Prodejci vzdušných zámků

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ES02 3. 8. 2009 14:13

Takze k veci, chtěl bych vám nabídnout způsob jak vydelat na online kasinu opravdu slusný víc jak slušný prachy. Nebudu se tu rozepisovat, nebudu vám tu nic vysvětlovat řeknu asi tolik - neměl sem nic a mám passata byt a keše. Tento způsob výdělku chci ted prodat dal nekomu dalsimu verte ze sem jedinej co o tom to zpusobu ví. Nepostujte sem nic nema to smysl podruhy se sem nevratim, zbytecne neurazejte a neberte si me do huby nic o tom nevite jen sculpujete a sculpujete a nic. dam icq cislo a chci aby na nej psali jen a vyhradne jen opravdovi zajemci mezi ty radim ty co za
A) maj na to prachy a chtej si kapital rozsirit (da se vzit uver taky sem tak zacinal)
nemají zbytečný otázky a zajímaj se ciste o danou vec

Rovnou odpovim na jednu ze zbytecných otázek ktera by znela "a proc to nedelas sam kdyz to tak nese?" odpoved : "Přítelkyně kdo ji ma chape proste ji to tu nebavi tak odjizdime za pul roku do ciziny žít a tam to provozovat nemuzu pac můj zpusob jde jen pro čechy a uzemi cesky republiky"

jak by to asi melo vypadat? - napis na icq: ***
- rekni ze mas prachy, zájem
- zajedu za tebou vysvetlim a dam podklady
- ty me das prachy a nashledanou + samozrejme nejaky rady do zacatku kdybys neco nevedel a tak
http://www.icasina.com/forum/index.php? ... k-vydilat/

" ty me das prachy a nashledanou " se s tim nesere no :)
Naposledy upravil mikicz dne 3. 8. 2009 14:26, celkově upraveno 2
Důvod: odstraněno ICQ
ES02
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 3. 8. 2009 14:21

ES02: a ty prachy jako dostanes za co?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 3. 8. 2009 14:28

neměl sem nic a mám passata byt a keše

neplete si to s kešu?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod ES02 3. 8. 2009 14:57

S474N píše:ES02: a ty prachy jako dostanes za co?

jak to mam vedet ? :)
ES02
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 3. 8. 2009 16:19

ES02: tak priste pouzij laskave citaci a ne, ze to bude vypadat, ze ten text sem pises ty :wink:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod akcius 25. 2. 2010 22:10

je to zhruba 1 rok ( leden 2009 ) co tady Patrik Chrz psal o nabídce "práce z domova " a "rozhodovacím balíčku"..já jsem přišel na tento portál o rok později .. a první věc,co jsem si všimnul,je sposta odkazů na tomto webu ( pod různými názvy ) právě na tento "byznys" !!! (jde o prodej HERBALIFE po netu,je to v tom "rozhodovacím balíčku ",psala o tom myslím MF DNES loni v létě,mají stále stejnou úvodní stranu - chlapík s mobilem v ruce vpravo nahoře,atd.) ..takže asi dobře platí za inzerci,jsou rozlezlí všude,od deníků (např. MF dnes) ,přes weby s nabídkou práce,atd...i tady..prostě ,síla peněz je veliká, a hlupáci se rodí každou minutu..co na to Patrik CHrz , a ostatní co tady tomu webu "šéfují " ..???.. (pokud to tady ještě Patrik čte,jako mRada u mBank je jistě mooc "busy")..
akcius
Návštěvník

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 2. 2010 22:19

co je HERBALIFE ? nejaky pripravek na hubnuti ?
anonymni

Odeslat příspěvekod S474N 25. 2. 2010 22:20

akcius: mozna nechapes, ze moderatori nemaji zadny profit z inzerce a jejich funkce je vyhradne dobrovolna. Takze myslet si o tom bude to same co ja.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 09:49

akcius: nejen, že tomu tady s patrikem šéfujeme, ale ještě máme tučné provize z inzerce a taky nám finexpert platí děvky a chlast... teda patrikovi ne, ten na to není... Popravdě netuším, jestli a jak jde ovlivnit obsah etarget frame, a je mi to jedno, ale vím určitě, že jeho obsah se generuje podle obsahu stránky. A co na to Patrik? určitě se vyjádří sám, je tu pořád.
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 26. 2. 2010 09:54

mikicz: ovlivnit jde, sam na to pouzivam program AdBlock a jednoduse proste nic nevidim :mrgreen:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 26. 2. 2010 10:06

mikicz píše:taky nám finexpert platí děvky a chlast... teda patrikovi ne, ten na to není...

Kecáš, nedávno tady (nebo spíš na Šéfkukaři) Patrik sháněl někoho, kdo by mu opravil sporák, nabízel za to flašku a měl u toho fotku, z čeho by si člověk mohl vybrat :D .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 26. 2. 2010 10:08

TM: no von mikicz spis myslel ty devky :mrgreen:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 10:21

S474N: ovlivnit obsah, nikoliv zobrazení...
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 26. 2. 2010 12:49

Kde je máte? Ty holky a chlast? Už jsem v klubu a ještě jste mě nepozvali. :D
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 13:23

papshop: nejsi moderátor :)
mikicz
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka