Prodejci vzdušných zámků

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod papshop 26. 2. 2010 13:36

Ale mám nárok vědět, co mohu očekávat.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 13:44

papshop: nevím, co by ti na to řekla manželka :D nicméně nečekej zázraky, chlast jenom ten levný (je krize) a děvky jenom občas...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 2. 2010 17:47

Tomáš Marný píše:
mikicz píše:taky nám finexpert platí děvky a chlast... teda patrikovi ne, ten na to není...

Kecáš, nedávno tady (nebo spíš na Šéfkukaři) Patrik sháněl někoho, kdo by mu opravil sporák, nabízel za to flašku a měl u toho fotku, z čeho by si člověk mohl vybrat :D .

No právě, mám stabilní přísun alkoholu zdarma a nepiju ho a protože jsem kolenovrt, tak se mi nechce zbytečně platit, tak nabízím různě výměny (např. jsem takhle získal dvoje hodinky na dovolenou za dvě flašky tequilly a tak mě napadlo sehnat podobným způsobem někoho na opravu sporáku :)
Takže kdybyste měli někdo zájem, ten "inzerát" je zde:
http://sefkuchar.abecedazahrady.cz/view ... 4&start=15

Jen ta Tullamore Dew je již obsazena, mám za ní slíbenou anténu :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 2. 2010 17:57

akcius píše:je to zhruba 1 rok ( leden 2009 ) co tady Patrik Chrz psal o nabídce "práce z domova " a "rozhodovacím balíčku"..já jsem přišel na tento portál o rok později .. a první věc,co jsem si všimnul,je sposta odkazů na tomto webu ( pod různými názvy ) právě na tento "byznys" !!! (jde o prodej HERBALIFE po netu,je to v tom "rozhodovacím balíčku ",psala o tom myslím MF DNES loni v létě,mají stále stejnou úvodní stranu - chlapík s mobilem v ruce vpravo nahoře,atd.) ..takže asi dobře platí za inzerci,jsou rozlezlí všude,od deníků (např. MF dnes) ,přes weby s nabídkou práce,atd...i tady..prostě ,síla peněz je veliká, a hlupáci se rodí každou minutu..co na to Patrik CHrz , a ostatní co tady tomu webu "šéfují " ..???.. (pokud to tady ještě Patrik čte,jako mRada u mBank je jistě mooc "busy")..

Já a Mikicz děláme moderátory zdarma. No, dostali jsme trička (teda já jo, nevím jestli je tu Mikicz tak dlouho), jestli se to dá považovat za odměnu. Tuším, že snad na Živě jsou někteří odborní moderátoři placeni, ale jistě to nevím.
Na fóru můžeme ovlivnit pouze příspěvky - můžeme je smazat nebo editovat (=cenzurovat), to je vše. Zobrazované reklamy (obrazové, kontextové) opravdu ovlivnit nemůžeme. Provoz fóra není zdarma a něčím si na sebe vydělat musí. Členské příspěvky se zde neplatí, tak jak jinak? Myslím, že jeho informační hodnota převažuje nad negativy s tím spojenými.

Ano, je možný i jiný model - na bázi předplatitelství (tak funguje např. spotřebitelský časopis DTest. Jako předplatitel si můžu stahovat z archivu starší čísla, ostatní musí platit přes tzv. premium SMS. Na druhou stranu tam nejsou žádné reklamy - ani na webu, ani v časopise. Testy pak pro mě mají vyšší váhu, než z časopisů, kde může být výběr výrobků a výsledná podoba testu ovlivněna inzertním oddělením).

Ale kolik z vás by bylo ochotno si za přístup do fóra platit? Já tedy rozhodně nikoliv :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 17:58

no, takže sraz finexpertu se bude konat u patrika... chlast dodá patrik, děvky si shání každý sám :D
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 18:00

PatrikChrz: já za to nedostal nic, jenom 3SZ od christiana, jak se co dělá...
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod akcius 26. 2. 2010 19:51

Patrik,Mikicz : dík za info..nevěděl sem,že nemáte možnost ovlivnit ,co se bere do inzerce..ale možná byste mohli aspon dát "šéfům" návrh na nějakou kontrolu toho,co se inzeruje,protože těmito inzeráty se snižuje úroveň tohoto vebu..ale ,pokud jsou inzeráty tohoto typu hlavním zdrojem příjmů pro zajištění provozu webu,tak je to špatné..ale jinak úroveň solidní..já se asi rok a půl "pohybuju " na diskuzi "Akcie.cz.,( proto ten nick)a tam to poslední dobou dost upadlo..tak mně zajímalo (mimo jiné ) ,jestli se tady obchodování na burze taky probírá..no,ještě sem tady neprošel všechna témata,tak to musím omrknout..
akcius
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 2. 2010 19:59

akcius: to bude problém. pominu to, že žádné šéfy nemám. Ani správcové serverů nemůžou podle mě měnit to, co tam etarget nacpe.
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 26. 2. 2010 22:22

To mikicz: manželka s tím nemá problém :D a na sraz u Patrika se už vážně těším. :D :D
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 26. 2. 2010 22:29

akcius: proboha, tak na ty reklamy neklikej nebo je rovnou blokuj AdBlockem jako ja a nebude mit tyhle pitomy problemy. Rozhodne si nemyslim, ze by libovolna reklama jakkoliv snizovala kvalitu tohoto fora, tu spise snizuji ruzni jedinci.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 26. 2. 2010 22:32

papshop píše:To mikicz: manželka s tím nemá problém :D a na sraz u Patrika se už vážně těším. :D :D

No jeden pokus tu už byl a nijak to nějak nedopadlo :(
viewtopic.php?f=324&t=1073289&st=0&sk=t&sd=a&hilit=sraz+finexpert
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod akcius 26. 2. 2010 22:41

S474N: nejde o mně, já se tomu zasměju, ale nechci ,aby se na to někdo nachytal a podporoval je..ale za těch pár dní,co to tady čtu,tak myslím,že tady se nepohybují žádní finanční "negramotové"...ti skuteční negramotové asi ani neví,že tenhle portál (a jiné podobné) existuje..bohužel pro ně..takže já se aspon snažím mezi přáteli,kolegy a známými o jakousi "osvětu",aspon doporučuju ,kam se na internetu podívat.
akcius
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 2. 2010 06:06

akcius píše:...ti skuteční negramotové asi ani neví,že tenhle portál (a jiné podobné) existuje..

přesně. A sem se dostanou (pokud vůbec) až když si příslušný produkt uzavřou a začnou řešit co s tím :(
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 27. 2. 2010 11:20

akcius: ano, "ovcana" nic nezajima, takze v jejich zajmu urcite neni hledat informace o tom, co maji uzavreno nebo co chteji uzavrit. Proste podepise bez cteni a hotovka.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod facility 1. 3. 2010 11:33

Je to predaj Herbalife...Poznam tento MLM ....Ti najlepsi predajci,Supervízori,atd sa schadzaju na Extravaganze.....po celom svete .....

http://www.youtube.com/watch?v=kKhdyOS5P3g&feature=related

Balicek obsahuje tusim navod na Multi Level Marketing, je tam DVD uz uspesnych predajcoch ako zacat s predajom o podobne proste komplet navod na rozbehnutie predaja ....
Abit IP35 pro,e2180@3Ghz,6GB Ram,8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,
Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,CM690, LCD Samsung 24"
Win XP SP3 NASA2 & Win7Ultimate 64bit Microsoft World Domination Total Control Edition
facility
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka