Dnes mi přišla emailem informace o akci "Záruka nejnižší ceny nebo 150% zpět"https://allegro.cz/kampan/zaruka-ceny Dle podmínek ta takce trvá od 1.1. do 31.1.2024, takže asi moc nechtěli, aby se o ní lidi dozvěděli včas
Neví někdo, jak moc spolehlivý je kurýr, který je u dané položky uveden jako jediná možnost? Nelze ho eventuálně v den doručení směřovat zanecháním zásilky do nějakého výdejního místa? Současně nevím, i u vrácení do 14ti dnů je uveden We Do kurýr. S tím má někdo zkušenost? Radši bych eventuálně vrátil taky odnesením balíku někam na We Do místo. díky
Mě to jednou přivezlo klasicky DPD a teď naposled velmi slusny ukrajinec s WEDO dodávkou na čas, který předtím přišel SMS a do apky o den dříve než bylo původně udáváno. Ptal jsem se, kam by to dal, kdyby mě nezastihl, tak prý na nejbližší WEDO odběrné místo (nikoliv box). WEDO boxy sdílí s AlzaBoxy, které byly zvlášť před Vánoci přeplněné.
Shaker bude k dispozici od 1. do 14. února pouze pro zákazníky přihlášené do aplikace Allegro. Každý den v 8:00, 11:00, 14:00, 17:00 a 20:00 zpřístupníme novou nabídku. Nabídky budou k dispozici po dobu 3 hodin od jejich zpřístupnění nebo do vyprodání zásob.