiralo nekolikrat a nikdo na nic neprisel.

Ja jsem typicky pripad pro zamitnuti: osvc, svobodny, bydlici sam (v te dobe), s nulovou dluhovou historii. Uz je asi jen malo volatilnejsich kombinaci. A dali mi kreditku s 70 tisicovym limitem tusim. Po roce mam 144.

Jsem ochoten klonit se k hypoteze, ze smer vetru v dobe podani zadosti je nejsignifikantnejsi kriterium ;-)
Oh dear, I really ought to do something. But I am already in my pyjamas...
miho
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod wit.cz 5. 5. 2014 14:45

dnes kurýr č.2 a celkově pokus č.3 o onalifku .. víc už na to dlabu
zároveň jsem odeslal ty formuláře ńa zrušení classiců do Brna .. třeba nějakým zázrakem mají systémy komplexní a uvidí to tam pohromadě :D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod slavo963 5. 5. 2014 15:41

ja stale jeste cekam :-| snad budu prvni z kolotocaru, kteremu OnaDnes prijde. Ale kdyz uz igukovi ne, tak komu?
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 5. 2014 16:14

No, u mě byl kurýr se žádostí minulé úterý a předpokládal jsem, že by mi už touto dobou telefonovali z banky o rozdělení úvěrového rámce mezi stávajícími KK, takže to s nadějí na schválení Citi Life z OnaDnes vidím poněkud bledě.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod iguka 5. 5. 2014 16:31

zkusil jsem to znova jen tak ze srandy a mám opět schváleno. Mě to vlastně baví si s něma takhle hrát. :-D Uvidíme...
iguka
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod slavo963 5. 5. 2014 16:33

kdyz mne neschvali Onadnes, mall kartu prevedu na Life a skusim opet mall a kdyz to nevyjde, necham to uz byt, zustane mi billa, classic a Life...
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod iguka 5. 5. 2014 16:43

anebo si mall převeď na kartu Citi Broker Consulting a zkus znova obě :shock:
iguka
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 5. 2014 17:19

Na to musíš být ale i klientem Broker Consulting... A zas by neměl být problém mít ani 2x Classic, takže převést by mělo jít pořád na ten.
Já přemýšlím, že když to nevyjde nyní, tak asi na celou Citi asi i peču, resp. nechám si asi jen Classic na hrazení SIPO - za tu dobu jsem se s tím komunistickým bazměkem i celkem smířil, dokonce zaplatit o měsíc později najednou pravidelné platby je celkem komfortní a předělávat opět zpět zálohy na elektřinu, penzijko, stavebko a další služby se mi taky nechce.
Platit budu pak snad asi už jen KK Cetelem.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod iguka 5. 5. 2014 17:30

to nevím, co by po mě chtěli, možná nějakou finanční schůzku, zde mají formulář http://www.bcas.cz/clanky/zacnete-vydel ... 2-rychleji
iguka
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod petrE70 5. 5. 2014 17:43

Nemusíš být klientem Broker Consulting. Zrovna jsem měnil Citi Life na Broker a jejich klientem nejsem a nikdy nebyl a výměna proběhla bez problému.
petrE70
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod OS 5. 5. 2014 17:57

miho píše:Podle me je zbytecne to resit, uz se to tady rozebiralo nekolikrat a nikdo na nic neprisel.

Ja jsem typicky pripad pro zamitnuti: osvc, svobodny, bydlici sam (v te dobe), s nulovou dluhovou historii. Uz je asi jen malo volatilnejsich kombinaci. A dali mi kreditku s 70 tisicovym limitem tusim. Po roce mam 144.

Jsem ochoten klonit se k hypoteze, ze smer vetru v dobe podani zadosti je nejsignifikantnejsi kriterium ;-)


Já to samé, ještě jsem tam dal nízký příjem. A dostal jsem kartu s limitem 25 000 Kč. :-D
OS
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iguka 5. 5. 2014 18:09

tady šlo spíš o to, že někteří včetně mě otočili dvakrát O2 kart s odměnou, mall kartu s odměnou atd., proto jsme si tady psali, jak jsou na tom ostatní po tolika veletočích.
iguka
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod avathar 5. 5. 2014 18:11

Kurýr s žádostí byl u mě 25.4.,žádal jsem 24.4.,dnes 5.5. zamitaci dopis, ostatní co žádali se mnou zatím ani tak, ani tak. (ona dnes).
avathar
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků