Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Tomáš Marný píše:mikicz píše:taky nám finexpert platí děvky a chlast... teda patrikovi ne, ten na to není...
Kecáš, nedávno tady (nebo spíš na Šéfkukaři) Patrik sháněl někoho, kdo by mu opravil sporák, nabízel za to flašku a měl u toho fotku, z čeho by si člověk mohl vybrat.
akcius píše:je to zhruba 1 rok ( leden 2009 ) co tady Patrik Chrz psal o nabídce "práce z domova " a "rozhodovacím balíčku"..já jsem přišel na tento portál o rok později .. a první věc,co jsem si všimnul,je sposta odkazů na tomto webu ( pod různými názvy ) právě na tento "byznys" !!! (jde o prodej HERBALIFE po netu,je to v tom "rozhodovacím balíčku ",psala o tom myslím MF DNES loni v létě,mají stále stejnou úvodní stranu - chlapík s mobilem v ruce vpravo nahoře,atd.) ..takže asi dobře platí za inzerci,jsou rozlezlí všude,od deníků (např. MF dnes) ,přes weby s nabídkou práce,atd...i tady..prostě ,síla peněz je veliká, a hlupáci se rodí každou minutu..co na to Patrik CHrz , a ostatní co tady tomu webu "šéfují " ..???.. (pokud to tady ještě Patrik čte,jako mRada u mBank je jistě mooc "busy")..
papshop píše:To mikicz: manželka s tím nemá probléma na sraz u Patrika se už vážně těším.
![]()
akcius píše:...ti skuteční negramotové asi ani neví,že tenhle portál (a jiné podobné) existuje..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků