Inmarket

Vše o této přímé formě prodeje

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod brnakk 9. 6. 2009 14:31

Narazil jsem dneska na tento MLM, pry se ma v dalsich 2 mesicich rozsirit po CR, nemate nekdo nejake konkretni info? :D
"Go for a business that any idiot can run – because sooner or later, any idiot is probably going to run it." - Peter Lynch
brnakk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 9. 6. 2009 15:21

LOL tos na nej narazil brzo, ja uz tu mam na disku x ruznych dokumentu od toho par mesicu. Pokud to chces ve zkratce, tak ruce pryc od toho.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod brnakk 9. 6. 2009 16:00

Ja do toho rozhodne nepujdu, slysel jsem cosi o posilani penez zakazniku nekam do banky do schweizu a pak teprv me (po odecteni provize) nebo co :-D nelaka me zadny MLM...jenom se o MLM zajimam ;) nemohl bys me nejaky materialy poslat?
"Go for a business that any idiot can run – because sooner or later, any idiot is probably going to run it." - Peter Lynch
brnakk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 9. 6. 2009 22:11

brnakk: nevim co vsechno je verejne a nechci tak "podelat" svuj zdroj, preci jenom se hodi a bude hodit i do budoucna. Urcite podrobnejsi info ziskas od toho, kdo ti o tom rekl.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod bart.homer 21. 8. 2009 00:01

A to jste neviděli jakou masivní reklamu tomu dělali do začátku... :shock: Já se v takovýhle nabídkách pohybuji již 8 let a leccos jsem zkusil, ale takovou reklamní kampaň jsem ještě neviděl a těch lidí co jsou v tom už tady uvrtaný... :-( Jediný co je, tak je shánět pod sebe horentně další lidi a zkoušet jestli přes jeho přidělené stránky si někdo něco objedná a on za to možná dostane peníze... :--
bart.homer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 21. 8. 2009 07:20

bart.homer: no v kazdym pripade v CR je to na zacatku a to je treba take zohlednit :mrgreen:

Zase jsem si prosel veskere ty materialy a docela to ma hlavu i patu, jenom to bohuzel neni u nas tak rozsirene. Coz pro nekoho muze byt minus, pro nekoho naopak zase plus.

Podle me zasadni v cele veci je to, jestli je to pouze letadlo maskovane "Inmarketem" nebo jestli se jedna opravdu o projekt, ktery ma nastartovat prave MLM. Bohuzel u nas v CR to zatim vypada jako ta prvni varianta, ale to muze byt i problem konkretnich "siritelu", kteri misto hlavni myslenky siri to "triskani penez".

S474N
Inventář