Prodejci vzdušných zámků

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 3. 2010 16:37

Bydlím naproti hotelu Panorama a jednou když jsem šel kolem na metro, tak slyším z jednoho dolního salonku (co tam je nyní nevím, bývalo tam něco na způsob cukrárny/kavárny) taková "juchání a tleskání". Tak jsem se trochu zaposlouchal - no a byla to prezentace na Herbalife.

...a nyní přichází úspěšný tým... potlesk ... hurá, jupí .... :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod facility 1. 3. 2010 23:13

:roll: Ano ti najlepsi si pridu uz na celkom slusne ecka....staci si zohnat pod seba tucet dalsich predajcoch a kazdy z nich pod seba tucet zo solidnym obratom a topite sa v prasuloch... :love:

Zoberme 2500 Bodov za zakupeny tovar zo skaldu Herbalife {tj.cca mala dodavka pickcap kozmetiky a kazety prasku na chudnutie}

-nakup 2500 objemovych bodov v jednom mesiacu = cca 7000 eciek ....investicia a ste uz trvalo Supervizor z nakupnou zlavou vo velkosklade Herbalife 50% .....Teraz nebudem rozoberat mensiu investiciu lebo sa uz neoplati cca len 15-30% zlava na tovar a nemozete pod seba dostat dalsich ludi aby sa vam to vyplatilo ako supervizorovi ....su tam ine moznosti ktore tu nebudem rozpisovat.....Ako "Distributor ci Success Builder"

Tak vasa investicia bude 7000 Eur za jeden mesiac a predavate to aj 2-4 mesiace podla toho aky ste schopni a ziskavate dalsich predajcoch a sem tam aj Supervizora ktory patri pod vas ....a zaklada si dalsu svoju "piramidku"

ObrázekObrázek
Abit IP35 pro,e2180@3Ghz,6GB Ram,8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,
Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,CM690, LCD Samsung 24"
Win XP SP3 NASA2 & Win7Ultimate 64bit Microsoft World Domination Total Control Edition
facility
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 3. 2010 23:24

Až na to, že prodat zboží za 7000 EUR není žádná sranda, klidně se ti může stát že neprodáš skoro nic.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod facility 1. 3. 2010 23:34

Chce to obchodneho ducha to nedokaze kazdy !
1, Treba 100% az slepo verit v ucinok predavanych produktov najlepsie na sebe testovat...!
2,Neuveritelnu chut viest ludi pod vami ..dalsich Supervizoroch ..Ucit ich a pomahat , vysvetlovat atd.
3.Aj trocha stastia ....ten objem za 7000Eur skuseny Supervizor dokaze predat za 3-4 dni ....Samozrejme ze ziska 14 000 eur ..Tj 7000 eur Zisk v Hrubom [treba este zaplatit dan.]
Win XP SP3 NASA2 & Win7Ultimate 64bit Microsoft World Domination Total Control Edition
facility
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 1. 3. 2010 23:50

tak jasně, ale mám obavu, že většina jich skončí s plným autem (jimi) neprodejného zboží a půjčkou na krku. Pak si dávají inzeráty do Annonce, kde to prodávají s 50 % slevou a někdy i větší, jen aby splatili půjčku.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod facility 2. 3. 2010 00:01

PatrikChrz píše:tak jasně, ale mám obavu, že většina jich skončí s plným autem (jimi) neprodejného zboží a půjčkou na krku. Pak si dávají inzeráty do Annonce, kde to prodávají s 50 % slevou a někdy i větší, jen aby splatili půjčku.

Ano je to presne tak ....Konkurencia je silna a samo sa to nepreda ...proste to nieje pre kazdeho ....
Ale su pripady tusim jeden Supervizor ziskal v USA skrz net. dalsich Supervizoroch pod seba v kraji kde to este nebolo moc rozvinute a prisiel si tym na kupu Domu i nove auto za jeden rok + rentu pokial jeho skupina bude predavat 3levely pod nim....V nasich pomeroch a konkurencii ked by si zobral CR,SK,PL cca 65 mil obyvatelstva si myslim ze odhodlany clovek s chutou predavat a ucit ma velku sancu sa presadit....

Imho Osobne nemam problem dat dokopy cca 15 000 eur ale nejdem do toho.... :D
Fakt su to krasne prachy ale nezvladol by som to cestovanie po celom svete v obleku z mladymi kockami pri roznych prezidentskych vecierkoch a podobne :D Potom uz len ziskat US obcianstvo a vstupit bez problemov napr.do CFR :twisted:
facility
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 7. 2010 10:44

Nejsem si jist, kam přesně to dát, kategorii "Humor" tu nemáme :). Tak kdybyste měl někdo zájem, klidně přenechám mojí kartu na milion dolarů, řekněme, no ať nežeru - za lístek do kina :D

---------- Přeposlaná zpráva ----------
Od: Atm Card Payment <samdavecitibnk@hotmail.com>
Datum: 27. července 2010 11:24
Předmět: Va?e platební kart? dodání
Komu:

To je Vám oznámit, ?e ATM debetní karty 5543021265879641 v hodnot? $ 1 milion USD byly akreditovány ve vá? prosp?ch, své osobní identifika?ní ?íslo je 2900 a je p?ipravené k dodávce, kontaktujte pana Smith Ray se ní?e uvedené informace pro dodání.

Celé jméno:
Adresa:
Sex:
V?k:
Povolání:
Telefon:
Zem?:

S pozdravem,
Pan Smith Ray
Email: claim.desks@live.com
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod S474N 27. 7. 2010 10:50

At poslou jeste CVV kod a zkusime to pridat do paypalu, hehe :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Zdibrid 27. 7. 2010 15:25

taky dostávám dost podobných mailů.
Ale trochu nechápu co s těmi případně sebranými údaji (jméno, adresa, telefon) můžou dělat?
Zdibrid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 7. 2010 16:52

Zkus tam napsat a uvidíš :) Jestli ti tu kartu pošlou, dlužíš mi lístek do kina :D
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zdibrid 27. 7. 2010 18:10

Nejsem si jist jestli by to poznání vyvážilo případné škody :hm
Jinak jak jsem psal níže: klidně mohu čerpat z vlastních zásob - podobné maily dostávám tak 1x týdně. ;-)
Zdibrid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 27. 7. 2010 21:03

Maily dostává kdekdo, ale já dostal SMSku!!! :-)

"Dear XY, i am mohamem jalaludin, work with bank islam malaysia, i hv good busines of mutual benefit for us, if u can send me ur private email ID i gv u details"

z tel.čásla: +60 10 244 5380
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 10. 8. 2010 08:16

Tak další výhra v loterii :D

BMW Auta Spolupracujte

Ústav, Mezinárodní

propagacní Inc

Zavrít 92Garden, Edinburgh,

Lincs, PE9, Londýn

Velká Británie.

Vážení príjemce,

Jsme Vás informovali o vydání dlouho ocekávané výsledky BMW mezinárodní propagaci PROGRAM konané dne 10. Srpen 2010.You byly zapsány jako závislé klienty a štastný výherce se Reference Poradové císlo: BMW44CBL475.and Císlo šarže: BMW - 451-5754-14BL Vaše e-mailová adresa spojená s Ticket Number: 01225498775436, které primely Lucky vylosovaných císel (1-5-6-8-7-4-5-3) prostrednictvím našeho Electronics Náhodný výber Ballot Microsoft System jednotky (ERMBSSU) , které následne vyhrála v loterii ve 2. kategorii do ctyr cástí.

Vám byly schváleny pro zaplacení ceny ve výši jednoho milionu trí set tisíc amerických dolarech ($ 1,300,000.00 USD) v deposite šeku pripsané Spisové císlo: BMWCA/4155247787001-A

To je z celkové hotovosti cenu sedm milionu osm set tisíc dolaru Only ($ 7,800,000.00 USD) sdílené mezi všemi našimi Vítezové International ve všech kategoriích.

Gratulujeme! Všichni úcastníci byli vybráni prostrednictvím elektroniky Náhodný výber Ballot Microsoft System jednotka (ERMBSSU), které vycházejí z 50000 (padesát tisíc) jména e-mailu uživatelu po celém svete jako soucást naší mezinárodní propagaci programu. Vzhledem k mísí nekterých jmen a adres žádáme, abyste tuto cenu do vašeho osobního tvrdí, že byla zpracována a vaše financní prostredky poukázané na vás.

PLATBA CENA A REKLAMACÍ

Byste meli kontaktovat BAR. HARRY BROWN "ESQ" (právní poradce), vedoucí provozu a pohledávek fondu ospravedlnující. Pro pruvod a uvolnení svého fondu oprávneny banky, kde se vaše jméno listed.You se musí snažit ho kontaktovat ihned za vaše Šek / neodvolatelný banky Koncept ($ 1,300,000.00 USD), která umožní rychlé dodání. Mužeme privést do vašeho vedomí, že tento fond je uložen v bance Šek / Návrh na zabezpecení úcelu, ale mužete vycistit a to v hotovosti v jakékoliv bance podle vašeho výberu.

KONTAKTNÍ OSOBA: BAR.HARRY BROWN "ESQ"

EMAIL: barharrybrown.law@gmail.com

claims_promoagent@yahoo.com

Nacházíte se proto doporucuje, aby tyto informace zaslat na právní poradce / fond Nárok ospravedlnující usnadnit prevod vašeho fondu.

1. Celé jméno .....................

2. Zeme ........................

3. Mluvený jazyk ...................

4. Telefonní císlo ......................

5. Stav ........................ ...

6. Zamestnání .................... ..........

7. Vek ........................... .........

8. Náboženství ................................

9. Pohlaví ...............................

10.Serial císlo ..................

BMW AWARD NOTIFICATION OSOBY.

C.E.O BMW AWARD ÚRAD

MRS. Kate Jackson
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mikicz 10. 8. 2010 08:48

8. Náboženství ................................

rofl
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 8. 2010 06:10

A další:

Mr.Song Lile
Hang Seng Bank Ltd
Sai Wan Ho Vetev,
83, Des Voeux Road,
Hong Kong.

Dobrý den,

Zdvorile prosím Prijmete mou omluvu pro zasílání tento e-mail bez Vašeho
souhlasu. Verím, že jste velmi respektoval osobnost, s ohledem
Skutecnost, že jsem ze zdroju vᚠprofil z národu vyhledávání databáze
web behem mého descret hledání zahranicního partnera, kterým muže pomoci mi
užitím tohoto podniku je úspech. I když, já nevím, do jaké míry
jste obeznámeni s událostmi. Mám návrh na you.This je však
není povinné, ani já v žádném prípade nutit, abys tu cest proti svým
bude, ale doufám, že budete císt dále a vzít v úvahu hodnotu I nabídku.
Mé jméno je pan Song Lile, jsem úveru dustojník v Hang Seng Bank, Hong
Kong. Mám obchodní návrh ve výši 19,5 m v USA mají být prevedeny
na offshore úcet s vaším assistace li ochoten.

Po úspešném prevodu, budeme podíl v pomeru 30% pro vás a
70% pro me. Pokud budete mít zájem, prosím, odpovedet na muj dopis
okamžite, takže mužeme zacít všechna opatrení, a já vám dám více
informace o projektu ao tom, jak bychom to zvládnout.

Mužete mne kontaktovat na muj soukromý email: (lile.song727@yahoo.com.hk)
a pošlete mi tyto informace pro úcely dokumentace:

1. Jména a príjmení
2. Soukromé telefonní císlo
3. Stávající adresou pobytu

Teším se na zprávy od vás.

S prátelským pozdravem,
Pan Song Lile.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka