HWC club- zna nekdo?

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod flees 16. 10. 2008 16:11

nejak se v mem okoli objevil HWC club. zna nekdo? je v tom nekdo?
flees
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 10. 2008 16:22

Google tvrdí: HWC CLUB - KOSMETIKA, POTRAVINOVÉ DOPŇKY, VAŠE PŘÍLEŽITOST
Tedy asi něco jako Amway, Leonardovbc.com a podobné.

Pokud umíš prodat eskymákům led, jdi do toho.

PS: teda tohle mě dostalo: OSVĚŽOVAČ DECHU-MOJITO

Kterýho imbecila tohle napadlo? To jako půjde např. někdo do práce a potáhne z něj Mojito? :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Jouda.II 17. 10. 2008 16:42

Úspěšnej člen MLM komunity přece do práce nemusí, takže z něj může táhnout mochito od rána do rána.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 10. 2008 16:57

No tak při jednání se zákazníky, klienty, potencíálními budoucími MLM členy,...

Pravda, že ze mě by mohlo táhnout taky ledaccos. Jako "IT" ráno přijdu do práce, zalezu si do svého "kamrlíku", kde můžu bejt zalezlej celej den a kromě dvou mých kolegů nikoho nepotkám.
Pro ostatní uživatele jsme stejně "Marťani" :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Ecinazuz 21. 2. 2009 17:53

Zdravím- znám HWC již více než 10 let .
HWC je hlavně spotřebitelský klub, který svým členům - spotřebitelům umožňuje výhodné nákupy a pro aktivní také především uplatnění v MLM. Výrobky v nabídce jsou rychloobrátkové- tzn,- denní spotřeby a jsou určené pro celou rodinu- takže si v tom každý něco najde.
Nemusíte umět prodat eskymákům led.... ;-) ...stačí výrobky sám používat (tím šetřit své finance)- a při spokojenosti doporučit stejné výhody dál (a to je o rozšiřování spotřebitelské sítě).
Každý má rád slevy a výhody, tak proč toho nevyužít právě díky svým každodenním činnostem?
Šetřit se dá na ledasčem, ale některé činnosti ve své domácnosti prostě dělat MUSÍME bez ohledu na situaci -(myslím tím právě např. hygienu, praní, uklízení apod.)....jasně- řeknete si- tohle si můžu koupit kdekoliv....ano můžete- podobný výrobek- ale ne kdekoliv na tom můžete budovat své podnikání- díky běžným činnostem.
Říká se, že v době krize jdou dvě věci - MLM a sázky.
Na sázky nevěřím- je to o náhodě.
Na MLM ano - protože můžu dělat to co dosud a můžu vydělávat.
Já jsem spokojená.
http://www.hwcclub.websnadno.cz
Ecinazuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 21. 2. 2009 21:28

Ecinazuz: koukni se na Lyoness, s nima muzes delat to same a dokonce si kupovat veci bezne spotreby tam, kde jsou zvykli i ostatni, tzn. Tesco/Interspar. :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Ecinazuz 21. 2. 2009 22:10

jj- už jsem koukla- ale pro mě nic v mém okolí (jen asi 5 obchodníků z celého okresu)- a jen 1% slevy z nákupu....navíc jen obchodníci pro občasný nákup (střechy,klimatizace,apod...)...ne výrobky každodenní spotřeby, které prostě koupit musím ;-)
Ecinazuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 22. 2. 2009 08:32

Ecinazuz:njn, nesmis bydlet v kdejake obydlene zatacce kdovi kde :mrgreen:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Ecinazuz 24. 2. 2009 07:29

;-] nemyslím, že bydlím v kdejaké obydlené zatáčce...jsme docela velké město kousek od Prahy- ale nevím proč bych měla ztrácet čas objížděním různých obchodů, abych měla takovou či makovou slevu, když si to co potřebuji můžu koupit v jednom(a ještě v klidu z domova ;-) )- a na to, abych si koupila jednou za 5 let klimatizaci- nemusím vlastnit zrovna tuhle kartu. Potřebuji šetřit na každodenních běžných nákupech. Tam jsou největší výdaje.
Nic ve zlém- ale tahle karta pro mě zatím nemá smysl. :-)
Ecinazuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 24. 2. 2009 08:54

Ecinazuz: ja radeji kupuji roky proverene vyrobky, nez abych si "zkousel" nejakou radoby kvalitu. A vo vo vo vo tom to je :wink:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Ecinazuz 24. 2. 2009 20:28

S474N píše:ja radeji kupuji roky proverene vyrobky, nez abych si "zkousel" nejakou radoby kvalitu. A vo vo vo vo tom to je :wink:
...
Přesně tak! Máš pravdu! Hned v prvním mém příspěvku jsem se zmínila , že znám výrobky už 10 let (možná déle)- nemyslíš, že to je právě ta roky prověřená kvalita :-) ?
Ecinazuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 24. 2. 2009 22:50

Ecinazuz: hodne stesti, pri presvedcovani sveho okoli :wink:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Ecinazuz 25. 2. 2009 21:20

Děkuji! Nápodobně- přeji samozřejmě totéž tobě.
Nemusím nikoho přesvědčovat- kdo pochopí výhody a líbí se mu systém a taky proto něco dělá- je spokojen jako já. Nejenom, že si nakoupím co chci a nemusím se bát průvanu v peněžence, ale ještě mám,,trochu" navíc ;-).Tohle bylo po půl roce ,,aktivní"spolupráce ;-)
Obrázek
Ecinazuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ecinazuz 3. 4. 2009 18:58

přidávám další...a to se jen myju, peru, uklízím a doporučuji ;-)
A vo vo vo vo tom to je :wink:
Obrázek
Ecinazuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod saksa 8. 8. 2009 18:26

Klub znám a s výrobky HWC jsem byla náramně spokojena. Nyní je však seženete jen v FCC a jsem ráda. že mám možnost s nimi spolupracovat.
MgA. Sarka Ksandrova
http://global.bmoney.eu/
+420725613496, skype: sarahaba, ICQ: 168529177
saksa
Kolemjdoucí